takatakaros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Πρόκειται να ταξιδέψω τα Χριστούγεννα για Στοκχόλμη και ο αδερφός μου ,μου παρήγγειλε να το πάω 2 κούτες τέτοιες με φιλτράκια. Μπορώ να τις μεταφέρω στην τσάντα πλάτης ή στην χειραποσκευή που θα πάρω στο αεροπλάνο ή θα μου πουν τίποτα; Ευχαριστώ!
Mikeasdf Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εγω που μετεφερα μεγαλες ποσοτητες καπνους κλπ οταν δε χωρουσαν ολα στις αποσκευες επαιρνα και πανω μαζι μου και δε λεγανε τιποτα.Βεβαια ημουν και φανταρος στην ΕΛΔΥΚ και υποθετω πως ξερανε οτι τα παιρνω απο πρατηριο της κυπρου κ τα παω ελλαδα οποτε για σενα που θα πας σουηδια δε ξερω. Θα ρωτησω μια φιλη που μενει εκει και θα ενημερωσω εδω.
warlock9_0 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 σκωτία που πηγαινοερχόμουνα με 15+ craven μαζι με χαρτάκια κλπ στη χειραποσκευή δε μου είχαν πει ποτέ τίποτα σε κανένα από τα αεροδρόμια που πέρασα 1
takatakaros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αναφέρει Site: εδώ κάποια πράγματα αλλά δεν αναφέρει κάτι για τα φιλτράκια και επίσης δεν αναφέρει για το αν μιλάει για την χειραποσκευή ή την αποσκευή που δίνεις κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα