sargio01 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Έτυχε και όλες τις φορές που συγκατοίκησα με κοπέλα μου στα σοβαρά, δοκιμάσαμε διάφορους τρόπους με την κάθε μια. Τελικά κατέληξα πως ο πιο άνετος τρόπος διαχείρησης είναι να ανοίγουμε κοινό λογαριασμό στην τράπεζα στον οποίο καταθέταμε τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στους λογαριασμούς(ΔΕΗ κλπ) και με ανάλογες πάγιες εντολές τους αφήναμε στην ησυχία τους, τα υπόλοιπα έσοδα έμπαιναν σε συρτάρι και η κάθε κοπέλα κανόνιζε απο 'κει τις τρέχουσες ανάγκες του σπιτιού(ψώνια, super market κλπ). Ανάλογα το τι περίσσευε μετά, αποταμιεύαμε απο ένα ποσοστό και τα υπόλοιπα τα ξοδεύαμε στις βόλτες μας και όπου αλλού μας την έδινε ή προέκυπτε. Υ.Γ. Ορισμένες φορές που οι δουλειές πήγαιναν καλύτερα οπότε και τα έσοδα ήταν αυξημένα, ξεχωρίζαμε και επόμενων μηνών τα πάγια οπότε και εκείνον τον μήνα που καλύπταμε εξτρά, κάναμε διήμερα ή ακριβότερες αγορές(πιο γαμάτα τηλέφωνα ας πούμε-έτσι πήρα το PS4:p)
defacer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δεν βλεπω να απαντάει άλλος ποιος κρατάει τα λεφτά.. Άρα ελεύθεροι είναι οι πιο πολλοί εδώ μέσα. Τα λεφτά τα κρατάει η τράπεζα. Δεν έχω τίποτα φαντασμαγορικό να πω. Είμαστε και οι δυο εγκρατείς, έχουμε και οι δυο τις ίδιες κάρτες. Όταν ένας απ' τους δυο σκέφτεται ή προγραμματίζει έξοδο που κρίνει ότι θέλει συζήτηση, το συζητάει. Καμιά φορά αυτό οδηγεί σε ακύρωση του εξόδου. Όταν γίνει κάποιο έξοδο που δε συζητήθηκε και δεν είναι καθημερινό απλά το αναφέρουμε για να έχει κι ο άλλος μια ιδέα τι γίνεται, αν και τυπικά δε χρειάζεται γιατί όλα φαίνονται online. Pretty boring.
sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Τα λεφτά τα κρατάει η τράπεζα. Δεν έχω τίποτα φαντασμαγορικό να πω. Είμαστε και οι δυο εγκρατείς, έχουμε και οι δυο τις ίδιες κάρτες. Όταν ένας απ' τους δυο σκέφτεται ή προγραμματίζει έξοδο που κρίνει ότι θέλει συζήτηση, το συζητάει. Καμιά φορά αυτό οδηγεί σε ακύρωση του εξόδου. Όταν γίνει κάποιο έξοδο που δε συζητήθηκε και δεν είναι καθημερινό απλά το αναφέρουμε για να έχει κι ο άλλος μια ιδέα τι γίνεται, αν και τυπικά δε χρειάζεται γιατί όλα φαίνονται online. Pretty boring. Οπως κ να έχει τα κραταει η τράπεζα " Παντως καλή σκέψη αυτό που κάνετε.
sargio01 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 (...)διάβασε γιατί έρχονται χρόνια δύσκολα!!Ω καλά είσαι, 500 με 600 έφτασα να βγάζω κατά μέσο όρο ο.Ο Πήγαινε παντρέψου και έλα να γράψεις Ναι αύριο! 1
sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Ω καλά είσαι, 500 με 600 έφτασα να βγάζω κατά μέσο όρο ο.Ο Ναι αύριο! Εγώ από 1300 βγάζω με το ζόρι 820, γυρίσαμε πίσω στο 2004. 1
sargio01 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 (...)Παντως καλή σκέψη αυτό που κάνετε.Μοιραία προέκυψε αυτό επειδή συνήθως ζούσαμε το τώρα και στο τέλος ψαχνόμασταν. Γράφω σε παρελθόντα γιατί δεν συγκατοικούμε με την κοπέλα που είμαι τώρα.
sam75 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μοιραία προέκυψε αυτό επειδή συνήθως ζούσαμε το τώρα και στο τέλος ψαχνόμασταν. Γράφω σε παρελθόντα γιατί δεν συγκατοικούμε με την κοπέλα που είμαι τώρα. Δεν παίζει ρόλο, έχεις αποκτήσει κάποια εμπειρία για την επόμενη σχέση.
Runner25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 η πλακα δεν ειναι τα ποσταρισματα απο τα γυναια(οχι ολα εχω εντοπισει και ενα γαματο ατομακι) που αν δεν ειχαν τρυπα ουτε γεια δε θα τις λεγανε αλλα τα λαικ απο τους μ@υνοζητουλες του φορουμ ποσο γελαω και τρωνε φτυσιδι και πιτα για να πανε με αυτους με μουσι και ξυρισμενα ποδια το χω πει και θα το ξαναπω ελληνιδα πουτσ@ λουσα και χορος και ελληνας τσοντα μπαλα και μπουζουκι, στην πυρα....
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μα γίνεται άνδρας χωρίς μούσι ιερώνυμος style και δίχως χαλάουα; Δεν γίνεται.
astrosunnefo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Η μουρμούρα/γκρίνια είναι μια μορφή έκφρασης κι αυτή - και, προσωπικά, μου κακοφαίνεται αυτός ο ορισμός όταν δεν μιλάμε για συμπεριφορά που αρμόζει σε παιδάκια. Αδικαιολόγητη μουρμούρα/γκρίνια δε νομίζω πως υπάρχει, εξόν αν μιλάμε για εκείνους/ες που έχουν τα πάντα τους λυμένα και από τη μονοτονία τους εφευρίσκουν θεματάκια. Συνήθως υπάρχει κάτι από πίσω, ώστε ν' αρχίσει ο άλλος να παραπονιέται. Θες οι αφορμές που του δίνονται απ' τον άλλον; Θες δικά του θεματάκια που βγαίνουν στη φόρα με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο; Το σίγουρο είναι πως κανένας δεν είναι τέλειος, κι όλοι μας έχουμε ανάγκη να συζητήσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί (εντός ή εκτός σχέσης). Το ζητούμενο είναι να υπάρχει ευθύς κι άμεση τοποθέτηση (να μη το πηγαίνουμε γύρω γύρω με τον πιο σπάω-καρύδια-τρόπο), και μάλιστα σε στιγμές που κι ο αποδέκτης είναι σε mood για την x,y συζήτηση (πχ αν η άλλη αρπάξει τον άλλο με το που γυρίσει το κλειδί στην κλειδαριά και μπει σπίτι, ε, πώς να μη σαλτάρει ο άνθρωπος;!). Το να φτάνει ο άλλος/η να πνίγεται, δεν είναι ωραίο - και κουράζει. Πρέπει ο καθένας να έχει αντίληψη του μέτρου και του timing. 1
mentoras99 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 η πλακα δεν ειναι τα ποσταρισματα απο τα γυναια(οχι ολα εχω εντοπισει και ενα γαματο ατομακι) που αν δεν ειχαν τρυπα ουτε γεια δε θα τις λεγανε αλλα τα λαικ απο τους μ@υνοζητουλες του φορουμ ποσο γελαω και τρωνε φτυσιδι και πιτα για να πανε με αυτους με μουσι και ξυρισμενα ποδια το χω πει και θα το ξαναπω ελληνιδα πουτσ@ λουσα και χορος και ελληνας τσοντα μπαλα και μπουζουκι, στην πυρα.... Επικο ποστ. Φιλος μου εκτος Ελλαδας, που ειχε τον καημο της ξενιτειας αλλα δεν ειχε και γυναικα, μου λεγε ποσο αχρηστες ειναι, σαν τις ελληνιδες, κλπ. Και αναρωτιονταν, μηπως κατι δεν κανω καλα κλπ και μηπως να αλλαξω τακτικη κλπ Του λεω, "παψε να ασχολεισαι μαζι τους. Δες μηπως παιζει καμια κοπελα απο Ασια μερια." Και οντως βρηκε! Ηρεμησε το κεφαλι του. Ουτε μουρμουρα, ουτε γκρινια, ουτε τα δικαιωματα μου, και οι λοιπες φεμινιστικες μ@λακιες που εχουν βγει για να διαλυσουν τους πατροπαραδοτους ρολους ανδρα/γυναικα και τις κοινωνιες μας. Απλα γυναικα, που ξερει τον ρολο της (υπο του ανδρα), και πολυ θηλυκη, και να τον περιποιηθει, κι ουτε μουρμουρες ουτε τιποτε. Το παιδι ησυχασε, και ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο.
sargio01 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Γελάω γιατί έτσι όπως το πάτε μερικοί θα το κάνετε κίνημα το πράγμα Μαζευτείτε γιατί θ' αρχίσουν και οι ελληνίδες να διαδίδουν το πως σας βλέπουν και δεν σας κάθονται και μετά θα πνιγούμε στο κλάμα
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Επικο ποστ. Φιλος μου εκτος Ελλαδας, που ειχε τον καημο της ξενιτειας αλλα δεν ειχε και γυναικα, μου λεγε ποσο αχρηστες ειναι, σαν τις ελληνιδες, κλπ. Και αναρωτιονταν, μηπως κατι δεν κανω καλα κλπ και μηπως να αλλαξω τακτικη κλπ Του λεω, "παψε να ασχολεισαι μαζι τους. Δες μηπως παιζει καμια κοπελα απο Ασια μερια." Και οντως βρηκε! Ηρεμησε το κεφαλι του. Ουτε μουρμουρα, ουτε γκρινια, ουτε τα δικαιωματα μου, και οι λοιπες φεμινιστικες μ@λακιες που εχουν βγει για να διαλυσουν τους πατροπαραδοτους ρολους ανδρα/γυναικα και τις κοινωνιες μας. Απλα γυναικα, που ξερει τον ρολο της (υπο του ανδρα), και πολυ θηλυκη, και να τον περιποιηθει, κι ουτε μουρμουρες ουτε τιποτε. Το παιδι ησυχασε, και ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο. Ξέρεις υπάρχει και η Σαουδική Αραβία, αφού γουστάρεις τους πατροπαράδοτους ρόλους.Δεν χρειάζεται να μένεις στην Ελλάδα, αφού δεν σου αρέσει προφανώς η ισότητα. Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πως εν έτη 2016 υπάρχουν ακόμη τέτοιες εμετικές απόψεις...
*nenya* Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Όπα κάτσε...δηλαδή....ο μέντορας ΔΕΝ τρολάρει;!;!;! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις