Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα και καλη βραδια εχω φαει το κοσμο για να το βρω και δε μπορω με τιποτα. Εχω ενα τοσιμπα που εχει i7 ο οποιος εχει την HD 5500 και εχει και εξωτερικη την radeon r7 M260 προσπαθω να εχω μονιμα την radeon οπου γινεται, αλλα δε μπορω ιδιαιτερα στο chrome τα βιντεακια σερνονται και εχει και tearing!!! καμια ιδεα? μεσα στις ρυθμισεις των drivers δεν με αφηνει να πειραξω μερικες εφαρμογες :/
Xristaras12 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 με την HD3000 του i5-2430M δεν έχω το παραμικρό απο αυτό που περιγράφεις. ο catalyst έχει μέσα να ρυθμίσεις με ποια .exe θα χρησιμοποιεί την R7(υψηλές επιδόσεις/εξοικονόμιση ενέργειας) Απο εκει και πέρα,δεν γίνεται κάτι άλλο καθώς η βασική κάρτα ειναι η HD5500 και η R7 βοηθητική και δυστυχώς ΔΕν αλλάζει αυτό αν δεν υπάρχει επιλογή στο bios για να κλείσει. Απο την άλλη η amd Περιέχει στον catalyst τον Intel HD Driver(αν και βλέπω σε μερικά μοντέλα δεν ισχύει αυτό)οπότε η HD πάλι δεν κλείνει. Αυτό είναι το κακό σχετικά με HD+AMD σε σχέση με HD+Nvidia.
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 εχει ρυθμισεις, αλλα μερικα .exe Που με ενδιαφερουν ειναι κλειδωμενα! οπως πχ αυτο του chrome και του Mpchc
WalkerSW Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δεν σου φταιει η 5500 για τα προβληματα που εχεις! Ψαξου αλλου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα