fotis_k Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια!Εχω το iphone 7 εδω και 2,5 εβδομαδες περιπου.Οπως ανεφερα και σε αλλο ποστ απο οταν το πρωτοσυνεδεσα στον υπολογιστη εκανε κατι περιεργα και μου εβγαλε μηνυμα οτι το κινητο χρειαζεται service με κωδικο αναφορας σφαλματος αν θυμαμαι καλα 4013. Το κινητο στη συνεχεια δουλεψε μια χαρα αλλα απο χθες παρατηρω οτι δεν φορτωνει τοσο γρηγορα τα site στο safari οσο πριν και το σημαντικοτερο δεν εχει καθολου καλη αντοχη στην μπαταρια.Μεταξυ καθε φορτισης το αφηνω να κλεισει απο μπαταρια και το ξαναφορτιζω απο το βραδυ μεχρι το πρωι.(κανα 8ωρο περιπου μενει στην πριζα) Σημερα ομως για παραδειγμα ξεκινησα να το χρησιμοποιω στις 9 περιπου και τωρα στις 12:49 ειναι στο 42%.Εννοειται δεν το εχω χρησιμοποιησει συνεχομενα και το εχω σε 3g εδω και 1,5 ωρα περιπου. Ειναι φυσιοκογικο;Εγω διαβαζα για πολυ μεγαλυτερη αντοχη της μπαταριας.Τοσο περιπου αντεχε και το 4s που ειχα.Μηπως πρεπει να το παω πισω;και αν ναι θα παρω πισω refurbished ή ολοκαινουριο κινητο; *το κινητο ειναι 128gb απο την vodafone Στο 38% τωρα..(12:58)
CheOnWeb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια!Εχω το iphone 7 εδω και 2,5 εβδομαδες περιπου.Οπως ανεφερα και σε αλλο ποστ απο οταν το πρωτοσυνεδεσα στον υπολογιστη εκανε κατι περιεργα και μου εβγαλε μηνυμα οτι το κινητο χρειαζεται service με κωδικο αναφορας σφαλματος αν θυμαμαι καλα 4013. Το κινητο στη συνεχεια δουλεψε μια χαρα αλλα απο χθες παρατηρω οτι δεν φορτωνει τοσο γρηγορα τα site στο safari οσο πριν και το σημαντικοτερο δεν εχει καθολου καλη αντοχη στην μπαταρια.Μεταξυ καθε φορτισης το αφηνω να κλεισει απο μπαταρια και το ξαναφορτιζω απο το βραδυ μεχρι το πρωι.(κανα 8ωρο περιπου μενει στην πριζα) Σημερα ομως για παραδειγμα ξεκινησα να το χρησιμοποιω στις 9 περιπου και τωρα στις 12:49 ειναι στο 42%.Εννοειται δεν το εχω χρησιμοποιησει συνεχομενα και το εχω σε 3g εδω και 1,5 ωρα περιπου. Ειναι φυσιοκογικο;Εγω διαβαζα για πολυ μεγαλυτερη αντοχη της μπαταριας.Τοσο περιπου αντεχε και το 4s που ειχα.Μηπως πρεπει να το παω πισω;και αν ναι θα παρω πισω refurbished ή ολοκαινουριο κινητο; *το κινητο ειναι 128gb απο την vodafone Στο 38% τωρα..(12:58) Μην το ξανακάνεις. Φόρτιζέ το με κάθε ευκαιρία ακόμα κι αν είναι στο 70%. Κάνε restore as new. Αν σου ξαναβγάλει το error δες αυτό https://support.apple.com/el-gr/HT201444,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα