sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Οκ, εγώ σε καταλαβαίνω. Όλοι έχουν κάποια πάθη. Έχω κι εγώ (δεν είναι οι αναβαθμίσεις και τα γκατζετ όπως ανέφερα - μου αρκούν αυτά που έχω και κάνω την δουλειά μου) και μερικά είναι ακριβά (καταναλώνω όσο με παίρνει και όσο μπορώ) απλά τα γνωρίζει από την πρώτη στιγμή και τα έχει αποδεχτεί. Όπως και εγώ γνώριζα από την πρώτη στιγμή το πάθος της με τους καναπέδες και τις τραπεζαρίες και της έκανα μια και καλή τη χάρη (6 χιλιάρικα το μαλλί - 2 χρόνια τους πληρώναμε) 6 χηνες έπιπλα; όχι ρε συ... Παιδιά έχετε; 1
l337 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Οι γονείς μου πάντως παίρνουν ότι θέλουν χωρίς να δίνουν αναφορά ο ένας στον άλλον και καλά κάνουν δηλαδή. Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία στο θέμα καθώς δεν συζώ, αλλά και αν συζούσα σιγά μην έδινα και πλήρης αναφορά εξόδων. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Το υγιές είναι να έχεις πλήρη εμπιστοσύνη στον άλλο και να τον αφήνεις να κάνει ό,τι θέλει και όπως θέλει χωρίς να ξεκινάει ποτέ κουβέντα για το παραπάνω. 6 χηνες έπιπλα; όχι ρε συ... Παιδιά έχετε; 6 χιλιάρικα, ναι. Αλλά πήρε ό,τι ακριβώς ήθελε χωρίς να ανακατευτώ καθόλου και σε τίποτα (της είπα απλά "πάρε ό,τι θέλεις να γουστάρεις"). Και αφού το χάρηκε εκείνη εγώ το χαίρομαι διπλά. Έχουμε ένα, 3 χρόνων. 3
sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Θα συμφωνήσω μαζί σου. Το υγιές είναι να έχεις πλήρη εμπιστοσύνη στον άλλο και να τον αφήνεις να κάνει ό,τι θέλει και όπως θέλει χωρίς να ξεκινάει ποτέ κουβέντα για το παραπάνω. 6 χιλιάρικα, ναι. Αλλά πήρε ό,τι ακριβώς ήθελε χωρίς να ανακατευτώ καθόλου και σε τίποτα. Και αφού το χάρηκε εκείνη εγώ το χαίρομαι διπλά. Έχουμε ένα, 3 χρόνων. Εντάξει καναπές είναι οκ κ εμένα μου αρέσουν αλλά τόσα δεν έδωσα Βασικα τότε το 2003 στα πρώτα μας έπιπλα η αλήθεια είναι ότι πήραμε ακριβά, έχει 1 χρονο που άλλαξα στο σαλόνι επίπλωση και βγήκε 1800, σκέφτηκα ότι τα μικρά θα τα κάνουν χάλια, δεν έπεσα έξω ευτυχώς. 1
l337 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εντάξει καναπές είναι οκ κ εμένα μου αρέσουν αλλά τόσα δεν έδωσα Βασικα τότε το 2003 στα πρώτα μας έπιπλα η αλήθεια είναι ότι πήραμε ακριβά, έχει 1 χρονο που άλλαξα στο σαλόνι επίπλωση και βγήκε 1800, σκέφτηκα ότι τα μικρά θα τα κάνουν χάλια, δεν έπεσα έξω ευτυχώς. Προσωπικά δεν έχω καμία κάψα να σου πω για καναπέδες, τραπεζαρίες και όλα αυτά Απλά ξέρω ότι αρέσουν σε εκείνη και της είπα να αυτοσχεδιάσει και να πάρει ότι θέλει όσο και αν κοστίζει και θα δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα μετά (ήξερα κιόλας ότι αν δεν γινόταν τότε, μετά θα ήταν αρκετά πιο δύσκολο) Ε εντάξει, ζοριστήκαμε λίγο αλλά βγήκε. τουλάχιστον αυτά είναι για να μείνουν, δεν είναι για 5 χρόνια απλά. το βασικότερο ήταν ότι είναι κάτι που το λαχταρούσε πολύ και δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να της χαλάσω το χατήρι. Το ότι τα μικρά τα κάνουν όλα χάλια το έχω παρατηρήσει ήδη αλλά τι να κάνεις, μικρά είναι
sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά δεν έχω καμία κάψα να σου πω για καναπέδες, τραπεζαρίες και όλα αυτά Απλά ξέρω ότι αρέσουν σε εκείνη και της είπα να αυτοσχεδιάσει και να πάρει ότι θέλει όσο και αν κοστίζει και θα δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα μετά (ήξερα κιόλας ότι αν δεν γινόταν τότε, μετά θα ήταν αρκετά πιο δύσκολο) Ε εντάξει, ζοριστήκαμε λίγο αλλά βγήκε. τουλάχιστον αυτά είναι για να μείνουν, δεν είναι για 5 χρόνια απλά. το βασικότερο ήταν ότι είναι κάτι που το λαχταρούσε πολύ και δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να της χαλάσω το χατήρι. Το ότι τα μικρά τα κάνουν όλα χάλια το έχω παρατηρήσει ήδη αλλά τι να κάνεις, μικρά είναι Καλά κάνατε.. Και εμείς στην αρχή αυτό είχαμε κάνει...Με αυτά χαίρονται οι γυναίκες. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις ηλεκτρονικά πάθη!!
l337 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καλά κάνατε.. Και εμείς στην αρχή αυτό είχαμε κάνει...Με αυτά χαίρονται οι γυναίκες. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις ηλεκτρονικά πάθη!! Μικρότερος είχα τέτοια πάθη. Κάπου στα 25 μου φύγανε η αλήθεια βέβαια είναι ότι είμαι και λίγο "ιδιότροπος" σα χαρακτήρας και έχω θέμα με την άσκοπη υλική κατανάλωση. Μπορεί να κάτσω με το ίδιο smartphone των 200 ευρώ και 6 χρόνια ή με την ίδια τηλεόραση και 10 (εφόσον με καλύπτουν και την παλέψουν μέχρι τότε ) και να φάω τα ίδια χρήματα πηγαίνοντας πχ με τη γυναίκα, μόνοι ή και με φίλους, ταξίδια που τα γουστάρουμε. Πέρισυ πχ ήθελα να αλλάξω πολλές ηλεκτρονικές συσκευές (μία από αυτές ήταν και το smartphone καθώς και τον ένα υπολογιστή). Τελικά άλλαξα μόνο την τηλεόραση (τα είχε φτύσει η προηγούμενη) και απλά της πήρα 2 εισιτήρια να πάμε στη Κούβα (πιο ακριβά βγήκε) 2
sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μικρότερος είχα τέτοια πάθη. Κάπου στα 25 μου φύγανε η αλήθεια βέβαια είναι ότι είμαι και λίγο "ιδιότροπος" σα χαρακτήρας και έχω θέμα με την άσκοπη υλική κατανάλωση. Μπορεί να κάτσω με το ίδιο smartphone των 200 ευρώ και 6 χρόνια ή με την ίδια τηλεόραση και 10 (εφόσον με καλύπτουν και την παλέψουν μέχρι τότε ) και να φάω τα ίδια χρήματα πηγαίνοντας πχ με τη γυναίκα, μόνοι ή και με φίλους, ταξίδια που τα γουστάρουμε. Πέρισυ πχ ήθελα να αλλάξω πολλές ηλεκτρονικές συσκευές (μία από αυτές ήταν και το smartphone καθώς και τον ένα υπολογιστή). Τελικά άλλαξα μόνο την τηλεόραση (τα είχε φτύσει η προηγούμενη) και απλά της πήρα 2 εισιτήρια να πάμε στη Κούβα (πιο ακριβά βγήκε) Καλά έκανες πιο ορθή επιλογή! Δεν βλεπω να απαντάει άλλος ποιος κρατάει τα λεφτά.. Άρα ελεύθεροι είναι οι πιο πολλοί εδώ μέσα.
l337 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Καλά έκανες πιο ορθή επιλογή! Δεν βλεπω να απαντάει άλλος ποιος κρατάει τα λεφτά.. Άρα ελεύθεροι είναι οι πιο πολλοί εδώ μέσα. Δεν ξέρω αν ήταν ορθή επίλογή (σε άλλον μπορεί να φαινόταν ανοησία και είναι σεβαστό) απλά εμένα μου αρέσουν ότι δραστηριότητες αφήνουν εμπειρίες και με αφήνουν ψιλοαδιάφορο ότι υλικά αγαθά προσφέρονται για κατανάλωση πέραν των βασικών (αυτών που θεωρώ εγώ βασικών, δηλαδή να κάνω τη δουλειά μου και ένα κλικ παραπέρα ίσως, αλλά έως εκεί). Το καλό είναι ότι κι εκείνη είναι ακριβώς έτσι οπότε δε τσακωνόμαστε 2
sargio01 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν βλεπω να απαντάει άλλος ποιος κρατάει τα λεφτά.. Άρα ελεύθεροι είναι οι πιο πολλοί εδώ μέσα. Ναι (αλλά μ' αρέσει που σας διαβάζω ) 1
sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ναι (αλλά μ' αρέσει που σας διαβάζω ) Γράψε κ εσύ κάτι Αντε, διάβασε γιατί έρχονται χρόνια δύσκολα!!
sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Είναι επειδή οι alpha δεν δεσμεύονται. Χαζομάρες... Έχω κάτι alpha που τους λέει η δικιά τους.. " μπουλι το στοματακι κλειστό όταν μιλάω εγώ". Νταξει κ αυτό ξεφεύγει αλλά αυτοί κάποτε ήταν όντως alpha Τέτοια alpha μακριά από εμάς! 1
l337 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ναι (αλλά μ' αρέσει που σας διαβάζω ) Πήγαινε παντρέψου και έλα να γράψεις Χαζομάρες... Έχω κάτι alpha που τους λέει η δικιά τους.. " μπουλι το στοματακι κλειστό όταν μιλάω εγώ". Νταξει κ αυτό ξεφεύγει αλλά αυτοί κάποτε ήταν όντως alpha Τέτοια alpha μακριά από εμάς! Ρε σοβαρά τώρα Τι alpha και βήτα..; Αυτές είναι σεξιστικές κουταμάρες κομπλεξικών αντρών. 1
sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μουρμούρα αυτές, ροχαλητό εμείς! Δυστηχως στην περιπτωση μου ειναι το αναποδο !! Αθορυβος εγω , χαλασμενο αυτοκινητο αυτη... Σαλονι εχει πιασει ο μεγαλος , παιδικο την βγαζω μερικες φορες με την μικρη ( αθορυβη ευτυχως! ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις