Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι ότι ο TS θα ψάχνει για δουλειά στο τέλος ή θα καταλήξει σε κανά ψυχολόγο και ο άλλος, θα καθαρίζει την μισθάρα του, θα σπάει @ρχιδια άλλων και θα το παίζει ιστορία, επειδή απλά είναι σκατόψυχος, δημοσιοσχετίστας, η αυτοεκτιμησή του εξαρτάται απο την δουλειά και δεν υπολογίζει τίποτα.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης, η νοοτροπία του είναι πως επειδή μπορει απολύει αν δεν είναι κάποιος ακριβώς όπως αυτός τον θέλει. Μέχρι τώρα έχει απολύσει 2 άτομα...

Μου κάνει εντύπωση αυτό το σκηνικό.

Πρώτη φορά ακουω μανατζερ χαζομάρα όπως μας τον περιγράφεις που ακόμα δε βγηκε απο το αβγο ουσιαστικά να απολυει έτσι στη ψύχρα ατομα και να μην αντιδρά κάνας head...

Πιστεύω είτε είσαι όντως στη λάθος εταιρία-για κλάμματα- με τα λάθος άτομα στις λάθος θέσεις  είτε μας τρολλάρεις!

• Like 1
Δημοσ.

Ειτε δεν ειναι, απολυτως τυχαια, ο αλλος τοποθετημενος εκει... Ενω ταυτοχρονως
ο μη τυχαιος δεν το διαφημιζει, πχ καποιος γινεται υπευθυνος_οτιδηποτε, γιατι το
αφεντικο "ζαχαρωνεται" με την αδερφη του, εχμ δεν ειναι ακριβως για ντελαλισμα!
:P
Ετερο παραδειγμα: σε [ιδιωτικη] ραδιοφωνια, ακους εκφωνητες, να ειναι...ψευδοι(!!),
νομιζεις αυτο ειναι αποτελεσμα, απλως 'λαθος επιλογης ατομων', η ο ιδιοκτητης του
δεν ειναι ενημερος περι αυτου/δεν εχει ακουσει εστω μια φορα, το σταθμο του μετα?

Δημοσ.

Όντως είναι περίεργο χωρίς λόγο δεν διώχνει κανείς υπάλληλο και μάλιστα χωρίς δικαιολογία στον επικεφαλη.

Δημοσ.

Οι παπατζήδες έχουν την τιμητική τους σε αυτήν την χώρα. Ενώ αυτό που κάνουν είναι κάτι απλό και εύκολο, η σάλτσα που βάζουν το κάνει να φαίνεται επιστήμη. Εάν μια εταιρεία έχει χάπατο head και άχρηστο υπεύθυνο, ή επιβιώνει από τύχη ή οι μέρες της είναι μετρημένες.

Εσύ σαν υπάλληλος αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις τη δουλειά σου όπως τη θέλει αυτός (λάθος). Και η ευθύνη δικιά του. Βάλτον να στο υπογράψει κιόλα. Ρίξε και καμιά προειδοποίηση πρώτα. Εάν επιθυμείς να μπορείς να παίρνεις περισσότερες αποφάσεις την κάνεις με ελαφρά αναζητώντας κάτι καλύτερο. Αφού είναι γνώριμες αυτές οι καταστάσεις στο στρατό, έχεις αποκτήσει πλέον τα απαραίτητα εφόδια για την μετέπειτα ζωή σου.

(+1) με αυτό το σχολιο, το πόσο θέλω τώρα να δώσω ονόματα πραγματικά που ήταν παπατζήδες καθώς και την επωνυμία της επιχείρησης που πουλόυσαν όχι μόνο φύκια αλλά άχυρα σε ανύποπτους πελάτες , δε λέγεται πραγματικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν απολυει κοσμο χωρις λογο. Το ενα παιδι το απελυσε γιατι δεν καθοταν να δουλεψει 10+ ωρες και γιατι ειχε κανει καποια λαθη στις διαδικασιες τις οποιες ομως αυτος δεν του ειχε εξηγησει καλα. Αντι ομως να το παραδεχτει καθοταν και εθαβε το παιδι στον απο πανω μας. Ο 2ος πηρε αρνητικη αξιολογηση χωρις ομως ολη την χρονια να του εχει πει κατι ή να τον προειδοποιησει.

Απο κει και περα με αυτα που γραφουν καποιοι ή ειμαι εγω ο γκαντεμης και επεσα στην μονη εταιρεια στην Ελλαδα που οι προαγωγες δεν γινονται αξιοκρατικα ή απλα τα ιδια γινονται παντου και δεν δικαιουμαι να χαλιεμαι που τουλαχιστον 9 ωρες την ημερα εχω πανω απο το κεφαλι μου εναν τυπο που ψαχνει να βρει το παραμικρο λαθος για να μου την πει και ξερει να πεταει ευθυνες σε αλλους για να εχει αυτος την φωλια του καθαρη.

Δημοσ.

Δεν απολυει κοσμο χωρις λογο. Το ενα παιδι το απελυσε γιατι δεν καθοταν να δουλεψει 10+ ωρες και γιατι ειχε κανει καποια λαθη στις διαδικασιες τις οποιες ομως αυτος δεν του ειχε εξηγησει καλα. Αντι ομως να το παραδεχτει καθοταν και εθαβε το παιδι στον απο πανω μας. Ο 2ος πηρε αρνητικη αξιολογηση χωρις ομως ολη την χρονια να του εχει πει κατι ή να τον προειδοποιησει.

Απο κει και περα με αυτα που γραφουν καποιοι ή ειμαι εγω ο γκαντεμης και επεσα στην μονη εταιρεια στην Ελλαδα που οι προαγωγες δεν γινονται αξιοκρατικα ή απλα τα ιδια γινονται παντου και δεν δικαιουμαι να χαλιεμαι που τουλαχιστον 9 ωρες την ημερα εχω πανω απο το κεφαλι μου εναν τυπο που ψαχνει να βρει το παραμικρο λαθος για να μου την πει και ξερει να πεταει ευθυνες σε αλλους για να εχει αυτος την φωλια του καθαρη.

Είναι πολλες εταιριες ετσι , συνηθως μικρες του κ@@@ . Δεν είναι ολες όμως ετσι. Ψαχνε για κατι άλλο και μολις μπορέσεις φυγε αν δεν σε εχει απολυσει μεχρι τοτε.. Αν δεις τα πραγματα είναι οριακα και νομιζεις ότι συντομα θα σε διωξουν μιλα στον head κατευθείαν η και πιο πανω καλυτερα..

Δημοσ.

Φιλε θα μπορούσες να πάρεις μια εβδομάδα μια αναρωτική και να τον αφήσεις να βγάζει τη δουλειά μονος του τοτε σε ποιον θα τα ριχνει? οποτε θα τον πάρει χαμπάρι και ο φιλος του ο head και μετά θα μπορέσεις και εσυ να έχεις βαρυτητα στα παραπονά σου. Γιατι τωρα αυτος είναι που είναι άχρηστος (όπως τον παρουσιάζεις) το ξέρει ότι είναι άχρηστος και έχει κομπλεξ οποτε για να μη φανει χρησιμοποιει εσάς. Αν όμως εσεις ή εσυ τον αφηνατε για καμια βδομάδα κρεμάμενο τοτε θα φαινοταν η πραγματική κατασταση.

Αυτό είναι ένα καλο κολπο σε περιπτώσεις που κάποιος είναι τσαρλατάνος και έχει κερδισει τις εντυπώσεις του κοσμου και των αφεντικών μην υποτιμάς τους αεριτζήδες να ξερες ποσοι από αυτους έβγαλα λεφτά τοσα χρονια στην Ελλάδα. Νουμερο ένα παράδειγμα τα κανάλια μας.

Το θεμα είναι πως θα πάρεις την αναρωτικη αυτό θα ηταν πολύ καλη κινηση πιστευω και 10 μερες αν μπορουσες. Πχ με επιασε η μέση μου δεν μπορω να κουνηθώ εχω αυχενικο. Θα γλιτωνες και καμια 10αρια μερες δεν θα τον εβλεπες.

Δημοσ.

Φιλε θα μπορούσες να πάρεις μια εβδομάδα μια αναρωτική και να τον αφήσεις να βγάζει τη δουλειά μονος του τοτε σε ποιον θα τα ριχνει? οποτε θα τον πάρει χαμπάρι και ο φιλος του ο head και μετά θα μπορέσεις και εσυ να έχεις βαρυτητα στα παραπονά σου. Γιατι τωρα αυτος είναι που είναι άχρηστος (όπως τον παρουσιάζεις) το ξέρει ότι είναι άχρηστος και έχει κομπλεξ οποτε για να μη φανει χρησιμοποιει εσάς. Αν όμως εσεις ή εσυ τον αφηνατε για καμια βδομάδα κρεμάμενο τοτε θα φαινοταν η πραγματική κατασταση.

Αυτό είναι ένα καλο κολπο σε περιπτώσεις που κάποιος είναι τσαρλατάνος και έχει κερδισει τις εντυπώσεις του κοσμου και των αφεντικών μην υποτιμάς τους αεριτζήδες να ξερες ποσοι από αυτους έβγαλα λεφτά τοσα χρονια στην Ελλάδα. Νουμερο ένα παράδειγμα τα κανάλια μας.

Το θεμα είναι πως θα πάρεις την αναρωτικη αυτό θα ηταν πολύ καλη κινηση πιστευω και 10 μερες αν μπορουσες. Πχ με επιασε η μέση μου δεν μπορω να κουνηθώ εχω αυχενικο. Θα γλιτωνες και καμια 10αρια μερες δεν θα τον εβλεπες.

VPN και δουλειά απο το σπίτι... Άσε που μπορεί να πασάρει και την δουλειά μου σε άλλον όσο λείπω. 

Επίσης, αν αρχίσω συνεντεύξεις τι να λέω; Που πάω; Άντε πήγα 2-3 φορές στον γιατρό. Μετά;

Δημοσ.

Παίδες ότι κ να λέμε τώρα αν η εργασία που συζητάμε αφορά Ελλάδα, οι καλές εργασιακές συνθήκες και το νορμαλ ωράριο είναι προνόμια πλέον. Καλά αν βάλουμε και στην εξίσωση συνετούς συναδέλφους, σχηματίσαμε ουτοπία. Όταν όλοι κλαίγονται γι τους βολεμένους του δημοσίου κ ότι ολοι θέλουν να μπούν εκεί, αυτός είναι ο βασικότερος λόγος. Επειδή αν είσαι Ε.Π. δε σου μένει πλέον τίποτα, και αν είσαι Ι.Υ. σου γμν τα πρέκια. Πιστεύετε εσείς, αν ο ιδιωτικός τομέας, είχε καλή αντιμετώπιση του προσωπικού, έδινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ευκαιρίες εξέλιξης (όχι μόνο επιπλέον ευθύνες αδιαφορώντας για την αποζημίωση), και υπήρχε το κίνητρο του μπόνους με ρεαλιστικούς στόχους, και πληρωμές κατα πολύ καλύτερες του δημοσίου,  θα καιγόντουσαν όλοι να γίνουν Δ.Υ;

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες ότι κ να λέμε τώρα αν η εργασία που συζητάμε αφορά Ελλάδα, οι καλές εργασιακές συνθήκες και το νορμαλ ωράριο είναι προνόμια πλέον. Καλά αν βάλουμε και στην εξίσωση συνετούς συναδέλφους, σχηματίσαμε ουτοπία. 

Καλά νορμάλ ωράριο είναι για να γελάς στον ιδιωτικό τομέα... Το 10ωρο είναι κανόνας... Είναι τόσο τσίπιδες που ενώ βλέπουν ότι η δουλειά δεν βγαίνει, προτιμούν να έχουν έναν εξουθενωμένο και δυσαρεστημένο εργαζόμενο που ψάχνει να φύγει, παρά να πάρουν έναν παραπάνω μπας και βγει η δουλειά.

Και μιλάμε τώρα για εταιρείες που βγάζουν τα κέρατά τους και έχουν τεράστια κέρδη και όχι για καμιά οικογενειάκή επιχείρηση...

• Like 4
Δημοσ.

Πάρε άδεια.

Eπίσης αν πάρεις άδεια, υπενθύμισε αφού την πάρεις ότι ΔΕΝ θα απαντάς σε τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της. Έτσι δε θα διεκπαιρεώνονται οι εργασίες σου όσο λείπεις κ θα φανεί ότι είσαι απαραίτητος. Αν απαντάς θα φανεί πως δεν τρέχει κ κάτι όταν λείπεις. Αυτό είναι κακό.

Καλά νορμάλ ωράριο είναι για να γελάς στον ιδιωτικό τομέα... Το 10ωρο είναι κανόνας... Είναι τόσο τσίπιδες που ενώ βλέπουν ότι η δουλειά δεν βγαίνει, προτιμούν να έχουν έναν εξουθενωμένο και δυσαρεστημένο εργαζόμενο που ψάχνει να φύγει, παρά να πάρουν έναν παραπάνω μπας και βγει η δουλειά.

Και μιλάμε τώρα για εταιρείες που βγάζουν τα κέρατά τους και έχουν τεράστια κέρδη και όχι για καμιά οικογενειάκή επιχείρηση...

Δυστυχώς έτσι είναι. Ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν μπορούν να φύγουν όλοι έξω. Ειδικά όταν βλέπουν ότι έχεις και παιδιά κ ανάγκες... εκεί να δεις. Την καημένη την ξαδέρφη μου την έχουν ΞΕΣΚΙΣΕΙ στο 12ωρο...

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς έτσι είναι. Ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν μπορούν να φύγουν όλοι έξω. Ειδικά όταν βλέπουν ότι έχεις και παιδιά κ ανάγκες... εκεί να δεις. Την καημένη την ξαδέρφη μου την έχουν ΞΕΣΚΙΣΕΙ στο 12ωρο...

Εγώ να δεις τι βλέπω εκεί που είμαι. Τον άλλον πήγαν να τον κάνουν προϊστάμενο χωρίς να του δώσουν καν αύξηση. Δλδ παραπάνω ευθύνες, παραπάνω ώρες εργασίας, χωρίς καν αποζημίωση. Του πέταξαν ένα "σου δίνουμε την ευκαιρία να εξελιχθείς". Φυσικά δεν δέχτηκε αλλά όλοι στην εταιρεία δεν τον βλέπουμε να κρατάει την θέση. Του γίνεται τεράστιος πόλεμος νεύρων.

Σοβαρός ιδιωτικός τομέας εδώ δεν υπάρχει. Εδώ βάζουν κάτι τρελούς στόχους οι απο πάνω και μετά σε βάζουν να δουλέψεις σαν τον αράπη. Αν σηκωθείς και φύγεις στο 8ωρο σε λένε και τεμπέλη. Απαιτούν να είσαι συνεπής απέναντί τους, όταν αυτοί δεν σέβονται κανένα εργασιακό σου δικαίωμα. Σε πληρώνει ο άλλος και νομίζει ότι του ανήκεις. Λες και πληρώνουν αμάξι για ενοικίαση...

Έξω δεν νομίζω ότι ειναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά υπάρχει έλεγχος, υπάρχει σεβασμός στους κανόνες. Μπαγκλατες της ευρώπης είμαστε στην εργασία και δεν μιλάει κανένας. Ο TS και να φύγει που να πάει; 8 στις 10 εταιρείες είναι όπως αυτή που δουλεύει

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ να δεις τι βλέπω εκεί που είμαι. Τον άλλον πήγαν να τον κάνουν προϊστάμενο χωρίς να του δώσουν καν αύξηση. Δλδ παραπάνω ευθύνες, παραπάνω ώρες εργασίας, χωρίς καν αποζημίωση. Του πέταξαν ένα "σου δίνουμε την ευκαιρία να εξελιχθείς". Φυσικά δεν δέχτηκε αλλά όλοι στην εταιρεία δεν τον βλέπουμε να κρατάει την θέση. Του γίνεται τεράστιος πόλεμος νεύρων.

Σοβαρός ιδιωτικός τομέας εδώ δεν υπάρχει. Εδώ βάζουν κάτι τρελούς στόχους οι απο πάνω και μετά σε βάζουν να δουλέψεις σαν τον αράπη. Αν σηκωθείς και φύγεις στο 8ωρο σε λένε και τεμπέλη. Απαιτούν να είσαι συνεπής απέναντί τους, όταν αυτοί δεν σέβονται κανένα εργασιακό σου δικαίωμα. Σε πληρώνει ο άλλος και νομίζει ότι του ανήκεις. Λες και πληρώνουν αμάξι για ενοικίαση...

Έξω δεν νομίζω ότι ειναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά υπάρχει έλεγχος, υπάρχει σεβασμός στους κανόνες. Μπαγκλατες της ευρώπης είμαστε στην εργασία και δεν μιλάει κανένας. Ο TS και να φύγει που να πάει; 8 στις 10 εταιρείες είναι όπως αυτή που δουλεύει

Λοιπον τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα..

Υπαρχουν κρυφες συμφωνιες με πολλους υπαλληλους στις εταιριες ...

δηλαδη να δουλευουν 2 ωρες παραπανω ΧΩΡΙΣ χρηματα για την ψυχη της μανας τους.

Προσφατα στη δικη μας εταιρια ενας υπαλληλος τετοιου ειδους μαλωσε με τον μαλακα-αντρεα που εχουμε για επικεφαλη,

τον εδιωξε ο επικεφαλης της λουτσας...

ο αλλος του εκανε μηνυση -δικαστηρια και του πηρε 15.000 για αυτες τις κρυφες ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ 2 Ωρες Χ 8 χρονια...

ακομα γελαω απο μεσα μου ...εστω και αργα υπαρχει δικαιωση για καποιους :)

Πιστευω οτι ετσι ειναι παντου , τους εχουν μεσα σε ενα μαντρι ολους να παιρνουν τα ιδια χρηματα πανω κατω και δουλεια δουλεια 

ενω ο μεγαλος κανει τζιρους 40 και 50 χιλιαδες το 8ωρο !

Με 800 και 1000 ευρω στην Ελλαδα ΔΕΝ ΖΕΙΣ !

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...