Tony10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα , ανοιγω αυτο το θεμα ως νεος οδηγος :ρ γιατι θα ηθελα να μαθω λογω ελλειψης εμπειριας..που συνηθως εχει θεσεις γενικα για κεντρο (πανω στην εγνατια ? , τσιμισκη ? ροτοντα? λαδαδικα? λιμανι-παραλιακη?) και γενικα τι παιζει με τα προστιμα και ποσο πιθανο ειναι να σου κοψουν κληση? Επισης υπαρχουν χωροι ελεγχομενης σταθμευσης , στην αριστοτελους εκει στην ρωμαικη αγορα ειχα παρατηρησει εναν . επειδη δν βρηκα κατι σχετικο στο google...εκει μετα τις 9 μπορεις να παρκαρεις για οσο θες δωρεαν ? ( οι πινακιδες λενε μεχρι τις 9 το βραδυ ισχυουν ) ευχαριστω ...μια ιδεα θελω να παρω ,ετσι για καποια αναγκη αν χρειαστει να παρω αμαξι...μιλαω γενικα για βραδυ γιατι ξερω οτι πρωι - μεσημερι ειναι αυτοκτονια :Ρ
visualizer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Πάρε το μετρό ρε φίλε σίγα μην βρεις να παρκάρεις με το αμάξι . 3
kleo1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 δεν είμαι από Θεσσαλονίκη αλλά έχω πάει μερικές φορές και προβλέπεται να πάω μερικές ακόμα λόγω δουλειάς. αλλά τώρα ρε φιλέ ρωτάς που θα βρεις να παρκάρεις στο κέντρο της πόλης; ακόμα και στο τελευταίο κ@λοχώρι να πας, στο κέντρο του δε βρίσκεις να παρκάρεις και θα παρκάρεις στη Θεσσαλονίκη; πάρε ταξί, χρησιμοποίησε τα επι πληρωμής παρκ που έχει ή κόβε βόλτες γύρω γύρω και ΑΝ είσαι κωλόφαρδος σε καμιά ώρα όλο και κάποιον θα πετύχεις να φεύγει ώστε να παρκάρεις. γενικά όταν κινούμαι σε τέτοιες περιοχές προτιμώ να παρκάρω ένα χιλιόμετρο μακριά και να πάω με τα πόδια εκεί που θέλω παρά να κόβω βόλτες ψάχνοντας παρκινγκ.
panos2171 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Το παρκινγκ του δημαρχείου έχει 3.4€ την 1η ώρα και από κει και πέρα 0.40€. Από τις 9μμ βράδυ μέχρι τις 7πμ είναι 0.40 λεπτά από την 1η ώρα. Ένα 20λεπτο είσαι από κει μέχρι το κέντρο με τα πόδια.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εγνατια και Τσιμισκη πετυχαινεις παρκινγκ αλλα ψαξε και στα στενα.Οσο για Ροτοντα εκει ειναι πεζοδρομημενα και δυσκολο να βρεις παρκινγκ.Γενικως το κεντρο θελει υπομονη.Πρεπει να κανεις κυκλους για να παρκαρεις δυστυχως.
kanesaxo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Το κέντρο είναι πραγματικά απίστευτη ταλαιπωρία για να παρκάρεις. Σε αυτό έχουν συμβάλλει οι πάμπολλες πεζοδορμήσεις πλεον που εχουν λάβει χώρα, η κατασκευή του μετρό και πάει λέγοντας. Τις περισσότερες ελπίδες, τις έχει στο πάρκινγκ πάνω απ'την Αριστοτέλους και πέριξ. Κατ'εμέ, καλύτερα να αφήσει το αυ/το μακρια, δωρεάν (πχ παραλιακή μετά λευκο πυργο) και να περπατήσεις. Τα πάρκινγκ του κέντρου, πραγματικα ειναι κλέψιμο. Πάρκινγκ δημαρχειου, που αναφέρθηκε πιο πανω; Πάρκινγκ ΧΑΝΘ; Το φθηνότερο ειναι το πάρκινγκ της ΔΕΘ, επι της Αγγελάκης. Σε βολεύει για "κέντρο". Εγώ πλεον οταν κατεβαίνω θεσνικη για δουλειες, παρκάρω στο παρκινγκ του λιμανιου. Η οταν ειμαι πιο χαλαρος, στο city gate και πηγαινω με το ποδήλατο. Γενικα ειναι παιχνιδι της υπομονής, αν σώνει και καλά θες να παρκαρεις χωρις να πληρώσεις. Τα σαββατόδραδα παλι, επειδη η καγκουρια βασιλεύει, πέτα το όπου ναναι. Αν ειναι να γραψουν εσενα θα γραψουν κι αλλους 3000.
Tony10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 ευχαριστω παιδια πηρα μια γενικη εικονα,απο κει περα τυχη :ρ χαχα
kalogeros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Το παρκινγκ του δημαρχείου έχει 3.4€ την 1η ώρα και από κει και πέρα 0.40€. Από τις 9μμ βράδυ μέχρι τις 7πμ είναι 0.40 λεπτά από την 1η ώρα. Ένα 20λεπτο είσαι από κει μέχρι το κέντρο με τα πόδια. Επίσης, το πάρκινγκ του Odeon είναι 5 ευρώ για όλο το βράδυ και είναι 0 λεπτά από το κέντρο με τα πόδια. Πιείτε μια μπίρα λιγότερη (καλό θα σας κάνει εφόσον οδηγάτε) και μην γίνεστε βάρος στους συμπολίτες σας παρκάροντας όπου να 'ναι. Το κέντρο είναι πραγματικά απίστευτη ταλαιπωρία για να παρκάρεις. Σε αυτό έχουν συμβάλλει οι πάμπολλες πεζοδορμήσεις πλεον που εχουν λάβει χώρα, η κατασκευή του μετρό και πάει λέγοντας. Τις περισσότερες ελπίδες, τις έχει στο πάρκινγκ πάνω απ'την Αριστοτέλους και πέριξ. Κατ'εμέ, καλύτερα να αφήσει το αυ/το μακρια, δωρεάν (πχ παραλιακή μετά λευκο πυργο) και να περπατήσεις. Τα πάρκινγκ του κέντρου, πραγματικα ειναι κλέψιμο. Πάρκινγκ δημαρχειου, που αναφέρθηκε πιο πανω; Πάρκινγκ ΧΑΝΘ; Το φθηνότερο ειναι το πάρκινγκ της ΔΕΘ, επι της Αγγελάκης. Σε βολεύει για "κέντρο". Εγώ πλεον οταν κατεβαίνω θεσνικη για δουλειες, παρκάρω στο παρκινγκ του λιμανιου. Η οταν ειμαι πιο χαλαρος, στο city gate και πηγαινω με το ποδήλατο. Γενικα ειναι παιχνιδι της υπομονής, αν σώνει και καλά θες να παρκαρεις χωρις να πληρώσεις. Τα σαββατόδραδα παλι, επειδη η καγκουρια βασιλεύει, πέτα το όπου ναναι. Αν ειναι να γραψουν εσενα θα γραψουν κι αλλους 3000. Ποιες είναι αυτές οι πάμπολλες πεζοδρομήσεις στις οποίες αναφέρεσαι; Η μόνη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Αγίας Σοφίας. 1
sam75 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Προσοχή υπάρχει δημοτική αστυνομία που γράφει συνέχεια στην παραλία.
kanesaxo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Επίσης, το πάρκινγκ του Odeon είναι 5 ευρώ για όλο το βράδυ και είναι 0 λεπτά από το κέντρο με τα πόδια. Πιείτε μια μπίρα λιγότερη (καλό θα σας κάνει εφόσον οδηγάτε) και μην γίνεστε βάρος στους συμπολίτες σας παρκάροντας όπου να 'ναι. Ποιες είναι αυτές οι πάμπολλες πεζοδρομήσεις στις οποίες αναφέρεσαι; Η μόνη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η Αγίας Σοφίας. Αγίας σοφίας, όπως σωστά, είπες και 5-6 στενά επι παύλου μελά και διαφορες εκει γύρω, άλλες κάθετες στη Νίκης, όπου στρώθηκαν κυβόλιθοι και μπηκαν τα μεταλλικά καγκελάκια για να μη παρκάρεις. Λάθος ο όρος που χρησιμοποίησα, δεν ειναι πεζόδρομοι αυτά (περαν αγ.σοφίας που ανέφερες) απλα συνηθισμένος με το αυτ/το το βάφτισα έτσι! (επειδή πλέον δε μπορεις να παρκάρεις). Τη τελευταία 5ετία αυτά τα δρομάκια-στενάκια, έγιναν μεν πεζο-friendly, αλλα δυστυχώς χάθηκαν αρκετές θέσεις πάρκινγκ. Υ.Γ. γιατο Odeon, ειχα την αίσθηση πως παλαιότερα ήταν ακριβότερο, σωστά; 5ε για ολο το βράδυ, δεν ειναι κανα τρομερό κόστος. Απο ποιά ώρα και μετά ισχύει; Προσοχή υπάρχει δημοτική αστυνομία που γράφει συνέχεια στην παραλία. Κι ερωτώ! διότι επισήμως οι αποψεις μπάτσων διίστανται. Υπάρχουν οι ζώνες 5 ή 7μέτρων για φορτοεκφόρτωση. Εγώ που έχει επαγγελματικό, μπορει να παρκάρω εκει μιση ωρίτσα να κανω τη δουλεια μου; και καλά ήρθα να κατεβάσω 2 σακια τσιμέντο...
soteras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Θεσσαλονικα και παρκινγκ νοτ πιο πιθανο ειναι το τζοκερ παρα το παρκινγκ κοντα στο μερος που θες. Αλλα΄αυτή η δημοτικοί αστυνομία σας έχω να πω τερμα @@@@@@ όσες φορές έχω ανέβει γράφουν τους πάντες που δεν έχουν πινακίδα θεσσαλόνικας όσοι έχουν τη σκαπουλάρουν. Πάντως άμα έχετε τίποτα εμπορικά κέντρα με γκαράζ και φτηνή χρέωση το πετάς εκεί μέσα και είσαι πασας και εσύ και το αμάξι
kanesaxo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Αυτό ρε φίλε, όντως ίσχυε ως ενα βαθμο...ή εκτος αν έπεσες κι έπεσα σε τπτ λαλάκες. Παρκάρω ενα απογευμα λευκο πύργο. Αναμεσα σε αυτ/τα με πινακίδες Ν.Πέλλας, ΕΕΚ κτλ. Τα ιδια αυτοκινητα οταν γυρισα κλήση. Το δικο μου όχι. Χρόνια βέβαια πριν. Φαντάοζμαι έχουν ξεπεραστεί αυτά. Μπρος στο χρήμα, δε λογαριαζουν πινακιδες.
kalogeros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Αγίας σοφίας, όπως σωστά, είπες και 5-6 στενά επι παύλου μελά και διαφορες εκει γύρω, άλλες κάθετες στη Νίκης, όπου στρώθηκαν κυβόλιθοι και μπηκαν τα μεταλλικά καγκελάκια για να μη παρκάρεις. Λάθος ο όρος που χρησιμοποίησα, δεν ειναι πεζόδρομοι αυτά (περαν αγ.σοφίας που ανέφερες) απλα συνηθισμένος με το αυτ/το το βάφτισα έτσι! (επειδή πλέον δε μπορεις να παρκάρεις). Τη τελευταία 5ετία αυτά τα δρομάκια-στενάκια, έγιναν μεν πεζο-friendly, αλλα δυστυχώς χάθηκαν αρκετές θέσεις πάρκινγκ. Υ.Γ. γιατο Odeon, ειχα την αίσθηση πως παλαιότερα ήταν ακριβότερο, σωστά; 5ε για ολο το βράδυ, δεν ειναι κανα τρομερό κόστος. Απο ποιά ώρα και μετά ισχύει; Όντως το Odeon παλιά ήταν πανάκριβο, ίσως το ακριβότερο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η προσφορά που σου λέω ισχύει από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί. Μπορεί τις υπόλοιπες ώρες να είναι πάλι πανάκριβο όπως παλιά. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για το κεντρικότερο πάρκινγκ της πόλης. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ. Κι ερωτώ! διότι επισήμως οι αποψεις μπάτσων διίστανται. Υπάρχουν οι ζώνες 5 ή 7μέτρων για φορτοεκφόρτωση. Εγώ που έχει επαγγελματικό, μπορει να παρκάρω εκει μιση ωρίτσα να κανω τη δουλεια μου; και καλά ήρθα να κατεβάσω 2 σακια τσιμέντο... Τσιμισκή, Εγνατία, Μητροπόλεως και Λ. Νίκης δεν έχει θέσεις φορτοεκφόρτωσης. Στη Βασ. Όλγας που έχει, παρκάρουν ΙΧ, οπότε είναι σαν να μην έχει ούτε εκεί. Βασικά, πιστεύω ότι όπου και αν κάνουν θέσεις φορτοεκφόρτωσης θα παρκάρουν οι κάγκουρες με τα ΙΧ τους που τα γράφουν όλα στα @@ τους και οι επαγγελματίες θα διπλοπαρκάρουν κλείνοντας λωρίδες κυκλοφορίας. Τζάμπα κόπος. Θεσσαλονικα και παρκινγκ νοτ πιο πιθανο ειναι το τζοκερ παρα το παρκινγκ κοντα στο μερος που θες. Αλλα΄αυτή η δημοτικοί αστυνομία σας έχω να πω τερμα @@@@@@ όσες φορές έχω ανέβει γράφουν τους πάντες που δεν έχουν πινακίδα θεσσαλόνικας όσοι έχουν τη σκαπουλάρουν. Πάντως άμα έχετε τίποτα εμπορικά κέντρα με γκαράζ και φτηνή χρέωση το πετάς εκεί μέσα και είσαι πασας και εσύ και το αμάξι Επειδή το γραφείο μου είναι στην παραλία, σε πληροφορώ ότι γράφουν τους πάντες. Πριν 1 ώρα πέρασαν τελευταία φορά και δεν την χάρισαν σε κανέναν. Μια φορά, μάλιστα, πριν από 3-4 μήνες έγραφαν μέχρι και τα μηχανάκια που ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο. Πρωτη και τελευταία φορά το είδα αυτό.
sam75 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Πλέον γράφουν και σε γειτονιές... Προσοχή με την δημοτική αστυνομία. Εμένα μου έκανε ένας σκηνικό στην μποτσαρη Κυριακή πρωί επειδή σταμάτησα στον σταγκιδη για κουλούρι.
kanesaxo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Τσιμισκή, Εγνατία, Μητροπόλεως και Λ. Νίκης δεν έχει θέσεις φορτοεκφόρτωσης. Στη Βασ. Όλγας που έχει, παρκάρουν ΙΧ, οπότε είναι σαν να μην έχει ούτε εκεί. Βασικά, πιστεύω ότι όπου και αν κάνουν θέσεις φορτοεκφόρτωσης θα παρκάρουν οι κάγκουρες με τα ΙΧ τους που τα γράφουν όλα στα @@ τους και οι επαγγελματίες θα διπλοπαρκάρουν κλείνοντας λωρίδες κυκλοφορίας. Τζάμπα κόπος. Για τη μητροπόλεως, εχεις λάθος, έχει θέσεις Φ/Σ. Φιλος φωτογράφος έχει κατάστημα διπλα στο ολύμπιον και τις έχω δεί. Επίσης, Π.π γερμανού, θαρρώ πως έχει. Παύλου Μελά έχει σίγουρα (κινουμαι εκει λόγω Τσμέδε-ζεύξιδος). Αραγε αν δεν ειναι κλεισμένες, μπορώ να παρκάρω εκει; διοτι ανακγάζομαι να πληρωνω στο λιμάνι και να πηγαινω τσμεδε με τα ποδια...αν και πλεον το κανω με το ποδηλατο. Δηλ δε το αφήνω για να παω για καφε. Οντως για δουλειά κατεβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα