Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ακούσει ότι τα συμπλήρωμα με πρωτεΐνες και υδατάνθρακες σου δίνουν βάρος ισχύει κάτι τέτοιο?Ειμαι 26 65 κιλά θέλω να βάλω λίγα κιλά αλλά μην πάθουμε και τίποτα λόγο φαρμάκων γιατί έχω ακούσει πολλά.Προγραμμα διατροφής είχα δοκιμάσει και δεν έκανε δουλειά.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ακούσει ότι τα συμπλήρωμα με πρωτεΐνες και υδατάνθρακες σου δίνουν βάρος ισχύει κάτι τέτοιο?Ειμαι 26 65 κιλά θέλω να βάλω λίγα κιλά αλλά μην πάθουμε και τίποτα λόγο φαρμάκων γιατί έχω ακούσει πολλά.Προγραμμα διατροφής είχα δοκιμάσει και δεν έκανε δουλειά.

Τοτε δεν εκανες προγραμμα διατροφης. Το αποτελεσμα της γυμναστικης ειναι: 70% φαγητο + 30% η γυμναστικη που κανεις.. Hence, οτι τρως εισαι.

Δημοσ.

Οτιδηποτε μπορεις να αγορασεις απο τα ραφια χωρις συνταγη γιατρου δε προκειται να σου δημιουργησει προβλημα ειδικα οταν ακολουθεις και τις οδηγιες ληψης και τις συνιστομενες ποσοτητες και δεν κανεις υπερβολες. Αν αγορασεις τις λεγομενες πρωτεινες ογκου για να βαλεις κιλα και τρως και αρκετο φαι λογικα θα παρεις κιλα (το αν θα ειναι καλα αυτα τα κιλα ειναι αλλο θεμα) εκτος αν εχεις μεταβολισμο εργοστασιο που τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...