Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε φορα που γυρναω απο τη δουλεια μου βλεπω το ίδιο άτομο κάθε φορά σε ένα σημείο (νομιζω δουλεύει εκεί). Τον βλέπω εδς και 4 μήνες περίπου αν και σε φάτσα κατι μου ελεγε και από πριν. Τελευταια τον εχω πετύχει και 2-3 φορές στο σούπερμαρκετ και μια φορα εκεί που παω για τρεξιμο. Νιωθω κατα μια έννοια λες και είναι γνωστός μου ενώ ούτε το όνομα του δεν ξέρω και νομίζω ότι και αυτός με αναγνωρίζει. Πολλες φορες (ειδικα όταν ειμαι νυσταγμενος) παω αφηρημενος να τον χαιρετήσω μετά σκέφτομαι ότι ουσιαστικά δεν γνωριζόμαστε. Οσοι χρησιμοποείτε μέσα το παθαίνετε και εσεις; Δεν ειναι λιγο αμηχανο;

• Like 1
Δημοσ.

συμβαίνει. κέντρο (Θεσσαλονίκη) που μένω πάνω κάτω όλοι είμαστε γνωστές φάτσες. πολλοί γνωριζόμαστε φατσικά αλλα δεν κάνουμε καν το κόπο να χαρετηθούμε.

δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχεί τόσο.

Δημοσ.

Τυχαίνει να πετυχαίνω έξω άτομα που βλέπω σχεδόν καθημερινά στο γυμναστήριο. Είναι λίγο αμήχανη η φάση, γιατί ενώ δε μιλάμε καθόλου στο γυμναστήριο, ουσιαστικά "γνωριζόμαστε" αλλά δε λέμε ούτε γεια  :-D

Επίσης υπαλλήλους που βλέπω πολύ συχνά(ταμίες σε s/m η καφέ κ.λπ) με τη στολή εργασίας, μου φαίνεται περίεργο όταν τους βλέπω εκτός δουλειάς με κανονικά ρούχα :P

• Like 2
Δημοσ.

δε με ανησυχεί απλώς από τη μια το βρίσκω λίγο άσχημο κάποιον με τον οποίο νιώθω ότι υπάρχει μια ταύτηση.. ξυπνάμε πρωί.. είμαστε νυσταγμένοι.. γενικά κάνουμε τα ίδια πράγματα αυτόν τον χρόνο κτλ να μη του λεω ενα γεια (οπως και στη σχολη θεωρουσα πολυ ενευριστικο ατομα που σε ξερουν να μη σε χαιρετανε) απο την αλλη μου κανει λιγο creepy να πω γεια σε εναν αγνωστο.

Δημοσ.

δε με ανησυχεί απλώς από τη μια το βρίσκω λίγο άσχημο κάποιον με τον οποίο νιώθω ότι υπάρχει μια ταύτηση.. ξυπνάμε πρωί.. είμαστε νυσταγμένοι.. γενικά κάνουμε τα ίδια πράγματα αυτόν τον χρόνο κτλ να μη του λεω ενα γεια (οπως και στη σχολη θεωρουσα πολυ ενευριστικο ατομα που σε ξερουν να μη σε χαιρετανε) απο την αλλη μου κανει λιγο creepy να πω γεια σε εναν αγνωστο.

Να πεις μια καλημέρα είναι creepy;

• Like 3
Δημοσ.

Εδώ και 6 χρόνια βλέπω σποραδικά στο μετρο ένα τύπο ~50 χρονών με μπούκλες που τραγουδάει δυνατά όλη την ώρα. Τον έχω πετύχει σε διάφορους σταθμούς, αλλά κυρίως Συνταγμα/Ομόνοια. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εδώ και 6 χρόνια βλέπω σποραδικά στο μετρο ένα τύπο ~50 χρονών με μπούκλες που τραγουδάει δυνατά όλη την ώρα. Τον έχω πετύχει σε διάφορους σταθμούς, αλλά κυρίως Συνταγμα/Ομόνοια. 

Yeeeeeeeeeeeeeeeeas. Και έχει και ωραία φωνή.

• Like 3
Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια υπήρχε ένα facebook group "εχω δει και γω αυτόν τον τύπο στον Ηλεκτρικό" ή κάπως έτσι, όπου πόσταραν όλοι φωτό από έναν ανεκδιήγητα άσχημο και περίεργο τύπο, τον οποίο ήταν πολύ πιθανό να πετύχεις όταν κυκλοφορούσες συστηματικά με Ησάπ. Τον είχα πετύχει και γω. Το group μάλλον καταργήθηκε.

Δημοσ.

Να πεις μια καλημέρα είναι creepy;

νομίζω αν τον χαιρετήσει έστω και μια φορά μετά θα πρέπει να τον χαιρετάει κάθε φορά που τον βλέπει δηλαδή σχεδόν κάθε μέρα ενώ ούτε καν θα γνωρίζονται...το αποτέλεσμα θα είναι 2 άγνωστοι να λένε συνέχεια καλημέρα ο ένας στον άλλον χωρίς να έχουν ανταλλάξει ποτέ τους κουβέντα.οπότε ναι θα είναι creepy αν γίνει έτσι
Δημοσ.

Και κάθε φορά που τον βλέπεις του λες: ''Σε κατάλαβα από τη φωνή... B) ''

Δημοσ.

Εγω βλεπω εναν στο μετρο που ζηταει λεφτα συνεχεια και κανει ρομποτικες κινησεις ... Σαν να τον ξερω απο καπου συνεχεια νιωθω αλλα που... Α! Ναι.. Στον παπαδακη... Την ιδια καραμελα πιπιλαει ο τυπας εδω και καιρο... Αντε να ειχε εμφανιστει στο παπαδακη της 14/3/2014 πχ και νοεμβρη του 16 να στο αναφερει σαν να ειναι προσφατο γεγονος..

Δημοσ.

Παω gym τα τελευταια 2 χρονια, καθε μερα ιδια ωρα 7-9;30 το πρωι ειμαστε 10 ατομα ακριβως τα ιδια 10 ατομα που ειμαστε εδω και 2 χρονια την ιδια ακριβως ωρα. Αντε οι 2 να κανουν παρεα μεταξυ τους, οι υπολοιποι δεν εχουμε πει ουτε καλημερα. Νομιζω ειναι κατι συνηθισμενο its not a big deal.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν κάποια χρόνια υπήρχε ένα facebook group "εχω δει και γω αυτόν τον τύπο στον Ηλεκτρικό" ή κάπως έτσι, όπου πόσταραν όλοι φωτό από έναν ανεκδιήγητα άσχημο και περίεργο τύπο, τον οποίο ήταν πολύ πιθανό να πετύχεις όταν κυκλοφορούσες συστηματικά με Ησάπ. Τον είχα πετύχει και γω. Το group μάλλον καταργήθηκε.

Λες κάτι σελίδες του στυλ, se-eida, seeida κτλ. Περισσότερο για γκομενικά έμπαιναν εκεί και τα έγραφαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...