Προς το περιεχόμενο

Κάποιος μου έκανε επίτηδες πάρα πολλά κλικ στις διαφημισεις του adsense


BLuE_PaNtHeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες, Κάποιος μου έκανε επίτηδες πάρα πολλά κλικ στις διαφημισεις του adsense με αποτέλεσμα να μου ρθει αυτό το email.Τί πρέπει να κάνω τώρα?

 

[email protected]

10:01 π.μ. (Πριν από 8 ώρες)

 

     

 

προς adsense-noreply

 

Γεια σας,

Σας αποστέλλουμε το παρόν προειδοποιητικό μήνυμα, για να σας ειδοποιήσουμε ότι απαιτείται να ενεργήσετε, προκειμένου ο λογαριασμός σας AdSense να συμμορφωθεί με τις πολιτικές προγράμματος του AdSense. Παρακάτω παρέχουμε επιπλέον λεπτομέρειες, καθώς και τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείτε.

 

Απαιτούμενη ενέργεια: Πραγματοποιήστε αμέσως αλλαγές στον ιστότοπό σας, προκειμένου να συμμορφώνεται με τις πολιτικές προγράμματος του AdSense.

Τρέχουσα κατάσταση λογαριασμού: ενεργός

 

Επεξήγηση παραβίασης

Γιατί πραγματοποιήθηκε αυτή η ενέργεια κατά του λογαριασμού μου:

Οι εκδότες δεν επιτρέπεται να προκαλούν την πραγματοποίηση ακούσιων κλικ σε διαφημίσεις Google από τους χρήστες ή να προσελκύουν υπερβολικά την προσοχή σε ενότητες διαφημίσεων. Αυτό περιλαμβάνει υλοποιήσεις διαφημίσεων, όπως:

Πόροι που έχω στη διάθεσή μου, για να διατηρήσω το λογαριασμό μου ασφαλή:

Τρόπος επίλυσης:

  • Αν λάβατε ειδοποίηση σχετικά με το περιεχόμενο ορισμένων σελίδων, καταργήστε το περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας ή καταργήστε τις διαφημίσεις από τις σελίδες όπου σημειώθηκαν παραβιάσεις.
  • Αν λάβατε ειδοποίηση σχετικά με τον τρόπο που εφαρμόζονται οι διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, πραγματοποιήστε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο εφαρμογής των διαφημίσεων.

Αν κάνετε αλλαγές, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχετε υπόψη ότι αν συγκεντρωθούν επιπλέον παραβιάσεις, η υπηρεσία προβολής διαφημίσεων ενδέχεται να απενεργοποιηθεί για τον επηρεαζόμενο ιστότοπο που αναφέρεται παραπάνω. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο αμέσως, για να ελέγξετε το περιεχόμενό σας και να διασφαλίσετε ότι συμμορφώνεται με τις πολιτικές.

Επιπλέον, λάβετε υπόψη ότι η παραπάνω διεύθυνση URL αποτελεί απλώς ένα παράδειγμα και ότι οι ίδιες παραβιάσεις ενδέχεται να υπάρχουν και σε άλλες σελίδες αυτού του ιστότοπου ή σε άλλους ιστότοπους που σας ανήκουν. Για να μειώσετε την πιθανότητα λήψης μελλοντικών προειδοποιήσεων, συνιστούμε να εξετάσετε όλους τους ιστότοπούς σας όσον αφορά τη συμμόρφωση με τις πολιτικές. Ακολουθούν ορισμένοι χρήσιμοι πόροι που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προειδοποιήσεις πολιτικής, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Google AdSense


Τί πρέπει να κάνω για να μη με μποκάρουν??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου BLuE_PaNtHeR . Για αρχή το μήνυμα αυτό είναι ενημερωτικό και αποστέλλεται αυτόματα. Αυτο στο λέω οτι δεν είχες κάποια manual action εναντίον της ιστοσελίδας. Πρώτο βήμα είναι να βεβαιωθείς οτι δεν εχεις θέματα όπως αναφέρονται στους όρους χρήσης της υπηρεσίας AdSense. Μη βλέπεις την σελίδα σου απο τον admin Λογαριασμό, δες με αλλους browser με ανοιγμένα τα dev tools.  Μετά διάβασε στο forum και δες μήπως είναι κάτι που έχει επηρεάσει και άλλους.

 

Link.png Site: https://productforums.google.com/forum/#!forum/adsense

Link.png Site: https://support.google.com/adsense/answer/3011847

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...