Προς το περιεχόμενο

Xiaomi power bank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σκεφτομαι να αγορασω ενα Power bank και λεω να ειναι xiaomi εχω βρει αυτο το οποιο λεει και ο πωλητης οτι δν ειναι το γνησιο αλλα δν ξερω αν ισχυουν τα 20000mah μηπως εχεις παρει κανεις και ξερει αν αξιζει ???http://www.ebay.com/itm/Portable-MI-20800mAh-Universal-Xiaomi-Convinent-USB-Power-Bank-Battery-Charger-/272023661472?hash=item3f55dfaba0:g:YVAAAOSwl9BWKK92

Δημοσ.

Ψαξε σε θεματα (ή ρωτα) ποιο απο τα κινεζομαγαζα ειναι πιο αξιοπιστο και στελνει αυθεντικα ΔΕΝ αξιζει να μπλεκεις με "μαιμουδες" επισης αυτο που εβαλες αναφερει...

Does not ship to Greece

Δημοσ.

Φίλε μου την αγορά σου για το συγκεκριμένο κάνε την είτε από banggood είτε gearbest είτε alixpress

Επειδή στέλνουν 100% τα γνήσια.

(Έχω πολλά τεμάχια και 10000 και 20000) και στελνουν σίγουρα γνήσια.

• Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ με το μέλος stelios18120, επίσης δές και το Geekbuying , παρέλαβα 2 PowerBank και ο έλεγχος απο την ιστοσελίδα της Xiaomi τα βρήκε γνήσια.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικώς μεγάλα site πολύ πολύ δύσκολο να στείλουν μουφιες δεν το διακινδυνεύουν.

Αντιθέτως πολύ μουφια παίζει σε τέτοια θέματα σε ebay-amazon

Δημοσ.

εγω εβλεπα στο ebay οτι ειναι μουφα και απλα ελεγαν οτι ειναι licensed factory xiaomi !και απο το εψαξα στο google δν αξιζει γτ τα 20000 ειναι σαν 10000 οποτε καλυτερα στο γνησιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...