Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε είναι all editions.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος έβαλε χέρι στο iso. Το ότι βγάζει όλες τις εκδόσεις home, premium, ultimate κτλ, αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αφαιρώντας το ei.cfg από τον φάκελο sources του iso.

Η ms όμως δεν έβαλε ποτέ iso με 32 και 64bit εκδόσεις των 7 οπότε κάποιος κάθισε και ενσωμάτωσε τις δύο εκδόσεις σε ένα iso. Δεν ξέρουμε όμως τι άλλο έχει περάσει μέσα. Αν ενεργοποιούνται και αυτόματα τότε σίγουρα είναι πειραγμένο.

btw, εσύ ποια έκδοση έβαλες, ποιον athlon έχεις και πόση μνήμη ram;

τα ενεργοποιω με το windows loader extreme. εγω ειχα βαλει την home x86. εχω τον amd athlon xp 1800+ στα 1,54ghz και 1gb ram. μου φαινονται λιγα ολα αυτα για αυτο ξαναεβαλα τα xp

Δημοσ.

Όντως, αυτό το σύστημα είναι μέχρι xp και πάλι θα του κάτσουν βαριά. Μιλάω εκ πείρας γιατί έχω έναν athlon xp 1600+ με 1gb και είχα τα xp όπου πήγαινε κάπως. Δοκίμασα τα 7 και δεν τραβούσαν με τίποτα και ξαναγύρισα στα xp μέχρι που πήρα σετάκι μεταχειρισμένο με c2d 2.67 με 4gb ram στα 50€ και έβαλα 10άρια

Δημοσ.

το pc το θελω μονο για την δουλεια μου οπου χρησιμοποιω ενα πολυ ελαφρυ προγραμμα και τα office με τα xp πηγαινε πολυ καλα μεχρι που αναθεμα την ωρα και την στιγμη που εβαλα την ενημερωση netframework 3.5 για να ειναι συμβατος ο καινουριος  εκτυπωτης. ειχα και εναν ιο που κολησα απο usb flash αυτον που εβγαζε συντομευσεις και δεν ανοιγε τους φακελους.. και εφτασε η ωρα του φορματ και δε λεει να στρωσει με τιποτα.. ολη η δουλεια γινετε για 3 προγραμματα που δεν μπορω να κανω εγκατασταση το pdf, antivirus και office που δεν τα δοκιμασα ακομα γιατι δεν τα εχω.. μονο το winrar μπορεσε και το εγκατεστησε. απο τον ie δεν μπαινει ουτε στο site της microsoft..

Δημοσ.

Ή μένεις με τα xp και όσο πάει ή βάζεις linux ή το κάνεις nas με freenas, nas4free, openmediavault ή το κάνεις htpc (αν αντέχεις το θόρυβο από τους ανεμιστήρες με android, kodibuntu, openelec κτλ

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου. Εχω ενα παλιο pc της δουλειας μου το οποιο του εκανα format και εβαλα xp professional . Ολα καλα φαινονται να δουλευουν εχω κανει εγκατασταση καποιων προγραμματων οπως του εκτυπωτη της καρτας δικτυου και της καρτας ηχου. Τωρα δε ξερω τι εχει γινει και δεν μπορω να κανω εγκατασταση τιποτα αλλο ουτε και να μπω στο ιντερνετ να κατεβασω. Δεν ανοιγει σωστα ο ie και δε μπορω να ανοιξω σελιδες ουτε να κατεβασω αλλον browser συνεχεια με βγαζει σφαλματα συνδεσης και κατι αλλα περιεργα. Ενω μπαινει στο google κανει αναζητηση και μπορει να μπει σε καποιες σελιδες. Δε μου εχει καν φακελο με ληψεις . Δε ξερω τι να κανω βοηθεια!

Τα ίδια ακριβώς θέματα είχα και εγώ κάνοντας εγκατάσταση win xp με sp1, ούτε σελίδες άνοιγε, ούτε να κατεβάσω άλλον browser μπορούσα, ούτε updates ούτε τίποτα. Τελικά κατέβασα iso win xp με sp3 και μόλις το έκανα εγκατάσταση έστρωσαν τα πάντα.

Δημοσ.

Τα ίδια ακριβώς θέματα είχα και εγώ κάνοντας εγκατάσταση win xp με sp1, [...]

ΏΟΥ!!! xp sp1a είναι σα να λέμε win millenium ή win 2000! Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει τίποτα σε αυτά. Ακόμα και με sp2 θα ξινίσουν πολλά προγράμματα.

Δημοσ.

ΏΟΥ!!! xp sp1a είναι σα να λέμε win millenium ή win 2000! Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει τίποτα σε αυτά. Ακόμα και με sp2 θα ξινίσουν πολλά προγράμματα.

Έτσι ακριβώς, ούτε καν μεταγενέστερο service pack δεν μπορούσα να βάλω, παρόλο που τότε ακόμα υποστηρίζονταν τα win xp από microsoft.

Δημοσ.

Απλά πληροφορικά, αν είχες xp χωρίς sp έπρεπε να βάλεις πρώτα το sp1a, μετά το sp2 και τέλος το sp3, εάν θυμούμαι καλά!

Και κάτι παρόμοιο νομίζω ήταν για το sp1a. Νομίζω έπρεπε να βάλεις πρώτα το sp2 και μετά το sp3.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά πληροφορικά, αν είχες xp χωρίς sp έπρεπε να βάλεις πρώτα το sp1a, μετά το sp2 και τέλος το sp3, εάν θυμούμαι καλά!

Και κάτι παρόμοιο νομίζω ήταν για το sp1a. Νομίζω έπρεπε να βάλεις πρώτα το sp2 και μετά το sp3.

Τα windows από τον "θείο" είναι έτοιμα, απλώς κάνεις εγκατάσταση και μόλις τελειώσεις και ενεργοποιημένα είναι και sp3 έχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...