Προς το περιεχόμενο

Home Game Server and Workstation


tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν δεν ήξερα που να ανοίξω το θέμα , αν χρειάζεται μετακίνηση συγνώμη για την αναστάτωση.

 

Πώς έχει η κατάσταση :

 

Έχω το μηχάνημα της υπογραφής στο δωμάτιο με το οποίο παίζω τα παιχνιδάκια μου και streamarw μέσω plex στο xbox στο σαλόνι τις ταινίες και τις σειρές μου.

 

Στο ίδιο γραφείο έχω και το Macbook με το οποίο προγραμματίζω και δουλέυω απο το σπίτι με VPN στην δουλειά κάποιες μέρες τον μήνα.

 

Έχω το synergy για να χρησιμοποιώ το ίδιο mouse και keyboard.

 

Θα ήθελα να έχω το macbook σαν κύριο μηχάνημα συνδεδεμένο συνέχεια στην οθόνη και στα ηχεία για να μην τα βγάζω απο το pc όταν θέλω να δουλέψω.

 

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το pc κάτι ώς gaming server για να παίζω μέσα απο το mac στην οθόνη (την εξωτερική) χωρίς να χάνω σε αναλύσεις , fps κτλ. ?

 

Δηλαδή θέλω να βάλω το pc στην γωνία να δουλεύει όλη την ώρα, να ανοίγω το mac και με remote να κατεβάζω τα torrents μου στο pc, να παίρνω τα backup μου , και όταν θέλω να παίξω να τα steamarw στο mac που θα είναι συνδεδεμένο στην οθόνη.

 

Είναι ακριβώς δίπλα οπότε δέχομαι και λύσεις με καλώδια αν είναι να μην χάνω ποιότητα στο gaming, και να μην έχω κολλήματα στο remote

 

Ελπίζω να έγινα κατανοητός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποτε και οι 2 υπολογιστες ειναι συνδεδεμενοι στην ιδια οθονη και απλα ζητας μια λυση ωστε να μην συνδεεις αποσυνδεεις τα ηχεια ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι μόνο τα ηχεία, πληκτρολόγιο ποντίκι (καλό το synergy αλλά εκτός απο κολλήματα που έχει , παρουσίαζει θέματα στο gaming) βέβαια λύνεται και αυτό με ένα KVM switch , το θέμα είναι ότι αν συνδέσω και τα 2 στην οθόνη δεν θα μπορώ να δουλεύω και τα 2 παράλληλα, θα πρέπει να κάνω εναλλαγή απο την οθόνη για ποιο μηχάνημα δουλεύω.

 

Το σκεπτικό είναι να γίνει server το pc , να μπεί σε μία γωνία και να μην είναι συνδεδεμένο με την οθόνη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...