t0ne_de4f Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Αν εννοείς οτι θέλω καγκουροφωτισμό να ξέρεις οτί θέλω ακριβώς το αντίθετο... Το g610 μου αρέσει γιατί είναι σοβαρότατο keyboard με απλό άσπρο φωτισμό. Επίσης προτιμώ να αγοράζω προιόντα αφού τα δοκιμάσω και έτυχε να δοκιμάσω σε μαγαζί το Logitech, κάποια corsair rgb και ένα razer. Το g610 ήταν το καλύτερο αλλά αντίθετα με τα άλλα δεν είναι διαθέσιμο με κανονικό shift. Τα άλλα keyboards ήταν διαθέσιμα και με κανονικό και με μικρο shift(EU και US). Το resume είναι οτι αν η logitech είχε non-retards στο marketing της τωρα θα είχα πάρει το g610 με κανονικό shift και δε θα χρειαζόταν αυτή η συζήτηση που κάνουμε
raxanas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ναι και οπως ειπα πρίν τπτ απο αυτά που δεν δοκίμασες δεν θεωρείται καν ποιοτικό.Το masterkeys που σου πα ειναι πολυ καλυτερο και με standard layout.Αν θες κατι ακομη καλυτερο κοιτας το Filco.Τωρα αν θες να τα δοκιμαζεις δεν αλλαζει κατι απο τη στιγμη που δοκιμασες τους διακοπτες(αν ξερεις βεβαια και τι εννοω με αυτο).Για καλο και κακο θα σου βάλω ενα post για να δεις τι γινετται γενικα http://www.keyboardco.com/blog/index.php/2012/12/an-introduction-to-cherry-mx-mechanical-switches/ .Τελευταιο μου ποστ βεβαια γιατι το topic ειναι για την προσφορα και όχι αν οντως ειναι καλο η οχι
mpokwsths Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχουν τα 70€ με τα 110€ του compact Masterkeys. Ή τα 90€ του G610 με τα 120€+ του κανονικού Masterkeys L. Είναι σε άλλη τιμή, τι συζητάμε;
Dev1l Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ τον TS, τσίμπησα ένα, και ήθελα να αλλάξω σε RGB Mech αλλά ήταν πανάκριβα! Εμένα μου βγήκε μαζί με την μετατροπή νομίσματος μέσω PP 81€ βέβαια ξέχασα να βάλω τον κωδικό 5£-Logitech για να το πάρω ποιο φθηνά αλλά δεν πειράζει, μόνο που γλυτώνω τόσα χρήματα (123€ με μεταφορικά από Ελληνικό μαγαζί vs 81€ από Logitech UK = 42€ διαφορά!!!) μου φτάνει. Αντε να δούμε πως θα συνηθίσω το Αγγλικό Layout, μετά από τόσα χρόνια σε International....
gkarabid Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά λόγου χριστούγεννων ξαχνω κανένα μηχανικό πληκτρολόγιο για τον μεγάλο μου γιό. Εχει δει κάποια razer αλλά βλέπετε άρρωστος ο Αργυρης αφού περιμένουν και άλλα δύο τεκνα από πίσω Σε μηχανικό και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο παίζει καμιά προσφορά εντός και εκτος συνόρων παιδιά? Καλό αυτό του θέματος αλλά δεν τον άρεσε γιατί δεξιά δεν έχει τα αριθμητικά πλήκτρα.... Ή αλήθεια είναι ότι ποιο πολύ τον αρέσει ο θόρυβος των πληκτρον παρά ή ιδέα του μηχανικού.... Σορυ για το εκτός αλλά δεν βλέπω που αλλού να ρωτησω
greekn1c Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω τον TS που με εβαλε σε εξοδα !! :-D Eχω το logitech G15 (απιθανο πληκτρολογιο) αλλα μου αρεσε το συστημα με το να βλεπω τις λειτουργιες του υπολογιστη στο κινητο και γιαυτο πηρα το G410. Το G15 ειναι με οθονη και φωτιζομενο μεν αλλα η επιλογη ,του ποια πληκτρα να αναβουν με βολευει καλυτερα . Μολις παραλαβω το G410 προβλεπω το G15 στις αγγελιες του insomnia !! Thank you TS
Zus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παρέλαβα! Έρωτας είναι το ρημάδι. Εξαιρετικό σχήμα και ποιότητα κατασκευής, μεγάλα πλήκτρα με απόσταση μεταξύ τους για εμάς που έχουμε μεγάλα δάχτυλα και ωραία αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση. Ο ήχος είναι διακριτός, αλλά δεν ενοχλεί. Ο φωτισμός, για όλα τα γούστα. Θα χρειαστεί και λίγο χρόνο να συνηθίσω την έλλειψη Num Pad, αλλά γλύτωσα χώρο στο γραφείο. Χθες έψαχνα στα τυφλά το Num Lock και πατούσα το γραφείο με το μικρό μου δάχτυλο Το θέμα που έχω εγώ όμως και το είχα διαβάσει σε reviews είναι το software. Έχω βρει την αλλαγή των φωτισμών, την δημιουργία διαφορετικών profiles, αλλά μόλις κλείνω το πρόγραμμα, χάνει τα profiles και επιστρέφει στο default. Πως σκατά κάνει save τις επιλογές σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα