zianna Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Τα λεφτα σου θελουν, οποτε τα περισσοτερα , ειδικα αυτα που ειναι σε λιγοτερο γνωστες πολεις/περιοχες, θα σε δεχτουν αμεσως ασχετα αμα στο παιζουν ιστορια. Εμενα με ειχαν δεχτει στο μεταπτυχιακο (αν και πηγα με υποτροφια αλλα αυτο δεν τους επηρεαζει) χωρις καν να εχω IELTS. Μου το παιζανε δυσκολοι και τελικα οταν τους ελεγα οτι δε προλαβαινω να το δωσω και ημουν ετοιμος να τα εγκαταλειψω μου λενε ελα ενταξει , δεν εγινε και κατι, μια χαρα ειναι το χαρτι που εχεις κτλ κτλ. Η αληθεια ειναι το ειχα παιξει πολυ μπλοφα αλλα επισης μια αλλη αληθεια ειναι οτι η εκπαιδευση στο γιου-κει ειναι καθαρα επιχειρηση και καθε επιχειρηση δε θελει τιποτα αλλο απο το να αυξησει τα εσοδα της.. φαν φακτ: ηξερα τυπο εξω που εκανε master σε 3d video game design χωρις να εχει κανει ποτε 3d στη ζωη του... Ουτε τα minimum requirements δεν επιανε στην αιτηση. Αλλα βλεπεις το τμημα χρειαζοταν μερικα ατομα εξτρα για να γεμισει οποτε.. φαν φακτ 2: κατι ρεμαλια παιδια που ηξερα απο ελλαδα που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα να περασουν ουτε στο τει ξυλοκοπτικης λαμιας με τα 5αρια που βγαζανε στις πανελληνιες, εξω περασανε αμεσως. Το που.. ειναι αλλη ιστορια, αλλα σπουδασανε ομως. Βλεπεις, λεφτακια να εχεις και γινεται το θαυμα φαν φακτ 3: ασχετο με το θεμα του εξωτερικου αλλα ξερω τυπο που εχει περασει αρχιτεκτονικη αθηνας χωρις να δωσει πανελληνιες. Πως? Οι γονεις του ξερανε ατομα απο τη πασοκο-νδουλου κυβερνηση οποτε.. μπλα μπλα.. και οποιος θελει το πιστευει. Μιλαμε τωρα για εποχη προ-μνημονιου που ο καθενας εκανε οτι γουσταρε βεβαια. Οι κανονες βλεπεις δεν ισχυουν για ολους.. Χαχα, εγώ γνωρίζω κοπέλα που έδωσε πανελλαδικές σε κλειστή αίθουσα με τον καθηγητή να της υπαγορεύει τις απαντήσεις! Καστοριά, 1999 ή 2000 δεν θυμάμαι ακριβώς χρονιά.
titanforce Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 διαφωνω το εδινμβουργο ειναι αρκετα πιο φθηνη πολη με το λονδινο(το λεω σαν εργαζόμενος που πληρώνω παραπανω απο τι οι φοιτητές) Η γλασκωβη είναι πιο φθηνη για τους επαγγελματίες οχι για τους φοιτητές. Οι τιμές (με συγκατοίκηση παντα) παίζει στα 300 με 500£ όλα μέσα. Το εντι ειναι κλασική φοιτητουπολη με μακραν καλυτερες συγκοινωνίες.Μετα το uni of Edinburgh που απο οτι ξερω δεν δεχεται απολυτηριο, ποια αξιζουν;
bilya Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μετα το uni of Edinburgh που απο οτι ξερω δεν δεχεται απολυτηριο, ποια αξιζουν; heriot-watt, napier αλλά γενικά καλό είναι να συγκρίνεις τμήματα κ όχι πανεπιστήμια. το Edinburgh uni μια χαρά βλέπω δέχεται απολυτήριο
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 heriot-watt, napier αλλά γενικά καλό είναι να συγκρίνεις τμήματα κ όχι πανεπιστήμια. το Edinburgh uni μια χαρά βλέπω δέχεται απολυτήριοΖητάει πανελλήνιες.
bilya Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ζητάει πανελλήνιες.ναι τωρα προσεξα πως ο ts δεν θα δώσει πανελλήνιες
titanforce Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ναι παιδια, θα προτιμούσα να μην παω για πανελλήνιες εφόσον το εχω αποφασισει οτι θελω να φυγω εξωτερικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μόνο που αν θες να πας σε ένα πολύ καλό θα σου πρότεινα ib ή a levels αφού δεν δίνεις πανελλήνιες.
titanforce Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μόνο που αν θες να πας σε ένα πολύ καλό θα σου πρότεινα ib ή a levels αφού δεν δίνεις πανελλήνιες.Κοιταξε, τα πολυ καλα τα εχω αποκλεισει ηδη. Το κοιταξα αυτο για ib ή a levels αλλα θελουν πολυ προετοιμασία και τα δυο και δεδομενου οτι το αποφασισα αργα, ο χρονος δεν ειναι με το μέρος μου, για αυτο θα στραφω κυριως σε οτι επιλογες μου δινει ενα καλο απολυτηριο.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εκτός UK δεν το σκέφτεσαι; Υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση του απολυτηρίου εκτός.
titanforce Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εκτός UK δεν το σκέφτεσαι; Υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση του απολυτηρίου εκτός.Το σκεφτηκα, αλλα λογω του οτι λογικα θα συνδυασω σπουδες με part time εργασια, θα μου ειναι δυσκολο να βρω δουλεια καπου που δεν θα ξερω τη γλωσσα.
Zein Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Part time εργασια σε καμια καφετερια, αποθηκη, σουπερ μαρκετ θα βρεις. Τι να την κανεις την ξενη γλωσσα εκει?
titanforce Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Part time εργασια σε καμια καφετερια, αποθηκη, σουπερ μαρκετ θα βρεις. Τι να την κανεις την ξενη γλωσσα εκει?Το εχω σκεφτει και ετσι αλλα γενικα θελω να βαδιζω στα σιγουρα. Εχεις καποια προσωπικη εμπειρία πανω σε αυτο; παντως σιγουρα μετα το uk η επιλογη μου είναι Ολλανδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα