Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικά προγράμματα τιμολόγησης


theo23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα...

Στήνω με έναν πελάτη ένα eshop και θέλει να βάλει πρόγραμμα τιμολόγησης που να κόβει αποδείξεις-τιμολόγια ηλεκτρονικά, να τα εκτυπώνει ή ακόμα και να τα στέλνει από το σύστημα με εμαιλ στον πελάτη..Αυτά λογικά εταιρίες πληροφορικής που ειδικεύονται σε αυτά δεν τα κάνουν;Το όλο installation εννοώ.. Επειδή μπλέκονται νομίζω φορολογικοί μηχανισμοί κτλ κτλ. Έχετε κανένα τέτοιο πρόγραμμα με καλό support και φυσικά εγκεκριμένο από την εφορία;

 

Το ξέρω πως αν το googlaρω θα βρω τέτοια προγράμαμτα...Απλά αν εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα και να είστε ευχαριστημένοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το αν είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσεις φορολογικό μηχανισμό, πρέπει να ρωτήσεις τον λογιστή/τρια σου. Δεν είναι υποχρεωμένες ολες οι επιχειρήσεις να τον χρησιμοποιούν.

 

Δοκίμασε το Elorus που είναι Cloud υπηρεσία, και αρκετά οικονομικό. Εγώ χρησιμοποιώ το ιSpirit που είναι αρκετά πιο μπερδεμένο, αλλα πιο ολοκληρωμενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Elorus και αντίστοιχες υπηρεσίες για τιμολόγηση μπορούν να καλύψουν μόνο συγκεκριμένες περιπτώσεις επιχειρήσεων που κόβουν μόνο τιμολόγια (μιας και δεν ειναι υποχρεωτική η ψηφιακή υπογραφή του φορολογικού μηχανισμου) ή κόβουν αθεώρητες αποδείξεις (π.χ. γιατροί, δικηγόροι, κλπ).

 

Οι περισσότερες επιχειρήσεις όμως που κόβουν αποδείξεις χρειάζονται σήμανση με ψηφιακή υπογραφή επομένως και φορολογικό μηχανισμό. Μιας και λες για e-shop που καταλαβαίνω ότι θα πουλάει προϊόντα τότε εάν πουλάει και σε ιδιώτες επομένως κόβει αποδείξεις και όχι τιμολόγια τότε δεν γίνεται χωρίς φορολογικό μηχανισμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...