Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Από πότε τα ΙΕΚ δίνουν πτυχία; Πήραν αναβάθμιση σε τριτοβάθμια πανεπιστημιακά ιδρύματα και δεν το πήρα χαμπάρι; Τα πάντα θα ισοτιμηθούν με πανεπιστήμιο τώρα, ακόμα και απολυτήριο γυμνασίου. Θα μπορείς να ασκήσεις οτι επάγγελμα θέλεις. Αυτό επιτάσσει η ισονομία και η ισότητα της αριστερής ιδεολογίας. Σε όποιον δεν αρέσει, ας πάει για ντάντεμα στον Τράμπ.
livefreeordie Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Τα πάντα θα ισοτιμηθούν με πανεπιστήμιο τώρα, ακόμα και απολυτήριο γυμνασίου. Θα μπορείς να ασκήσεις οτι επάγγελμα θέλεις. Αυτό επιτάσσει η ισονομία και η ισότητα της αριστερής ιδεολογίας. Σε όποιον δεν αρέσει, ας πάει για ντάντεμα στον Τράμπ. Σιγα μην γινει ισαξιο και το απολυτηριο δημοτικου 1
zianna Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Ναι αλλα τα ΤΕΕ τα εχουν κλεισει εδω και πολλα χρονια, για την αιτια δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ηταν επειδη διναν αρκετα δυνατα πτυχια. Να στο ξαναπούμε μπας και το καταλάβεις επιτέλους ότι πτυχίο δίνει μόνο το πανεπιστήμιο; Τα πάντα θα ισοτιμηθούν με πανεπιστήμιο τώρα, ακόμα και απολυτήριο γυμνασίου. Θα μπορείς να ασκήσεις οτι επάγγελμα θέλεις. Αυτό επιτάσσει η ισονομία και η ισότητα της αριστερής ιδεολογίας. Σε όποιον δεν αρέσει, ας πάει για ντάντεμα στον Τράμπ. Αχαχαχαχαχα! Γι'αυτό στην ΕΣΣΔ πήγαιναν για εγχειρίσεις στον τσαγκάρη; Τι άλλη λαλακία θα διαβάσουμε δηλαδή... Σιγα μην γινει ισαξιο και το απολυτηριο δημοτικου Μπα, για νηπιαγωγίου το βλέπω..
tsioulak Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Να στο ξαναπούμε μπας και το καταλάβεις επιτέλους ότι πτυχίο δίνει μόνο το πανεπιστήμιο; Χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εχεις δικιο, ποια λεξη προτιμας εσυ; πιστοποιητικα;
livefreeordie Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εχεις δικιο, ποια λεξη προτιμας εσυ; πιστοποιητικα; δίπλωμα λεγεται.
redhotstef Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Και στα τει πτυχια λεγονται. Αλλο τωρα αν υπαρχει η κοντρα των αποφοιτων η σπουδαστων των καθε ιδρυματων για το ποιοι ειναι ανωτεροι. Στα ιεκ παιρνεις πιστοποιησεις, στα λυκεια δεν ξερω. Διπλωμα ξερω για τις οδηγησης τα χαρτια..
zianna Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Και στα τει πτυχια λεγονται. Αλλο τωρα αν υπαρχει η κοντρα των αποφοιτων η σπουδαστων των καθε ιδρυματων για το ποιοι ειναι ανωτεροι. Στα ιεκ παιρνεις πιστοποιησεις, στα λυκεια δεν ξερω. Διπλωμα ξερω για τις οδηγησης τα χαρτια..Τα ΤΕΙ είναι τριτοβάθμια εκπαίδευση, με είδες να λέω ότι δεν δίνουν πτυχία;οεο? Χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εχεις δικιο, ποια λεξη προτιμας εσυ; πιστοποιητικα;Τα ΤΕΕ δίναν απολυτήρια, όπως απολυτήρια δίνουν και τα γενικά λύκεια.Τα ΙΕΚ δίνουν πιστοποιήσεις, όταν έχεις περάσει τις εξετάσεις. Αν δεν τις έχεις περάσει, δίνουν βεβαίωση σπουδών. Το ίδιο συμβαίνει και με τα φροντιστήρια πχ ξένων γλωσσών, μετά από εξετάσεις, παίρνεις πιστοποίηση. Πτυχίο παίρνεις μόνο από ίδρυμα τειτοβάθμιας εκπαίδευσης.
livefreeordie Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Και στα τει πτυχια λεγονται. Αλλο τωρα αν υπαρχει η κοντρα των αποφοιτων η σπουδαστων των καθε ιδρυματων για το ποιοι ειναι ανωτεροι. Στα ιεκ παιρνεις πιστοποιησεις, στα λυκεια δεν ξερω. Διπλωμα ξερω για τις οδηγησης τα χαρτια.. δίπλωμα το λένε άνθρωπε μου. πατα το στο google και μάθε το Αφού δε το ξέρεις. αλλα πνεύμα μην κάνεις αφού Αφού δε το γνωρίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα