Προς το περιεχόμενο

Kiturami turbo plus προβλημα


Δωρα234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα! Εχω ενα θεμα με το λεβητα πετρελαιου. Ενω οταν θελω απλα ζεστο νερο δουλευει κανονικα και εχω ζεστο νερο οταν το βαζω να ζεστανει τα καλοριφερ δουλευει 3 λεπτα και μετα κλεινει μονο του ενω δειχνει ανοιχτο και φυσικα δε ζεσταινει καθολου τα σωματα. Εχω κανει εξαερωση. Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις από τους ποιο περίπλοκους λεβητες... Μπορεί να ευθύνονται χίλια διαφορετικά πράγματα που δεν μπορούν να λυθούν από μαντεψιες μέσω ενός φόρουμ πρέπει να το δει τεχνικός... Αλλά πριν φωνάξεις κάποιον κοίταξε πρώτα στον θερμοστάτη σου διότι έχει πολλές επιλογές ανάμεσα σε προγραμματισμό αυτόματης λειτουργίας, χρονοδιακοπτη και επιλογή (θερινής,χειμερινής λειτουργίας) δες αν όλα είναι οκ και εάν δεν είναι φώναξε έναν τεχνικό ( κατά προτίμηση από αντιπροσωπία ή κάποιον που να ασχολείται πολλά χρόνια με την συγκεκριμένη εταιρία)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Για την ιστορια,ευθυνεται η φισα που οταν ανοιγεις μια βρυση κοβει την θερμανση και δινει προταιρεοτητα στο ζεστο νερο χρησης αυτοματα.....βγαζεις αυτην την φισα και ολα οκ...αλλα οταν θα θελησεις ζεστο νερο και δεν δουλευει το καλοριφερ πατας το hot water γιατι το αυτοματο ειπαμε το ξεσυνδεσαμε....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...