Προς το περιεχόμενο

password protected sharing


emperor4her

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στην παρεα! εχω μια απορια που θελω τα φωτα σας!

ο γειτονας, μου ζητησε το wifi μου να μπαινει να χαζευει στο internet γιατι λογω οικονομικων και επειδη λειπει πολλες ωρες απο το σπιτι δεν εχει τη δυνατοτητα να βαλει τηλεφωνο και ιντερετ.

το θεμα ειναι οτι εγω εχω κανει ολους τους σκληρους απο το pc μου shared για να τους βλεπω στο δικτυο, αλλα οπως καταλαβαινετε δεν θελω να τους βλεπει και ο γειτονας! πιθανοτατα να μην ξερει πως μπορει να ψαξει (δεν εχει και την καλυτερη σχεση με υπολογιστες) αλλα δεν θελω να το ρισκαρω κ ολας! φυσικα δεν εχω τα μυστικα του κρατους, αλλα υπαρχουν αρχεια απ τη δουλεια η φωτογραφιες που δεν θα ηθελα να εχει προσβαση ο καθενας. 

στο ζουμι τωρα, αρχικα προσπαθησα να κανω password protected sharing απο τα windows, αλλα δεν βρηκα καπου τον κωδικο (?) και οταν πηγα να κανω create new network δνε με αφηνει και μου βγαζει σφαλμα windows cannot setup a homegroup on this computer. δοκιμασα καποιες προτεινομενες λυσεις σε καποιες σελιδες που βρηκα αλλα διχως αποτεμσμα   :(

υπαρχει καποιος αλλος τροπος που δεν ξερω? καποιο προγραμμα για αυτη τη δουλεια? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε αρχικά μήπως το router υποστηρίζει πολλαπλά ssids και ssid isolation(έτσι νομίζω λέγεται). Τα ρουτερ που δίνει ο οτε συνήθως το υποστηρίζουν νομίζω. Μ 'αυτόν τον τρόπο θα φτιάξεις δίκτυο για τον γείτονα μόνο, που θα του δίνεις και το bandwidth που θέλεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...