mentoras99 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Υπαρχει οπως μου ειπαν, ηδη απο τα παλια χρονια, με πολυ απλη 'συσκευη', για το ξεπικρισμα των ελιων, που ειναι σαν μικρος κυλινδρος ανοιχτος απο τις δυο πλευρες, και εχει εντος του 3 ξυραφια, οπου βαζεις τις ελιες και τις σπρωχνεις, ωστε να χαρακωθουν και οταν μετα τις βαλεις σε νερο, να φυγει η πικραδα πιο γρηγορα. Φυσικα αυτο μπορει να γινει και με μαχαιρι, αλλα θες περισσοτερη ωρα και μαλιστα για μια χαρακια, ενω αν εχεις πολλες ελιες βολευει αυτη η συσκευουλα. Ξερει κανεις πως να την αναζητησω, ωστε να προβω σε αγορα; Πειτε μου εσεις πως να την βρω στα ελληνικα, και μετα την ψαχνω και στο ebay! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 με ολο το θαρρος, αλλα ετσι θα χασεις ολοι την ομορφια της διαδικασιας. εμενα μου περνει περιπου κανα 30λεπτο 3 κιλα που εκανα την προηγουμενη εβδομαδα. εκτος εαν θες να κανεις τιποτα 30 κιλα, οποτε εκει μπορει να εχεις δικιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Για ποιον λογο πρεπει να κοπουν οι ελιες; Η μανα μου ολοκληρες τις βαζει. Τρεις χρονιες τωρα και παντα βγαινουν πεντανοστιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Για ποιον λογο πρεπει να κοπουν οι ελιες; Η μανα μου ολοκληρες τις βαζει. Τρεις χρονιες τωρα και παντα βγαινουν πεντανοστιμες. Δεν τις κόβεις..ολόκληρες παραμένουν..απλά τις χαράζεις για να γίνει το ξεπίκρισμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightspeed Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Χαράκτης ελιάς λέγεται και είναι πολύ φτηνός, ψάξε στο google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Για ποιον λογο πρεπει να κοπουν οι ελιες; Η μανα μου ολοκληρες τις βαζει. Τρεις χρονιες τωρα και παντα βγαινουν πεντανοστιμες. Αν γινει χαραγη ξεπικριζει πιο γρηγορα η ελια και ετσι ειναι ετοιμες προς καταναλωση σε μικροτερο χρονικο διαστημα. Ωστοσο η ποιοτητα υποβαθμιζεται σε σχεση με την ελια που δεν εχει υποστει χαραγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Χαράκτης ελιάς λέγεται και είναι πολύ φτηνός, ψάξε στο google να σαι καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα