Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Levis, απο αγγλικο amazon σε καλυτερη τιμη απο τα ελληνικα μαγαζια,

ή απο ebay απο Αμερικη, παλι πολυ φτηνοτερα απο Ελλαδα.

Αν και τα levis δεν εχουν την αντοχη που ειχαν παλιοτερα,

ωστοσο ειναι ακομη αρκετα ανθεκτικα, και πολυ σημαντικο θεωρω οτι στεκονται καλα πανω μου...

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

edit, όχι eshop, άμα δε το δοκιμάσω και δεν κάνω ψηφοφορία με υπαλλήλους, πελάτες και περαστικούς, δεν αγοράζω.

Jesus (λέμε τώρα)! Εγώ ψωνίζω με το δάχτυλο: το δείχνω στον υπάλληλο με το δάχτυλο και λέω "αυτό, τύλιξέ το"... :P

OK, προφανώς σε κάποιες περιπτώσεις που είναι ένα ρούχο που δεν έχω ξαναπάρει, μπορεί -με δυσκολία και εκνευρισμό- να το δοκιμάσω εκεί...  :ph34r:

On topic: τα slim fit που έχει στα H&M με έχουν βολέψει τελευταία και είναι από τα λίγα που μου είναι οκ στο μάκρος. Επίσης είναι τόσο φθηνά που τα αγοράζω 5 - 5 για ποικιλία! Προφανώς όμως δεν είναι και Diesel που δεν καταλαβαίνουν τίποτα σε θέματα αντοχής, αλλά για τα λεφτά τους είναι οκ.

Δημοσ.

Είπαμε ότι δεν συμπαθούν το πλύσιμο. Αν δεν τα πλένεις είναι πολύ ανθεκτικά. Επίσης παίζει ρόλο και το "βάρος" του denim. Οτιδήποτε κάτω από 12 Oz weight είναι λεπτό και άρα φθείρεται γρηγορότερα...Link.png Site:

Το γραφουν οι ετικετες των τζην αυτο;

Δημοσ.

Luci, με μια πρόχειρη αναζήτηση είδα ότι π.χ. στα pull&bear έχει μαύρα τζιν μέχρι 30 γιουροζ. [μαύρα μαύρα, όχι με σκισίματα κλπ, έχει και πιο 'νορμάλ' δλδ]

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω δεν μπορώ να βρω κανονικά τζιν για την δουλειά.

Όλο ξεβάμματα, σκισίματα. Είμαι και λίγο χοντρός οπότε θέλω να τα δοκιμάζω και αυτό μου σπάει τα νεύρα.

Άλλο hijack τώρα, μπουφάν απο πού παίρνετε; Στα μαγαζιά της περιοχής μου δεν έχει τίποτα καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Από το θρεντ βγάζουμε και ένα συμπέρασμα πάντως: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Και τα έχουν οι ινσομνιακς τελικά!

Όταν κάποιος δίνει 80-100 ευρώ/λίρες και του κρατάει για 4-5-10 χρόνια τότε ναι λεφτά υπάρχουν. Τα φτηνά jeans δύσκολα κρατάνε τόσο καιρό. Σε αυτό το θέμα, ο γενικός κανόνας είναι μάρκα = ποιότητα

Το έγραψες κι εσύ άλλωστε πιο πάνω. Με συχνή, καθημερινή χρήση και σε έχει συνοδέψει για μια δεκαετία. Φαντάσου να έδινες 30-40 ευρώ κάθε 10-12 μήνες για jeans. Εκεί θα είχαν φύγει τρελά λεφτά.

Δεν κολλάω σε μάρκες συνηθως παιρνω τζην των 40 -50 ευρω απο μαγαζια αλλα ειναι τελειως ψευτικα και λιωνουν οπότε..  Αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι περίπου η διπλασια τιμή στα Ελληνικα διαδυκτιακα μαγαζια απο το Αμερικανικο official  site, αν είναι δυνατών..

Προσωπική μου άποψη να κάνεις το ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή να κολλήσεις σε μάρκες για τους λόγους που προανέφερα (και που έγραψες στο υπογραμμισμένο).

Ξεκίνα από τις γνωστές μάρκες και μπες στα τοπικά μαγαζιά για να δεις ποιο στυλ σου κάνει.

Δημοσ.

Το έγραψες κι εσύ άλλωστε πιο πάνω. Με συχνή, καθημερινή χρήση και σε έχει συνοδέψει για μια δεκαετία. Φαντάσου να έδινες 30-40 ευρώ κάθε 10-12 μήνες για jeans. Εκεί θα είχαν φύγει τρελά λεφτά.

:P αυτό που μου κράτησε μια 10ετία δεν το είχα χρυσοπληρώσει βρε [το πολύ 50 είχα δώσει]. Αντιθέτως, το πιο ακριβό ήταν και αυτό που μου κράτησε πιο λίγο απ'όλα.. My point is: μπορεί κάποιος να βρει ποιότητα σε χαμηλή τιμή όπως και να ΜΗΝ βρει ποιότητα σε μάρκα πασίγνωστη και ακριβή.

Δημοσ.

:P αυτό που μου κράτησε μια 10ετία δεν το είχα χρυσοπληρώσει βρε [το πολύ 50 είχα δώσει]. Αντιθέτως, το πιο ακριβό ήταν και αυτό που μου κράτησε πιο λίγο απ'όλα..

Δεν το κατάλαβα αυτό. Νόμιζα είχες δώσει 100+ ή εκεί περίπου.

My point is: μπορεί κάποιος να βρει ποιότητα σε χαμηλή τιμή όπως και να ΜΗΝ βρει ποιότητα σε μάρκα πασίγνωστη και ακριβή.

Κατά την δική μου εμπειρία, το point που λες είναι συνήθως εξαιρέσεις, όχι ο γενικός κανόνας. Νομίζω από 50 και πάνω ξεκινάει σιγά σιγά να θεωρείται "ακριβό".

Τα brand jeans ζήτημα να με έχουν προδώσει μια φορά από θέμα αντοχής/ποιότητας. Από την άλλη, εκείνα των 20-30 ευρώ δεν με είχαν ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Λογικά θα υπάρχουν discount days προς το τέλος της σεζόν για να αγοράσει κάποιος ένα ακριβό/καλό/ποιοτικό τζιν φθηνότερα.

Δημοσ.

Εννοουσα αν γραφουν οι ετικετες για την πυκνοτητα υφανσης, ποσο χοντρο ειναι ενα τζην(και αρα αντοχης).

Εγω παντως που ειδα πριν απο λιγο κανα δυο levis μου στις ετικετες εσωτερικα, δεν βρηκα πουθενα να λεει κατι τετοιο.

Αρα, πως βρισκουμε αυτη την πληροφορια για ενα τζην που μας ενδιαφερει;

Δεν νομιζω οτι το 'ματι' ειναι η πιο αξιοπιστη μεθοδος, για δε ηλεκτρονικη αγορα δεν ειναι καν μεθοδος...

Δημοσ.

Σε αρκετές μάρκες το γράφει (στα replay για παράδειγμα).

Το μάτι δύσκολα κάνει λάθος στην ποιότητα ενός denim, θα την εντοπίσει αμέσως. Έπειτα είναι και άλλες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά όπως τα μεταλλικά κουμπιά, τα γαζιά, οι τσέπες κλπ.

Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει, αλλά τα περισσότερο γνωστά brands χρησιμοποιούν τούρκικο denim.

Δημοσ.

Σε αρκετές μάρκες το γράφει (στα replay για παράδειγμα).

Το μάτι δύσκολα κάνει λάθος στην ποιότητα ενός denim, θα την εντοπίσει αμέσως. Έπειτα είναι και άλλες λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά όπως τα μεταλλικά κουμπιά, τα γαζιά, οι τσέπες κλπ.

Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει, αλλά τα περισσότερο γνωστά brands χρησιμοποιούν τούρκικο denim.

Αν ειναι επιλογη με το ματι και το χερι, οκ, και παλι παιρνει 'νερο' η διαδικασια....θα επρεπε να το γραφουν....

Αποκλειεις δε ετσι το eshopping, και αυτο ειναι πολυ σημαντικο, γιατι και φτηνοτερο αγοραζεις, και επιλογες εχεις (πχ κι εγω θελω νορμαλ τζην διχως ξεφτια, σκισιματα και αλλες μοδατες π@π@ριες...--->>μονο online πλεον βρισκω-βαρεθηκα το ξεποδαριασμα και να βλεπω μονο αθλια τζην...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...