Vapir Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 εγώ επειδή έχω ένα θεματάκι με τα πόδια αν και μου αρέσουν κ τα κανονικά δεν βρίσκω λύση , ακόμα και αυτό που θα φορέσω με δυσκολία και χίλια βάσανα θα μου περισσεύει 2 χέρια στη μέση οπότε τα ελαστικά είναι η καλύτερη λύση που βρήκα πχ κάτι τέτοιο που να μπορώ να το φορέσω και τώρα π άρχισα να προπονώ ξανά πόδια δυνατά και θα ξεφύγουν Οι μάρκες πραγματικά δεν με απασχολούν , αρκεί να μου αρέσει το ρούχο , αλλα ψωνίζω γενικά οικονομικά λόγο εποχής αλλα και γενικά δεν δίνω πολλά λεφτά στα ρούχα , παλιότερα έσκαγα κ 250 euro για παπούτσι π λέει ο λόγος , πλέον τα ξεπέρασα αυτά , δεν βλέπω κάποιο νόημα 1
McNerd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σιχαίνομαι jeans, το πιο άβολο ρούχο από γενέσεως κόσμου. Από τότε που βρήκα αυτά βρήκα την υγεία μου
Mau-Maus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τα αγαπημένα μου, πολύ γερά και ανθεκτικά Eπίσης Levis, Diesel και Lee 1
Zus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μιας και πιάσαμε το θέμα, για προτείνετε, έστω και με inbox κανένα μαγαζάκι με καλές τιμές κατά προτίμηση Νότια Προάστια ή έστω κέντρο Αθήνα για τζινάκια κοντά στο πενηντάρικο. Μιλάμε όμως για άνετα τζιν και όχι τις στενές γραμμές και τις χαμηλοκάβαλες μλκιες που λανσάρουν στην αγορά τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες. Έλιωσε μία τζινάρα του πενηντάρικου που είχα, ακριβώς κάτω από τον καβάλο και ξέμεινα με ένα γελοίο τζιν από τα pull&bear το οποίο κάθε φορά που το φοράω, δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι να το βγάλω. Για τόσο άβολο τζιν μιλάμε.
*nenya* Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Από το θρεντ βγάζουμε και ένα συμπέρασμα πάντως: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Και τα έχουν οι ινσομνιακς τελικά! 1
idomeneas7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τα πιό ανθεκτικά που έχω πάρει είναι Diesel. Τα περισσότερα τα έχω από το γυμνάσιο οπότε πάνω από δεκαετία και φυσικά τα φοράω ακόμα συχνά.
vrwmiaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Tk μόνο, και τώρα τελευταία κάτι σάπια από τα μπερσκα κτλπ για να τα σκίσω όπως θέλω εγώ
sargio01 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Από το θρεντ βγάζουμε και ένα συμπέρασμα πάντως: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Και τα έχουν οι ινσομνιακς τελικά!Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Κατά τ' άλλα φθηνά γαμάτα ψάχνω και βρίσκω χωρίς να υπολογίζω συγκεκριμένα μαγαζιά, συνήθως πετυχαίνω σε Αιγάλεω, Περιστέρι και Ομόνοια. Το πρόβλημα είναι πως το αγαπημένο μου παντελόνι δεν θυμάμαι απο που το 'χα πάρει για να ξαναπάω σούμπητος...
opcorsa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 zara bershka pull and bear πολυ καλα για τα λεφτα τους, κανενα απολυτως παραπονο... τιμες 20-25..
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 THREAD HIJACK Ξέρει κανείς που διάολο θα βρω απλό μαύρο τζιν; Όχι ξεβάμματα και καγκουριές, μαύρο, μαυρογκρί έστω. edit, όχι eshop, άμα δε το δοκιμάσω και δεν κάνω ψηφοφορία με υπαλλήλους, πελάτες και περαστικούς, δεν αγοράζω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα