Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλωτσιά δυνατή τρώω αμέσως :) αφού ρε συ δεν παχαίνει, σε δουλειά να βρίσκομαι;

Απλά ρωτάνε για πάρουν αυτό που θέλουν,έτσι πιστεύω.

Σου έχει περάσει ήδη το λουρί .. άκου εκεί κλωτσιά  :shock:  Πάτα πόδι πριν να είναι αργά  :mellow:  :mellow:  :mellow:

Δημοσ.

Σου έχει περάσει ήδη το λουρί .. άκου εκεί κλωτσιά  :shock:  Πάτα πόδι πριν να είναι αργά  :mellow:  :mellow:  :mellow:

μαλλον ειναι ηδη αργα τον θαψαμε και μυρισε κιολας

*ολα αυτα τα σχολια τα κανω ως παθων

Δημοσ.

Ρε χαλαρώστε 27 χρόνια είμαστε μαζι... Την αφήνω να νομίζει ότι κάνει το δικό της.

Δημοσ.

Καλά ο δικός μου τρώει κλωτσιές, μπουνιές κτλ (από την αρχή βέβαια ξεκίνησα), γιατί αν δεν σκίσεις την γάτα απο νωρίς, μετά την μπάλα την έχασες!!!!

Δημοσ.

Καλά ο δικός μου τρώει κλωτσιές, μπουνιές κτλ (από την αρχή βέβαια ξεκίνησα), γιατί αν δεν σκίσεις την γάτα απο νωρίς, μετά την μπάλα την έχασες!!!!

Σοβαρά μιλάμε τώρα ; εννοείς για πλάκα η να τσακωθείτε και να αρχίσεις να τον κοπανάς ;;

Δημοσ.

Σοβαρά μιλάμε τώρα ; εννοείς για πλάκα η να τσακωθείτε και να αρχίσεις να τον κοπανάς ;;

/sarcasm

Να μένω και στο κλίμα του τοπικ...

Δημοσ.

Ρέ φίλε δεν τον δερνει κιόλας... Βασικά δεν μπορείς να το καταλάβεις εύκολα 27 χρόνια είναι πολλά, συγγενείς σου γίνεται μετά χάχα

Δημοσ.

Ρε χαλαρώστε 27 χρόνια είμαστε μαζι... Την αφήνω να νομίζει ότι κάνει το δικό της.

δεν σου λεω οτι εισαι λιγοτερο αντρας σου λεω οτι θα περνουσες πολυ καλυτερα σε αυτα τα 27 χρονια αν ειχες το πανω χερι.Και αυτη το ιδιο πιστευω.

Κυριως στο σεξουαλικο κομματι και καλα να περνας οταν πιστευεις και πιστευει οτι εισαι το "alpha male" (και ας μην εισαι) τα πραγματτα ειναι καπως πιο παθιασμενα (Βεβαια μετα απο 27 χρονια που λες το παθος εχει ηδη απολιθωθει).

Αποψη μου παντα δεν σημαινει ντε και καλα οτι ειναι σωστη ουτε οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις

• Like 2
Δημοσ.

δεν σου λεω οτι εισαι λιγοτερο αντρας σου λεω οτι θα περνουσες πολυ καλυτερα σε αυτα τα 27 χρονια αν ειχες το πανω χερι.Και αυτη το ιδιο πιστευω.

Κυριως στο σεξουαλικο κομματι και καλα να περνας οταν πιστευεις και πιστευει οτι εισαι το "alpha male" (και ας μην εισαι) τα πραγματτα ειναι καπως πιο παθιασμενα.

Αποψη μου παντα δεν σημαινει ντε και καλα οτι ειναι σωστη ουτε οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις

Ποιός μίλησε βρε για σεξ; εκεί δεν μιλάει καν, ότι πω. Οι γυναίκες μουρμουράνε πιο πολύ για δουλειές σπιτιού, βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.

Υπάρχει πάθος ευτυχώς :)

Δημοσ.

Ποιός μίλησε βρε για σεξ; εκεί δεν μιλάει καν, ότι πω. Οι γυναίκες μουρμουράνε πιο πολύ για δουλειές σπιτιού, βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε.

Υπάρχει πάθος ευτυχώς :)

αντε ρε μετα απο τοσα χρονια?μερακλης πρεπει να εισαι στο κρεβατι

Δημοσ.

αντε ρε μετα απο τοσα χρονια?μερακλης πρεπει να εισαι στο κρεβατι

Νταξει όσοι λένε πολλά κάνουν λίγα, δεν θα πω τέτοια θέματα, πάντως πρόβλημα κανένα.

Δημοσ.

Πάλι στο ζωϊκό βασίλειο καταλήξαμε...

Δημοσ.

Κάθε θρεντ στο ινσόμνια που σέβεται τον εαυτό του έχει αναφορά σε άλφα μέιλ κοπέλα μου!!!! Ακόμα να καταλάβεις τί ΑΡΣΕΝΙΚΑΡΕΣ έχουμε εδώ μέσα;

• Like 5
Δημοσ.

Κάθε θρεντ στο ινσόμνια που σέβεται τον εαυτό του έχει αναφορά σε άλφα μέιλ κοπέλα μου!!!! Ακόμα να καταλάβεις τί ΑΡΣΕΝΙΚΑΡΕΣ έχουμε εδώ μέσα;

Thanks 

Δημοσ.

Εεε ναι βέβαια, φουλ τεστοστερόνη αυτό το φόρουμ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...