Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν στην ιδιαίτερη στιγμή κατευθύνω εγώ το κρεβάτι πολλές φορές τότε περιγράφω την κατάσταση ως "σε αντίθεση με την κοπέλα, μου αρέσει να παίρνω πρωτοβουλίες". Όχι "έχω το πάνω χέρι".

Σε αυτο το φορουμ αν τυχει και χρησιμοποιησεις λαθος εκφραση πεφτει ο καθεις να σε φαει

• Like 3
Δημοσ.

Σε αυτο το φορουμ αν τυχει και χρησιμοποιησεις λαθος εκφραση πεφτει ο καθεις να σε φαει

Κοίτα, αντικειμενικά μπορώ να δεχτώ ότι εσύ προσωπικά δεν είσαι φαλλοκράτης και απλά σου ξέφυγε η έκφραση. Το οποίο όμως είναι έτσι κι αλλιώς άξιο παρατήρησης: άμα ο μη φαλλοκράτης εκφράζεται φαλλοκρατικά κατα λάθος, φαντάσου πόσο φίνα περνάνε οι γυναίκες στην καθημερινή τους ζωή που έχει και κανονικούς φαλλοκράτες. Οπότε καταλαβαίνεις ότι και αφαιρώντας τελείως την προσωπική συνιστώσα, πάλι έχει νόημα να κάνει κανείς το σχόλιο που έκανα. Αν μη τι άλλο, για να υπογραμμίσει στους μη φαλλοκράτες σαν εμάς το πόσο εύκολο είναι να υποπέσεις σε ατόπημα λόγω της "κοινωνικής ατμόσφαιρας".  :)

Ξέρεις όμως τι θα περίμενα πραγματικά από κάποιο μη φαλλοκράτη; Αντί να πάρει την passive aggressive στάση που μόλις πήρες, να πει μόνος του αυτά που είπα εγώ στην προηγούμενη παράγραφο. Την επόμενη φορά έχε το υπόψη αν θες.

• Like 2
Δημοσ.

Θα θίξω παράλληλα και ένα θέμα για παντρεμένους πιο πολύ αυτό...

Στα οικονομικά ποιος κάνει κουμάντο;

Την αλήθεια όχι βλακειες έτσι ; :)

Δημοσ.

Κοινά χρήματα από την πρώτη στιγμή έχουμε. Και το κουμάντο μαζί το κάνουμε. Απλά αν και όποτε φτάσουμε σε κάποιο σημείο όπου είμαστε αρκετά στριμόκωλα (και μέχρι να πληρωθούμε), θα το κάνω εγώ, από την άποψη ότι θα της πω "όχι τώρα" αλλά σε 10 μέρες που πληρωνόμαστε πχ. Αν και πάρα πολύ σπάνια θα χρειαστεί κάτι τέτοιο διότι τα καταλαβαίνει όλα αυτά και η ίδια. Ζήτημα είναι να έχει γίνει 3-4 φορές σε τόσα χρόνια. Επίσης ποτέ δεν θα πάρει κάτι, ακόμη και από τα δικά της χρήματα, αν δεν μου το πει πρώτα κιόλας (ή μετά). Όχι γιατί το ζήτησα, ποτέ δεν της έχω ζητήσει κάτι τέτοιο αλλά γιατί η ίδια νιώθει έτσι καλά, παρόλο πόυ της έχω πει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να μου λέει τίποτα μιας και της έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνει.

Δημοσ.

Για αρκετα χρονια εγω και γιαυτο παμε κατα διαολου

Δημοσ.

Στην αρχή έκανε αυτή κουμάντο, έχει 6 χρόνια που κάνω εγώ αλλά φραγκο δεν παίζει συνέχεια :)

Το πρόβλημα είναι ότι κ αυτή είναι σπαταλη οπότε...

Δημοσ.

Δηλαδή αλήθεια δε γέλασε κανείς άλλος με το συνδυασμό αντρίλας και Φιλιππινέζας και για το τι μας λέει όλο αυτό;

• Like 2
Δημοσ.

Κοινά χρήματα από την πρώτη στιγμή έχουμε. Και το κουμάντο μαζί το κάνουμε. Απλά αν και όποτε φτάσουμε σε κάποιο σημείο όπου είμαστε αρκετά στριμόκωλα (και μέχρι να πληρωθούμε), θα το κάνω εγώ, από την άποψη ότι θα της πω "όχι τώρα" αλλά σε 10 μέρες που πληρωνόμαστε πχ. Αν και πάρα πολύ σπάνια θα χρειαστεί κάτι τέτοιο διότι τα καταλαβαίνει όλα αυτά και η ίδια. Ζήτημα είναι να έχει γίνει 3-4 φορές σε τόσα χρόνια. Επίσης ποτέ δεν θα πάρει κάτι, ακόμη και από τα δικά της χρήματα, αν δεν μου το πει πρώτα κιόλας (ή μετά). Όχι γιατί το ζήτησα, ποτέ δεν της έχω ζητήσει κάτι τέτοιο αλλά γιατί η ίδια νιώθει έτσι καλά, παρόλο πόυ της έχω πει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να μου λέει τίποτα μιας και της έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνει.

Έτσι έκανε κ η δικιά μου πρόσεξε το..

Δηλαδή όταν είχε τα χρήματα έπαιρνε κάτι και μου το ελεγε μετά, έτσι τι να το κάνω χάχα

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι έκανε κ η δικιά μου πρόσεξε το..

Δηλαδή όταν είχε τα χρήματα έπαιρνε κάτι και μου το ελεγε μετά, έτσι τι να το κάνω χάχα

Όχι ρε, δεν είναι αυτό :P

Ίσα ίσα, της έχω πει να παίρνει ό,τι θέλει και όποτε θέλει  χωρίς να μου λέει απολύτως τίποτα. Μόνη της κάθεται και μου τα λέει.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν είναι καθόλου σπάταλη (συγκριτικά με άλλες περιπτώσεις που γνωρίζω) και σαν χαρακτήρας αλλά και γιατί κατανοεί ότι αν τα "ξετινάξει" όλα τώρα μετά θα φάμε πακέτο.

Δημοσ.

Όχι ρε, δεν είναι αυτό :P

Ίσα ίσα, της έχω πει να παίρνει ό,τι θέλει και όποτε θέλει χωρίς να μου λέει απολύτως τίποτα. Μόνη της κάθεται και μου τα λέει.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν είναι καθόλου σπάταλη (συγκριτικά με άλλες περιπτώσεις που γνωρίζω) και σαν χαρακτήρας αλλά και γιατί κατανοεί ότι αν τα "ξετινάξει" όλα τώρα μετά θα φάμε πακέτο.

Μάλιστα... Εσύ αυτά που παίρνεις τα λες όλα; αυτά που δεν φαίνονται εννοώ,κάρτες γραφικών, μνήμες,,ssd....

Δημοσ.

Όταν γυναίκα κάνει μουρμουρα Killer θέλει ένα γερό γερό service φάση αλλαγή λαδιών.Ο γιατρός το συνιστά κάθε βράδυ ή βράδυ παρά βράδυ για την ομαλή λειτουργία

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα... Εσύ αυτά που παίρνεις τα λες όλα; αυτά που δεν φαίνονται εννοώ,κάρτες γραφικών, μνήμες,,ssd....

Ναι τα λέω.

Είναι ελάχιστα αυτά που παίρνω και δεν φαίνονται πάντως. Δεν είναι σίγουρα η κάρτα γραφικών και ο ssd μιας και δεν έχω κάψα με τις αναβαθμίσεις κλπ, ούτε γκατζετάκιας είμαι, πιο πολύ ότι έχει να κάνει με καπνούς κλπ είναι αυτά που δεν φαίνονται. Αλλα τα γνωρίζει όλα.

Δημοσ.

Όταν γυναίκα κάνει μουρμουρα Killer θέλει ένα γερό γερό service φάση αλλαγή λαδιών.Ο γιατρός το συνιστά κάθε βράδυ ή βράδυ παρά βράδυ για την ομαλή λειτουργία

Χάχα σταματάει για λίγο... Μετά ξαπλώνει και σκέφτεται τι θέλουμε για αύριο, σου κάνει λίστα απίστευτη μέσα στη νύχτα... Εσύ το μόνο που σκέφτεσαι εκείνη την στιγμή είναι...δεν μπορεί να βγει μια εφαρμογή να μην σκέφτεται;;; :)

Ναι τα λέω.

Είναι ελάχιστα αυτά που παίρνω και δεν φαίνονται πάντως. Δεν είναι σίγουρα η κάρτα γραφικών και ο ssd μιας και δεν έχω κάψα με τις αναβαθμίσεις κλπ, ούτε γκατζετάκιας είμαι, πιο πολύ ότι έχει να κάνει με καπνούς κλπ είναι αυτά που δεν φαίνονται. Αλλα τα γνωρίζει όλα.

Είσαι ήσυχος εσύ ωραίος, εγώ δεν καπνίζω αλλά είμαι σπαταλος πολύ σε τέτοια θέματα.. Ευτυχώς δεν έχει ιδέα :)

• Like 1
Δημοσ.

Οι γονείς μου πάντως παίρνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν αναφορά ο ένας στον άλλον και καλά κάνουν δηλαδή.

Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία στο θέμα καθώς δεν συζώ, αλλά και αν συζούσα σιγά μην έδινα και πλήρης αναφορά εξόδων.

Δημοσ.

Είσαι ήσυχος εσύ ωραίος, εγώ δεν καπνίζω αλλά είμαι σπαταλος πολύ σε τέτοια θέματα.. Ευτυχώς δεν έχει ιδέα :)

Οκ, εγώ σε καταλαβαίνω. Όλοι έχουν κάποια πάθη. Έχω κι εγώ (δεν είναι οι αναβαθμίσεις και τα γκατζετ όπως ανέφερα - μου αρκούν αυτά που έχω και κάνω την δουλειά μου) και μερικά είναι ακριβά (καταναλώνω όσο με παίρνει και όσο μπορώ) απλά τα γνωρίζει από την πρώτη στιγμή και τα έχει αποδεχτεί. Όπως και εγώ γνώριζα από την πρώτη στιγμή το πάθος της με τους καναπέδες και τις τραπεζαρίες και της έκανα μια και καλή τη χάρη (6 χιλιάρικα το μαλλί - 2 χρόνια τους πληρώναμε) :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...