aristos12 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 μοτοσυκλετιστή τόν χτυπάει αμάξι πού πήγαινε αντίθετα σέ μονόδρομο , τόν εγκαταλείπει ο οδηγός τού αυτοκινήτου μέ κομμένο πόδι τόν οδηγό τής μηχανής , ο οδηγός τής μηχανής εχοντας κομμένο πόδι, αλλά διατηρώντας τίς αισθήσεις του δίνει τό κινητό του σέ περαστικό γιά νά ειδοποιήσει τούς δικούς του ανθρώπους , αυτός στή συνέχεια φεύγει κ τού κλέβει κ τό κινητό του τηλέφωνο ? ? ? ? ρέ κτήνος τί σκατάνθρωπος τί σκατόψυχος μπορεί νά εισαι ... http://www.sport-fm.gr/article/xtupisan-kai-egkateleipsan-auton-ton-28xrono-se-troxaio-fwnaze-aboithitos-breite-to-podi-mou/3242981
parlapipas25 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Έχεις δει τον κόσμο που μένει Νίκαια και γύρω περιοχες; 4
ronaldofenomeno Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 κοιτα προς περσια μερια, αποκεφαλισμοι, ανατιναξεις παιδιων, σφαγες....οποτε οχι μονο σκατοψυχοι υπαρχουν, αλλα οι σαταναδες οι ιδιοι... 1
Hellaslover Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Ειχα δει τη φωτο του παιδιου σε κατι ποστς στο fb αλλα δε διαβασα ποτε την ιστορια. Ελεος...
kirileman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 ο οδηγός τής μηχανής εχοντας κομμένο κεφάλι, αλλά διατηρώντας τίς αισθήσεις του fixed
Θεkλα Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Έχεις δει τον κόσμο που μένει Νίκαια και γύρω περιοχες;Ο πιο εντιμος (/ντομπρος) κόσμος κατα τη γνώμη μου. Απλα επεσε στην περιπτωση και του εκλεψαν το κινητο. Ο οδηγος μαλλον εφυγε στον πανικο του. Ειχε πεσει απο απροσεξια πάνω στο αυτοκίνητο μου μια γιαγια πριν 15 χρονια. Απο απροσεξια αφου επεσε στο πλαι. Τοτε τραβηξα χειροφρενο και σταματησα. Τηλεφωνησα ο ιδιος για ασθενοφορο κ τροχαια. Και ηρθε ενα περιπολικό, απο το τμημα που ηταν 400μ πιο περα και με πηρε. Δε θυμαμαι αν μου περασαν και χειροπεδες. Με πηγαν στον ανακριτικο της τροχαιας. Στο μεταξυ η γιαγιά ελεγε "αχ συγγνωμη παιδί μου σε εμπλεξα" και τελικα οταν την πηγαν στο νοσοκομείο ειδαν οτι δεν ειχε παθει τιποτα. Αλλα ενω ειχα κανει οτι επρεπε, αφενος φοβομουν για τη γιαγια, αφετερου για τις συνεπειες που θα ειχα. Και με ειχαν σαν εγκληματια, ενω τηλεφωνησα ο ιδιος και παρέμεινα στον τόπο του ατυχήματος. 4
Hellaslover Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ο πιο εντιμος (/ντομπρος) κόσμος κατα τη γνώμη μου. Απλα επεσε στην περιπτωση και του εκλεψαν το κινητο. Ο οδηγος μαλλον εφυγε στον πανικο του. Ειχε πεσει απο απροσεξια πάνω στο αυτοκίνητο μου μια γιαγια πριν 15 χρονια. Απο απροσεξια αφου επεσε στο πλαι. Τοτε τραβηξα χειροφρενο και σταματησα. Τηλεφωνησα ο ιδιος για ασθενοφορο κ τροχαια. Και ηρθε ενα περιπολικό, απο το τμημα που ηταν 400μ πιο περα και με πηρε. Δε θυμαμαι αν μου περασαν και χειροπεδες. Με πηγαν στον ανακριτικο της τροχαιας. Στο μεταξυ η γιαγιά ελεγε "αχ συγγνωμη παιδί μου σε εμπλεξα" και τελικα οταν την πηγαν στο νοσοκομείο ειδαν οτι δεν ειχε παθει τιποτα. Αλλα ενω ειχα κανει οτι επρεπε, αφενος φοβομουν για τη γιαγια, αφετερου για τις συνεπειες που θα ειχα. Και με ειχαν σαν εγκληματια, ενω τηλεφωνησα ο ιδιος και παρέμεινα στον τόπο του ατυχήματος. Γυναικα δεν εισαι;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, ο τύπος είναι ΕΓΛΗΜΑΤΙΑΣ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 μοτοσυκλετιστή τόν χτυπάει αμάξι πού πήγαινε αντίθετα σέ μονόδρομο , τόν εγκαταλείπει ο οδηγός τού αυτοκινήτου μέ κομμένο πόδι τόν οδηγό τής μηχανής , ο οδηγός τής μηχανής εχοντας κομμένο πόδι, αλλά διατηρώντας τίς αισθήσεις του δίνει τό κινητό του σέ περαστικό γιά νά ειδοποιήσει τούς δικούς του ανθρώπους , αυτός στή συνέχεια φεύγει κ τού κλέβει κ τό κινητό του τηλέφωνο ? ? ? ? ρέ κτήνος τί σκατάνθρωπος τί σκατόψυχος μπορεί νά εισαι ... http://www.sport-fm.gr/article/xtupisan-kai-egkateleipsan-auton-ton-28xrono-se-troxaio-fwnaze-aboithitos-breite-to-podi-mou/3242981 Κάτσε αδερφέ, εγώ είχα μείνει οτι τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε ο άλλος. Του έκλεψαν και το κινητό όταν το έδωσε για βοήθεια; Καλά τι να πω.... 1
DrLo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Έχεις δει τον κόσμο που μένει Νίκαια και γύρω περιοχες; Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει πολύ κοντά στο σημείο και πάει σχολείο στις γύρω περιοχές, δε καταλαβαίνω τι εννοείς. 2
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Όντως τι έχει ο κόσμος στα δυτικά προάστια δηλαδή; Ή απλά ειναι μία παρλαπιπα όπως και το nickname σου; 2
Big Boss Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 αυτό δεν είναι τίποτα. Υπάρχουν πολύ χειρότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα