Προς το περιεχόμενο

Uhans U300 με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και την εμφάνιση


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Μια νέα κινεζική εταιρεία έχει κάνει την εμφάνισή της στην αγορά των smartphones αρκετά δυναμικά τους τελευταίους μήνες, με την ονομασία Uhans. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα γράμματα που αποτελούν την ονομασία της δίνουν ακριβώς και το στίγμα που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα με τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσει, ένα από τα οποία είναι το U300.

 

Συγκεκριμένα οι λέξεις Unique, Huge, Affordable, New, Stylish φανερώνουν ότι η Uhans θα δώσει έμφαση σε οικονομικά προσιτά μοντέλα με έμφαση στο σχεδιασμό, αλλά και με μοναδικά χαρακτηριστικά. Σε ότι αφορά το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας, το U300, για το σχεδιασμό του η Uhans μαςενημερώνει ότι υπεύθυνος είναι ένας πρώην σχεδιαστής της Mercedes-Benz, και στόχος να δοθεί μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ στα πρότυπα των συσκευών της Vertu τα οποία όμως έχουν πολύ ακριβότερη τιμή. Έτσι για την κατασκευή του, η Uhans έχει χρησιμοποιήσει δέρμα ενώ ο σκελετός της συσκευή είναι από τιτάνιο. Έκπληξη θεωρείται και η υποστήριξη αδιαβροχοποίησης μέσω του προτύπου IP65.

 

 

Οι επιδόσεις του U300 αναμένεται να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας των τεχνικών του χαρακτηριστικών. Αρχικά η οθόνη των 5,5 ιντσών έχει Full HD ανάλυση και στο πίσω μέρος υπάρχει αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων με άμεση απόκριση. Εσωτερικά βλέπουμε την παρουσία τη MediaTek και του MT6750T chipset με 8πύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 13MP ενώ και η εμπρόσθια διαθέτει το δικό της flash.

 

uhans-u300-first-pic-1200x0.jpg

 

Τέλος υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ενώ η αυτονομία αναμένεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτία της μπαταρίας των 4750mAh. Για την τιμή του U300 αν και αυτή δεν έχει ανακοινωθεί, αυτή δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 170 δολάρια.

post-1-0-61462900-1479203996_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντιγράφουν λίγο από vertu νομίζω (δεν το λέω για κακό), αν η ποιότητα είναι στα επίπεδα που δείχνει και η τιμή δεν ξεφευγει, πιστευω οτι θα πάει καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έμφαση στην εμφάνιση και αυτό είναι το καλύτερο που σκέφτηκαν;

Οκτώ πυρήνες, 4γίγα ραμ και 32 γίγα ρομ, αδιάβροχο, μπροστινό φλας, γρήγορη φόρτιση, 4750mAh μπαταρία και όλα αυτά με 170 δολλάρια............... Ε, δεν το λες και εξωτερική εμφάνιση ΜΟΝΟ !!!!!!  Και, ναι, κατά την κρίση μου μετράει και η εξωτερική εμφάνιση και η πολυτέλεια που σου προσφέρει το δέρμα...............

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έμφαση στην εμφάνιση και αυτό είναι το καλύτερο που σκέφτηκαν;

xaxaxa, καλο! Γουστα εναι αυτα ομως και προφανως δεν σχεδιαστηκε εχοντας στο μυαλο τους την Ελληνικη αγορα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...