liaguris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Θελω να μαθω (ως hobby = μεσος ορος ενασχολησης 30 με 60 λεπτα ανα μερα) να ραβω ολα τα ρουχα (γυναικια και αντρικα) που φοραει ο καθε ενας απο εμας στην καθημερινοτητα του οπως :φορμες , κολαν , Jean , αντιανεμηκα μπουφαν , καμπαρτινες , δερματινα , t-shirt , πουκαμισα , σακακια , καλτσες , ζακετες , εσωρουχα ( εκτος απο σουτιεν ) , και παει λεγοντας .Θελω να αγοραζω μερικα τετραγωνικα μετρα απο τα καταληλα υφασματα και με την χρηση ραπτομηχανης (και των υπολοιπων απαραιτητων μικροεργαλειων) να τα μετατρεπω σε ρουχα .Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω απο που να αγορασω καλα υφασματα για τα ρουχα που θελω να ραβω και δεν ξερω και ποια ραπτομηχανη ειναι καλη για αυτο τον σκοπο .Ξερω οτι πρεπει να παρω μια ραπτομηχανη για την οποια να μπορω να βρω αντιπροσωπια της κοντα στο σπιτι μου , για service και ανταλακτικα .Εαν αγορασω μια ραπτομηχανη απο εξωτερικο μεσω internet θα εχει εγγυηση ; Και αμα μου παθει κατι μεσα στο χρονικο διαστημα της εγγυησης θα μπορω να παω στην αντιπροσωπια της διπλα (που λεει ο λογος) στο σπιτι μου ;Ξερετε καποιο καλο μαγαζι με τα απαραιτητα μικροεργαλια (βελονες με πλαστικη χοντρη ακρη , χαρακες , κλωστες .... ) για ραψιμο ;Μενω Αθηνα και Ηρακλειο κρητης . Μπορω να κανω αγορες μεσω Internet αλλα προτιμω κυριος amazon . Μπορω να διαθεσω γυρο στα 300 ευρο για ραπτομηχανη .
παπι Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αρχιζεις με κατι φτηνο, με το καιρο θα αποκτησεις εμπειρια και θα εχεις τις απαντησεις σε αυτα που ρωτας.
liaguris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Εχεις δικιο σε αυτο που λες , αλλα με λιγο ψαξιμο στα ratings ραπτομηχανων στο amazon (ειναι παρα μα παρα πολλα) διαβασα κατι πολυ σωστο που λεγαν οι περισσοτεροι και σε αυτο κολαω . Αυτο που λεγαν ειναι οτι το μετανιωσαν που δεν δωσαν λεφτα για την αρχικη τους αγορα φθινης ραπτομηχανης γιατι η φθινη ραπτομηχανη ηταν ουσιαστικα πεταμα λεφτων και οτι αμα ειχαν δωσει ακομη λιγο περισσοτερα λεφτα και το ειχαν ψαξει περισσοτερο θα ειχαν παρει μια πολυ καλυτερη ραπτομηχανη . Μπορω να παρω την ραπτομηχανη silvercrest αυτη την στιγμη που μιλαω απο τα lidl με γυρω στα 80 ευρο εαν θυμαμαι καλα . Δεν ξερω ομως για το πως της κανω service και απο που μπορω να παρω εξαρτηματα της ( Site: 1 , Site: 2 ) .Το προβλημα μου ειναι οτι αμφιβαλω εαν θα μπορω να ραψω δερματινα η να κανω ελαστικες ραφες η να ραφω πανω απο μια στρωση υφασματος jean για παραδειγμα με αυτη την ραπτομηχανη . Τι να την κανω αμα μπορω να ραψω μονο tshirt και στα ποιο δυσκολα υφασματα ζωριζεται ο κινητηρας της και δεν ραβει σωστα ; Νομιζω ειναι οντως πεταμα λεφτων .
opera Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Για jeans χρειάζεται επαγγελματική μηχανή γιατί οι ερασιτεχνικές δεν είναι αρκετά δυνατές,ψάξε σε brother,singer. Για δέρμα είναι εξειδικευμένες μηχανές.
liaguris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Κατι ερασιτεχνηκες ραπτομηχανες που τις βαφτισαν heavy duty να της ξεχασω δηλαδη ;
opera Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αν στη περιοχή σου υπάρχει κάποια κυρία που ασχολείται με επιδιόρθωση ρούχων πέρνα ρίξε μια ματιά και συζήτησε το μαζί της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα