Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μουρμουρα/γκρινια δεν ειναι κατι παραπανω απο παραπονο. Μουρμουριζουν οσοι νιωθουν αδικημενοι και οταν δε ξερουν πως να βρουν το δικιο τους, αν εχουν, γιατι τις περισσοτερες φορες δεν εχουν, και χωρις να μπορουν να εμπεδωσουν το γεγονος οτι στη ζωη δεν ειναι ολα ροδινα και δε περναει παντα το δικο τους. Με αλλα λογια, οι γυναικες αντιμετωπιζουν καταστασεις σαν μικρα παιδια ενο οι αντρες σαν ενηλικες. Για αυτο και οι γυναικες μουρμουριζουν συνεχεια ενο οι αντρες θα διαμαρτυρηθουν μονο αν κατι δεν ειναι δικαιο-που και παλι το προσπερνανε πιο ευκολα. Αντρες που μουρμουριζουν συνεχεια ειναι συνηθως μεγαλης ηλικιας και αισθανονται αδυναμοι να κανουν κατι και εχουν βαρεθει/κουραστει με το να ειναι αδικημενοι

Νιώθω αδικημένος που μπήκα για να γελάσω και με κάνεις να ξερνάω.

• Like 8
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Sam, αυτό θα μπορούσε να το έχει γράψει ο Λούσι.

Karma paying me back, τελικά γέλασα.

Χάχα για να γελάσουμε γίνονται όλα νομίζω :)

Δημοσ.

Είπα να μπω να διαβάσω κάνα θεματάκι κι έφριξα.

Ρε παιδιά σοβαρά, 2016 και πιστεύετε ότι η γυναίκα που μουρμούρα ειναι αγαμητη κ απλά θέλει ένα χεράκι; Η ότι δεν πρέπει να παίρνουμε σοβαρά τις γυναίκες;

Προσωπικά δεν μ αρέσει η μουρμούρα γιατί δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα ποι την προκαλεσε, ενώ μια ευθεία αντιμετώπιση ειναι πιο πρακτική. Επειδή όμως η γκρίνια ειναι μια μορφή εκτόνωσης σίγουρα ειναι κάτι που κάνουμε οι περισσότεροι στη ζωή μας.

Κανείς δεν έχει γκρινιάξει για την κίνηση, που το αφεντικό τον έχωσε, που το αμάξι χάλασε κλπ;

Ούτε αυτή η μουρμούρα ειναι παραγωγική, και ούτε λύνει το πρόβλημα, το κάνουμε όμως.

Σαν γυναίκα πάντως με απογοητεύει που βλέπω ότι η αγαμία αποδίδεται ως αίτιο πολλών δεινών. Ακόμη και για αστείο δηλαδή, δεν ειναι και τόσο πετυχημένο.

Όλοι οι ανθροωποι έχουν προβλήματα και παράπονα ενίοτε. Όχι μόνο οι γυναίκες η μόνο οι αντρες

• Like 6
Δημοσ.

Είπα να μπω να διαβάσω κάνα θεματάκι κι έφριξα.

Ρε παιδιά σοβαρά, 2016 και πιστεύετε ότι η γυναίκα που μουρμούρα ειναι αγαμητη κ απλά θέλει ένα χεράκι; Η ότι δεν πρέπει να παίρνουμε σοβαρά τις γυναίκες;

Προσωπικά δεν μ αρέσει η μουρμούρα γιατί δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα ποι την προκαλεσε, ενώ μια ευθεία αντιμετώπιση ειναι πιο πρακτική. Επειδή όμως η γκρίνια ειναι μια μορφή εκτόνωσης σίγουρα ειναι κάτι που κάνουμε οι περισσότεροι στη ζωή μας.

Κανείς δεν έχει γκρινιάξει για την κίνηση, που το αφεντικό τον έχωσε, που το αμάξι χάλασε κλπ;

Ούτε αυτή η μουρμούρα ειναι παραγωγική, και ούτε λύνει το πρόβλημα, το κάνουμε όμως.

Σαν γυναίκα πάντως με απογοητεύει που βλέπω ότι η αγαμία αποδίδεται ως αίτιο πολλών δεινών. Ακόμη και για αστείο δηλαδή, δεν ειναι και τόσο πετυχημένο.

Όλοι οι ανθροωποι έχουν προβλήματα και παράπονα ενίοτε. Όχι μόνο οι γυναίκες η μόνο οι αντρες

Αυτό με την αγαμια ήταν μαλακια όντως.

Δημοσ.

Μεταξύ μας εντελώς, δεν ξέρω τι γίνεται με τις γυναίκες, αλλά αυτό με την αγαμία ισχύει 100% για τους άντρες που καυχιούνται για "πολλά κιλά αρχίδια". Συνήθως πρόκειται για πουθενάδες πρώτου βαθμού με θέματα μήκους, αγαμίας κλπ.

Μια επίσκεψη στο μπλαμπλα το επιβεβαιώνει σχεδόν κάθε μέρα. Τι λέτε;

Δημοσ.

Καλά και οι άντρες μουρμουρίζουμε, ειδικά αν είμαστε άρρωστοι.

Μερικοί ειδικά "θα πεθάνωωω" κτλ  :ph34r:

Αλλά οι γυναίκες, ειδικά με τις ερωτήσεις παγίδα:

"αγάπη μου πάχυνα?"

Αν δεν απαντήσεις σε μισό νανοδευτερόπλεπτο "όχι μωρό μου", την έκατσες... :devil:

Δημοσ.

Μερικοί ειδικά "θα πεθάνωωω" κτλ :ph34r:

"αγάπη μου πάχυνα?"

Αν δεν απαντήσεις σε μισό νανοδευτερόπλεπτο "όχι μωρό μου", την έκατσες... :devil:

Χάχα εμένα μου το ρωτάει συνέχεια.. Έβαλα κιλα ε; εγώ σε δευτερόλεπτα.... Ναι!!!!

Δημοσ.

Χάχα εμένα μου το ρωτάει συνέχεια.. Έβαλα κιλα ε; εγώ σε δευτερόλεπτα.... Ναι!!!!

Και επιβιώνεις ή είσαι ακόμα on the run?

picture-of-harrison-ford-in-the-fugitive

Δημοσ.

Και επιβιώνεις ή είσαι ακόμα on the run?

picture-of-harrison-ford-in-the-fugitive

Κλωτσιά δυνατή τρώω αμέσως :) αφού ρε συ δεν παχαίνει, σε δουλειά να βρίσκομαι;

Απλά ρωτάνε για πάρουν αυτό που θέλουν,έτσι πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν σκισεις την γατα απο νωρις εισαι καταδικασμενος.Ειναι αρπακτικα ...αν την πρωτη φορα που μουρμουρισουν δεν πεις τιποτα ,δεν προβαλεις λιγο αντισταση ρε αδερφε εισαι τελειωμενος

Μερικοί ειδικά "θα πεθάνωωω" κτλ  :ph34r:

"αγάπη μου πάχυνα?"

Παντα λεω την αληθεια ,απλα αν εβαλε με το που πω σαν να εβαλες κανα κιλο πεφτει και κρεβατι ,ετσι και μπαινει αν θελει σε διαδικασια να κανει διαιτα και καθυσιχαζεται επειδη μου αρεσει και ετσι.Win win scenario.

Δημοσ.

αν δεν σκισεις την γατα απο νωρις εισαι καταδικασμενος.Ειναι αρπακτικα ...αν την πρωτη φορα που μουρμουρισουν δεν πεις τιποτα ,δεν προβαλεις λιγο αντισταση ρε αδερφε εισαι τελειωμενος

Παντα λεω την αληθεια ,απλα αν εβαλε με το που πω σαν να εβαλες κανα κιλο πεφτει και κρεβατι ,ετσι και μπαινει αν θελει σε διαδικασια να κανει διαιτα και καθυσιχαζεται επειδη μου αρεσει και ετσι.Win win scenario.

Ναι, σαν τις Στυμφαλίδες όρνιθες...

Δημοσ.

Εχω θειο μου, μαλαμα ανθρωπο, που παντρευτηκε πολλες δεκαετιες πριν,

μια γυναικα γκρινιαρα.

Δεν σας λεω τι ζωη περασε...

Θα σας πω μονο, οτι του σπασε το στομαχι για τα καλα, εδω και πολλα χρονια, απο την πιεση και τη στενοχωρια....

Η γυναικεια γκρινια, η μονιμως ανικανοποιητη και 'δεν ξερω τι μου φταιει-αλλα θελω ανδρα/θυμα να βασανισω'/γυναικα,

ειναι απο τα χειροτερα πραγματα που μπορουν να σου τυχουν.

Άγιοι της εκκλησίας μας, θεωρουν την (συνεχή/αδικαιολογητη/ασκοπη) γκρίνια, σαν κατάρα....

Μακρια απο τετοιους ανθρωπους, κακοτυχία λεμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...