Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Σημερα συναρμολογουσα pc ενος φιλου...κ φτανει η ωρα του τροφοδοτικου...paris 650w thermaltake...ολα ετοιμα...παταω διακοπτη τροφοδοτικου..κ...επεσε το γενικο...βγαζω το τροφοδοτικο το βαζω μονο του σε μια πριζα..κ παλι υο γενικο επεφτε...τι να πω!!!σφραγισμενο κ βγηκε σκαρτο

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρίαμε παλιό τροφοδοτικό αλλά καλό. Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν έπεφτε ο γενικός αλλά η ασφάλεια που ελέγχει 3 δώμάτια+ μπάνιο. Ρώτησα φίλο μου ηλεκτρονικό και μου είπε ότι το είχε ξαναδεί αυτό και μου είπε να αλλάξω ασφάλεια. Να βάλω ασφάλεια κινήσεως (αν δεν κάνω λάθος)  όπως μου είπε αργότερα ο ηλεκτρολόγος. Δεν άλλαξα την ασφάλεια αλλά την πρόσθεσα έτσι ώστε να ελέγχει 2 δωμάτια+μπάνιο. Μετά από αυτή την αλλαγή δεν έπεφτε η ασφάλεια. Δεν είναι σίγουρο ότι φταίει το τροφοδοτικό. Καλό είναι ο φίλος να του κοιτάξει ο ηλεκτρολόγος τον πίνακα. 

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω εχω thermaltake και το εχω βαλει σε πολυμπριζο και οταν το κλεινω απο τον διακοπτη και το ανοιγω μου πεφτει η ασφαλεια

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπική εμπειρίαμε παλιό τροφοδοτικό αλλά καλό. Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν έπεφτε ο γενικός αλλά η ασφάλεια που ελέγχει 3 δώμάτια+ μπάνιο. Ρώτησα φίλο μου ηλεκτρονικό και μου είπε ότι το είχε ξαναδεί αυτό και μου είπε να αλλάξω ασφάλεια. Να βάλω ασφάλεια κινήσεως (αν δεν κάνω λάθος)  όπως μου είπε αργότερα ο ηλεκτρολόγος. Δεν άλλαξα την ασφάλεια αλλά την πρόσθεσα έτσι ώστε να ελέγχει 2 δωμάτια+μπάνιο. Μετά από αυτή την αλλαγή δεν έπεφτε η ασφάλεια. Δεν είναι σίγουρο ότι φταίει το τροφοδοτικό. Καλό είναι ο φίλος να του κοιτάξει ο ηλεκτρολόγος τον πίνακα. 

+1 κατά 99,9% το πρόβλημα είναι στην ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού. Τσεκάρετε αν μπορείτε να βάλετε μεγαλύτερη ασφάλεια στο χώρο που διαχειρίζεται τα ηλεκτρικά του δωματίου. Προσοχή ρωτήστε ηλεκτρολόγο μπορεί να μη παίρνει μεγαλύτερη ασφάλεια μη το κάνετε μόνοι σας.

Αν τσεκάρετε το τροφοδοτικό σε άλλο σπίτι θα δείτε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει θέμα.

Δημοσ.

Aν πέφτει ο γενικός μάλλον το τροφοδοτικό είναι ψόφιο,κάνε μια δοκιμή και βάλτο σε μια ενισχυμένη πρίζα(π.χ εκεί που μπαίνει το πλυντήριο ή στον πάγκο της κουζίνας) αν πέσει πάλι,στείλτο πίσω.

Δημοσ.

Εμενα πεφτει η ασφαλεια του δωματιου που ειναι το pc οχι ο γενικος

Ναι για βαλτο σε καμια μπριζα στην κουζινα ετσι ειχα διαβασει και αλλου

Δημοσ.

Tα τροφοδοτικά έχουν και δίκη τους ασφάλεια που θα έπρεπε να πέσει- καεί πρωτη.

Δοκίμασες άλλο καλώδιο, άλλη πρίζα?

Δημοσ.

κανενα τροφοδοτικο δεν τραβαει τοσο πολυ ρευμα απλως και μονο επειδη το ανοιξες και καμια ασφαλεια δεν θα επεφτε.στειλε το πισω ειναι χαλασμενο.

Δημοσ.

Εχετε ιδεα τι ρευμα μπορουν να τραβηξουν οι πυκνωτες για να φορτιστουν απο το 0 αποτομα? Ναι μπορει να πεσει χωρις λογο την ωρα που το ανοιγεις χωρις να εχει προβλημα. Δοκιμαστε σε αλλη πριζα πριν το βγαλετε άχρηστο

• Like 4
Δημοσ.

Και σε μένα το έκανε μερικές φορές το ΗΧ αν το έβαζα στην πρίζα μετά απο μέρες. Άλλαξα τον μικροαυτόματο και δεν ξαναέπεσε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που πρέπει ένα θέμα να φτάσει στις 10 σελίδες για να καταλάβετε τι σας είπε ο κόσμος πραγματικά με ξεπερνά. Τι δε καταλάβατε από το δοκιμάστε το τροφοδοτικό σε άλλη πρίζα πχ στη κουζίνα που η εγκατάσταση είναι πιο δυνατή, ρωτήστε έναν ηλεκτρολόγο να σας πει αν σηκώνει μεγαλύτερη ασφάλεια ο πίνακας; Θέλετε ειδική καθοδήγηση; Κάτι οδηγίες του τύπου σιγά μη φταίει η ασφάλεια δε τραβάει τόσο πολύ το τροφοδοτικό άμα θελετε να τα λέτε να βουτάτε τη γλώσσα  σας πρώτα στο μυαλό σας και μετά να μιλάτε γιατί θα στείλετε κανένα να αλλάξει το τροφοδοτικό του και θα πάρει άλλο αν τελικά του το αλλάξουν και θα συνεχίσει να έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα..

• Like 6
Δημοσ.

Να το στειλεις φυσικα για rma αλλα επειδη ειναι περιεργη περιπτωση και για να μην χανεις χρονο δοκιμασε το σε αλλο pc φιλου,η δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Να το στειλεις φυσικα για rma αλλα επειδη ειναι περιεργη περιπτωση και για να μην χανεις χρονο δοκιμασε το σε αλλο pc φιλου,η δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο.

Μήπως πειράζει που εχω την οθόνη και τα ηχεία όλα μαζί?

Δύσκολο να βρω άλλο psu

Δημοσ.

Και εγω εχω thermaltake και το εχω βαλει σε πολυμπριζο και οταν το κλεινω απο τον διακοπτη και το ανοιγω μου πεφτει η ασφαλεια

Αυτό γίνεται;

Εγώ όταν το κλείνω από το πολυμπριζο πέφτει η ασφάλεια

Να το στείλω για rma

Ή αυτό; Αποφάσισε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...