d@mi@NOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα στο forum! Λοιπον εκανα καποια αγορα μεσω paypal και δεν ηρθε ποτε τοτε ο πωλητης μου επεστρεψε τα χρηματα, τα θεματα που εχω ειναι 2. Το πρωτο ειναι ενω εμφανιστηκε κατευθιαν το ποσο επιστροφης στον λογαριασμο μου στο paypal δεν μου μπηκαν τα λεφτα στο πορτοφολι του λογαριασμου μου αλλα κατευθιαν γραφει θα μπουν στην χρεωστικη που εχω συνδεσει που απο εκει πηραν και κατευθιαν τα χρηματα για την αγορα. Εγω θελω να μπαινουν στο πορτοφολι και με εντολη δικη μου να μπουν στον τραπεζικο λογαριασμο μου. Γινετε?? Το δευτερο θεμα μου ειναι οτι εδω και 10 ημερες δεν βλεπω τα χρηματα στον τραπεζικο λογαριασμο μου και αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να κανω καποια ενεργια μεσω του sait στο paypal?? Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Τα λεφτα μπαίνουν μόνο, εκεί από όπου βγήκαν.
d@mi@NOS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Τα λεφτα μπαίνουν μόνο, εκεί από όπου βγήκαν.Οκ. Μηπως γνωριζεις ποσες ημερες κανουν να μπουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα