Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Τα παραπάνω (αρραβώνες - δώρα κ.α.) υποβιβάζουν -σε βαθμό γελοιότητας- το ίδιο το ζευγάρι. Βεβαία.. αυτό συμβαίνει όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται καθαρά και μόνο για τους άλλους και όχι για εκείνους τους δύο. Το ίδιο το ζευγάρι δηλαδή. Το οποίο προυποθέτει φυσικά ότι δεν δέχονται καμία δωροδοκία (χρήματα, δώρα, ευκολίες κ.α.) και παντρεύονται όπως θέλουν, όπου θέλουν, όποτε θέλουν και με όποιους θέλουν (ακόμη και μόλις με 2, απλά για τις υπογραφές). Αλλιώς αν θέλουν δωράκια, τότε κάνουν τον γάμο τους (των άλλων - των υπολοίπων -άσχετων- με το γάμο δηλαδή) και βγάζουν τον σκασμό. Το "κάποιοι τα χαίρονται αυτά" που είπε ο Sheogorath (χωρίς παρεξήγηση ) είναι για να χρυσώνεται το χάπι. Την αλήθεια την γνωρίζουν και οι ίδιοι απλά την κάνουν γαργάρα. Θα το καταλάβουν μετά (εύχομαι να μην συμβεί βέβαια..) Καλά ναι, εγώ μιλάω για την καλύτερη/ειλικρινή περίπτωση πάντα. Τους θεατρινισμούς "ας καλέσουμε πολλούς για να έχουμε μεγάλη λίστα γάμου" τους μισώ και εγώ. 1
panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Όλα μιά ιδέα είναι και όλα έχουν και τα καλά και τα κακά τους. Ωραίος ο γάμος στο εκκλησάκι με 10 άτομα, ρομαντική φάση δεν λέω, αλλά δεν είναι άσχημος και ο γάμος Κυπριακού στύλ, με 2000 άτομα στο κέντρο (εκ των οποίων τα 1800 δεν τα γνωρίζεις) να πλακώνουν τα κοψίδια και την επομένη να πηγαίνεις με την γυναίκα σου στην τράπεζα να κάνεις κατάθεση 60,000 ευρώ από τα φακελάκια...... Και το παραπάνω είναι ο κλασσικός κυπριακός γάμος μικρομεσαίων οικογενειών..... Εξαρτάται τί θέλεις. Τώρα για δώρο αρραβώνα οι επιλογές είναι κλασσικές και έχουν αναφερθεί. Ένα καλό ρολόι δεν είναι άσχημη ιδέα, ακόμα και αν έχει ήδη. Μπορεί το ένα να το έχει για καθημερινό και το άλλο για καλό.
visualizer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εσύ ακόμα δεν καίγεσαι τα ξημερώματα στο lineage? ουτε καν ; έχω να παίξω l2 από το γυμνάσιο
zio10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Όλα μιά ιδέα είναι και όλα έχουν και τα καλά και τα κακά τους. Ωραίος ο γάμος στο εκκλησάκι με 10 άτομα, ρομαντική φάση δεν λέω, αλλά δεν είναι άσχημος και ο γάμος Κυπριακού στύλ, με 2000 άτομα στο κέντρο (εκ των οποίων τα 1800 δεν τα γνωρίζεις) να πλακώνουν τα κοψίδια και την επομένη να πηγαίνεις με την γυναίκα σου στην τράπεζα να κάνεις κατάθεση 60,000 ευρώ από τα φακελάκια...... Και το παραπάνω είναι ο κλασσικός κυπριακός γάμος μικρομεσαίων οικογενειών..... Εξαρτάται τί θέλεις. Τώρα για δώρο αρραβώνα οι επιλογές είναι κλασσικές και έχουν αναφερθεί. Ένα καλό ρολόι δεν είναι άσχημη ιδέα, ακόμα και αν έχει ήδη. Μπορεί το ένα να το έχει για καθημερινό και το άλλο για καλό. Πόσο στοιχίζει στην Κύπρο να ταΐσεις 2000 άτομα όμως;
mary Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Όλα μιά ιδέα είναι και όλα έχουν και τα καλά και τα κακά τους. Ωραίος ο γάμος στο εκκλησάκι με 10 άτομα, ρομαντική φάση δεν λέω, αλλά δεν είναι άσχημος και ο γάμος Κυπριακού στύλ, με 2000 άτομα στο κέντρο (εκ των οποίων τα 1800 δεν τα γνωρίζεις) να πλακώνουν τα κοψίδια και την επομένη να πηγαίνεις με την γυναίκα σου στην τράπεζα να κάνεις κατάθεση 60,000 ευρώ από τα φακελάκια...... Και το παραπάνω είναι ο κλασσικός κυπριακός γάμος μικρομεσαίων οικογενειών..... Ποοοοσα ;;;;; για Ελλάδα πόσο να πάει άραγε; κανά αυτοκίνητο παίρνεις; Φαίνεται πως σε μερικούς θα κακοπεφτε να δεχτούν δώρο μεγάλης αξίας απλά για να κάτσουν σε ένα τραπέζι με γονείς και αδέρφια και να αλλάξουν δαχτυλίδι με την κοπέλα τους.
zio10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ποοοοσα ;;;;; :wow: για Ελλάδα πόσο να πάει άραγε; κάνα αυτοκίνητο παίρνεις; Φαίνεται πως σε μερικούς θα κακοπεφτε να δεχτούν δώρο μεγάλης αξίας απλά για να κάτσουν σε ένα τραπέζι με γονείς και αδέρφια και να αλλάξουν δαχτυλίδι με την κοπέλα τους. Ε καλά και στην Ελλάδα αν καλέσεις τόσο κόσμο πάνω κάτω τόσα θα βγάλεις.
panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πόσο στοιχίζει στην Κύπρο να ταΐσεις 2000 άτομα όμως; Εξαρτάται από το μενού. Υπολόγιζε από 8 εως 15 ευρώ το άτομο (έχει καιρό να ρωτήσω για τιμές). Τώρα θεωρείται "κυριλέ" να γίνεται σε ξενοδοχείο η χαιρετούρα του κόσμου στον εξωτερικό χώρο, όπου τρώνε στο όρθιο από μπουφέδες και μετά οι κοντινοί συγγενείς (300-500 άτομα) μπαίνουν σε εσωτερικό χώρο όπου γίνεται το γλέντι. Σε έναν "καλό" γάμο με καλή προσέλευση και σωστά φακελάκια, το ζευγάρι μπορεί να φύγει την επομένη με 60 χιλιάρικα καθαρά (μετά την αφαίρεση των εξόδων). Εξαρτάται και πόσο από το κόστος θα απορροφηθεί από τους γονείς. 1
zio10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εξαρτάται από το μενού. Υπολόγιζε από 8 εως 15 ευρώ το άτομο (έχει καιρό να ρωτήσω για τιμές). Τώρα θεωρείται "κυριλέ" να γίνεται σε ξενοδοχείο η χαιρετούρα του κόσμου στον εξωτερικό χώρο, όπου τρώνε στο όρθιο από μπουφέδες και μετά οι κοντινοί συγγενείς (300-500 άτομα) μπαίνουν σε εσωτερικό χώρο όπου γίνεται το γλέντι. Σε έναν "καλό" γάμο με καλή προσέλευση και σωστά φακελάκια, το ζευγάρι μπορεί να φύγει την επομένη με 60 χιλιάρικα καθαρά (μετά την αφαίρεση των εξόδων). Εξαρτάται και πόσο από το κόστος θα απορροφηθεί από τους γονείς. Πάρα πολύ χαμηλές τιμές!
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Χαλαρωστε αν εχεις μεγαλο Σοι βγαλεις 10 φορες τα λεφτα των εξοδων, φιλος με 600 ατομα μαζεψε σε μετρητα 60.000 ευρω το 2008, ανετα εκανα 10 γαμους τετοιους Εγω με 100 ατομα μολις 4.500 ευρω με το ζορι κ αυτα.
panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εκεί είναι οι τιμές. Και το μενού έχει στάνταρ σούβλα (χοιρινή, μπορεί και αρνίσια), σούβλα κοτόπουλο, παστίτσια, λουκάνικα, πατάτες φούρνου, ρύζια και σάλτσες, 3-4 διαφορετικές σαλάτες. Σε καλά τραπέζια θα έχει και κλέφτικο, φιλέτο βοδινό και άλλα πολλά.... Και αυτά είναι μπουφές. Γεμίζεις όσα πιάτα θέλεις 1
l337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Χαλαρωστε αν εχεις μεγαλο Σοι βγαλεις 10 φορες τα λεφτα των εξοδων, φιλος με 600 ατομα μαζεψε σε μετρητα 60.000 ευρω το 2008, ανετα εκανα 10 γαμους τετοιους Εγω με 100 ατομα μολις 4.500 ευρω με το ζορι κ αυτα. Άνετα έκανες 10 γάμους τέτοιους λες.. για τα λεφτά φυσικά. Σε άλλο thread παραπονιόσουν όμως για την γκρίνια της γυναίκας σου. do the maths.. Όπως στρώνει κανείς κοιμάται 1
panther_512 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Αυτά στην Ελλάδα είναι εξαιρέσεις. Δεν ξέρω αν στην επαρχία ή τα νησιά είναι διαφορετικά. Κύπρο, ακριβώς επειδή πηγαίνει πάρα πολύς κόσμος στους γάμους, το καλοκαίρι που είναι η κύρια περίοδος γάμων, σχεδόν κάθε ΣΚ είσαι προσκεκλημένος και σε έναν. Δεν είναι απίθανο να πρέπει την ίδια μέρα να πάς σε 2 γάμους. Και πρέπει να αφήσεις φακελάκι σε όλους. Φεύγουν πολλά λεφτά. Σημαντική λεπτομέρεια: Εκκλησία πηγαίνουν μόνο οι στενοί συγγενείς/φίλοι. Στο κέντρο για το χαιρέτημα-φακελάκι-φαγητό πηγαίνουν όλοι.
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Άνετα έκανες 10 γάμους τέτοιους λες.. για τα λεφτά φυσικά. Σε άλλο thread παραπονιόσουν όμως για την γκρίνια της γυναίκας σου. do the maths.. Όπως στρώνει κανείς κοιμάται Ηταν σοβαρού και αστείου αυτο για τους γάμους φίλε, γκρίνια έχουν όλες χαλάρωσε. Εσένα να δω τι θα κάνεις άσε εμένα, εγώ και παιδιά έχω και από όλα.
l337 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ηταν σοβαρού και αστείου αυτο για τους γάμους φίλε, γκρίνια έχουν όλες χαλάρωσε. Εσένα να δω τι θα κάνεις άσε εμένα, εγώ και παιδιά έχω και από όλα. Γκρίνια ΔΕΝ έχουν όλες Χαλαρός είμαι. (και παντρεμένος επίσης με παιδί)
sam75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Γκρίνια ΔΕΝ έχουν όλες Χαλαρός είμαι. (και παντρεμένος επίσης με παιδί) Όλες έχουν, λογικά είσαι φρέσκος έχεις μέλλον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα