Προς το περιεχόμενο

Ηρακλειο Κρητης COSMOTE ή FORTHNET adsl


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, βρισκομαι στο Ηρακλειο Κρητης και ειμαι φοιτητης και σε λιγες μερες ληγει η συνδεση μου με την forthnet. Εδω και 2 χρονια εχω forthnet, στα 15ε τον μηνα με προπληρωμη και 12μηνο συμβολαιο, εχω αντιμετωπισει ανα διαστηματα προβληματα (εχω γραψει κι εδω μεσα) αλλα εδω και κανα μηνα μετα που ηρθε ο τεχνικος, ειναι ολα καλα και δειχνουν να εχουν λυθει τα θεματα.

 

Απο την αλλη, μου ηρθε προσφατα προσφορα απο την Cosmote λογω του οτι ειμαι φοιτητης να βαλω 24αρα συνδεση double play με 17.90 τον μηνα και απο οτι διαβασα με 12μηνο συμβολαιο (διοτι μετα τους 12 μηνες δεν ισχυει το 17.90 οποτε με συμφερει που ειναι τοσο).

 

Δεν με ενδιαφερει καθολου η τηλεφωνια παρα μονο το ιντερνετ. Οποτε η ερωτηση μου ειναι, αξιζει να αλλαξω και να παω σε cosmote πληρωνοντας περιπου 50 ευρω παραπανω τον χρονο απο πλευρας ιντερνετ ή δεν θα δω ιδιαιτερες διαφορες ως προς speed και ping;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για απλη χρήση πάρε στο 13888 και ζήτα προσφορά για να φύγεις απο την Nova/Forthnet. Αν δεν σου κάνουν κάτι καλύτερο απο το student μείνε και βάλε το προπληρωμένο. Αν είσαι ήδη στη nova σε συμφέρει καθώς δεν κάνεις και νεα γραμμη 35€ νομίζω.

Σε Vodafone(HOL), Cyta δεν ξέρω τι παίζει. WIND που δοκίμασα ήταν τραγική στο κέντρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

a.αν βαλεις adsl και στις 2 περιπτωσεις τον ιδιο χαλκο θα παρεις αρα περιπου ιδια ταχυτητα με καποια διαφορα λογω διαφορετικου snr των 2 εταιρειων.

β.οι δωρεαν εξοπλισμοι δεν ειναι οτι το καλυτερο.

γ.ο οτε νομιζω τα φοιτητικα τα εβγαζε απο αλλο Path οποτε και ειχαν λιγο μεγαλυτερα ping>δεν ξερω αν ισχυει ακομα αλλα το ειχαμε συζητησει πριν αρκετο καιρο σε ενα θεμα εδωμεσα.οταν εβαλε cosmote αντι για φοιτητικο comote εβαλε αλλο Username και τα Ping μειωθηκαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...