Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχουμε ανεβάσει από τέλος Ιουλίου το http://e-metalshop.gr . Από πίσω υπάρχει μια εταιρεία με χρόνια ιστορίας 

Προς το παρόν έχουμε κάνει αρκετή προώθηση ( adwords, skroutz, seo , facebook διαφημίσεις κλπ)

Πουλάμε εξειδικευμένα προϊόντα και εργαλεία της Milwaukee 

Θα ήθελα οπότε τις γνώμες σας . Τι σας αρέσει , τι σας απωθεί , τι θα πρέπει να αλλάξουμε , αν θα πρέπει να προσθέσουμε κάτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Πολύ φιλική εξυπηρέτηση , πολύ καλές τιμές . Σίγουρα θα σας ξαναπροτιμήσω. Ελένη Δασκαλάκη, Χανιά                                                                                                                                                                                                                                                                        

Η εταιρεία αυτή διακρίνεται από επαγγελματισμό. Η επικοινωνία ήταν εξαιρετική καθώς και τα υλικά και η δουλειά που έγινε. Η εταιρεία αυτή  είναι ευρωπαϊκού επιπέδου και βάζει την ελληνική επιχείρηση σε ένα άλλο επίπεδο. Μακάρι να δούλευαν έτσι όλες οι εταιρείες. Αντωνία Σακκά, Αθήνα                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Παρήγγειλα ένα πριόνι χειρός σε 1 μέρα από την παραγγελία μου. Μου έκανε εντύπωση η συνεχής επικοινωνία για να δουν αν το παρέλαβα. Στέφανος, Δράμα       

Τα ψεύτικα σχόλια νομίζω πως δεν χρειάζονται .

Η μπάρα που ρυθμίζεις την τιμή κάνει μπαμ , δεν ταιριάζει το κόκκινο χρώμα .

Εκεί που λεει  :

Καλέστε μας στο 26211-81025 για να σας βοηθήσουμε , ώστε να διαλέξετε το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες σας."

Kαλύτερα να βάλεις μια φωτογραφία του καταστήματος πάρα μια άκυρη φωτογραφία τηλεφωνήτριας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ κατά πρώτον για τις συμβουλές.

Κατά δεύτερον παραθέτω και το φυσικό site της εταιρείας για να δείτε.  http://foteinon.gr

Τα σχόλια είναι πραγματικά και τα πρόσωπα υπαρκτά. 

Τεσπα

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Απο κινητο που το ειδα μου αρεσε. Αλλα οταν ανοιγω το μενου (απο κινητο παντα), στα submenu πχ στις πορτες, χανει τα τελικα ς?

• Like 1
Δημοσ.

Υπήρχαν διάφορα θέματα σε παλαιότερες εκδόσεις android . Εδώ μου δουλεύουν κανονικά και σε android και σε Iphone.

Μπορείς να στείλεις ένα screenshot να το δω? Και να μου πεις τι έκδοση λειτουργικού έχεις?

Γενικά υπάρχει πολύ κίνηση στην σελίδα απο τις προωθήσεις και τις καμπάνιες που έχουμε κάνει. Θα μου πεις έχουμε εξειδικευμένα προϊόντα και τα εργαλεία που πουλάμε είναι επαγγελματικά . Εγώ διορθώνω συνέχεια. Και γενικά η σελίδα είναι φιλική με φίλτρα , με Onepage checkout το οποίο είναι πολύ σημαντικό . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρότεινα τις τιμές να τις κάνετε πιο στρογγυλες ας πουμε το 19.92 σε εμενα χτυπαει άσχημα, δηλαδη τα 2 λεπτα είναι το θέμα; φαντάζομαι θα εχετε πωλησεις εκατονταδων ευρώ οποτε τα 2 λεπτα δεν θα σας σώσουν ή 19 ευρώ ή έστω 19.20, κατα τα αλλα το site ειναι πολυ ωραίο

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την παρατήρηση.

Το θέμα είναι οι πωλήσεις. Υπάρχουν πωλήσεις αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Κάτι φταίει γενικά και προσπαθούμε να το δούμε

Υπάρχει η τεχνογνωσία από πίσω σε όλα τα προϊόντα που πουλάμε. Υπάρχουν τεχνικοί με πολλές γνώσεις για καθετί που πουλάμε , μπορεί ο καθένας να πάρει τηλέφωνο να τον βοηθήσουμε , να του δώσουμε οδηγίες σε κάτι που θέλει να πάρει η σε κάτι που έχει αγοράσει αλλά αυτό δεν συμβαίνει.

Το φυσικό μας κατάστημα έχει δεκαετίες ύπαρξης και συνεργαζόμαστε κυρίως με μάστορες.

Ίσως φταίνε πράγματα και αυτό προσπαθώ να λύσω με συνεχείς αλλαγές και δοκιμές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...