billxl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τα χρησιμοποιώ ως access points χρόνια τώρα με 0 προβλήματα. Πάντα βγάζω off το wifi του router και χρησιμοποιώ airport. Κρίμα ρε Apple. 2
giorpa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 πάνω που έλεγα να μη δώσω συνέχεια αφου εισαι παντελως ασχετος γιατι το σχολιαζεις? δεν εχουν καμια σχεση με τηλεφωνικες πριζες και σαχλαμαρες που γραφεις.επεκταση του υπαρχοντος δικτυου,διαμοιρασμο εκτυπωτη,αρχειων,και αιρπλαυ με εξοδο αναλογικη η ψηφιακη.οπως ολλα τα προιοντα τους ειναι ποιοτικα και απλα στη χρηση.για μακ βεβαια γιατι στα παραθυρα δεν ειναι και οτι καλυτερο το AirPort Utility. είσαι τόσο πολύ για να μην καταλαβαίνεις την ειρωνεία; μα πραγματικά όμως! LOL
haHa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μετρια router για τα χρηματα τους και για αυτο ελαχιστοι τα προτιμουσαν οταν υπηρχαν πιο γρηγορες και πιο αξιοπιστες προτασεις απο εταιρειες με παραδοση στο χωρο. Περιπου 100€ για ενα router(airport express) με ουσιαστικα μια απλη 100αρα ethernet θυρα(οχι gigabit), με οχι γρηγορο και αξιοπιστο wifi και με αργο επεξεργαστη που δεν αντεχει πολλες συνδεσεις ειναι πολλα χρηματα. Το airport extreme στα 200€ ηταν σχετικα καλη λυση, αλλα και παλι υστερει σε σταθεροτητα, ταχυτητα, συμβατοτητα σε σχεση με τον ανταγωνισμο, ενω ειναι και ακριβοτερο. 4
Neg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μετρια router για τα χρηματα τους και για αυτο ελαχιστοι τα προτιμουσαν οταν υπηρχαν πιο γρηγορες και πιο αξιοπιστες προτασεις απο εταιρειες με παραδοση στο χωρο. Περιπου 100€ για ενα router(airport express) με ουσιαστικα μια απλη 100αρα ethernet θυρα(οχι gigabit), με οχι γρηγορο και αξιοπιστο wifi και με αργο επεξεργαστη που δεν αντεχει πολλες συνδεσεις ειναι πολλα χρηματα. Το airport extreme στα 200€ ηταν σχετικα καλη λυση, αλλα και παλι υστερει σε σταθεροτητα, ταχυτητα, συμβατοτητα σε σχεση με τον ανταγωνισμο, ενω ειναι και ακριβοτερο. Βασικά ήταν προϊόντα καθαρά για χρήστες Mac και iOS, θα ήταν παράλογο να έδινε ένας χρήστης Windows,Linux,Android 200€ για Router της Apple. Η μόνη χρησιμότητα που είχαν να πω την αλήθεια ήταν η πολύ καλή συμβατότητα για το Time Machine, διαφορετικά δεν υπήρχε λόγος να το πάρει κάποιος, όπως είπες μέτριες συσκευές ήταν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ναι, μόνο τα router... χμ για πες μας ποτε θα φτιαχτει android που ειναι εξισου γρηγορο με το iphone 7
billxl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το airport extreme στα 200€ ηταν σχετικα καλη λυση, αλλα και παλι υστερει σε σταθεροτητα, ταχυτητα, συμβατοτητα σε σχεση με τον ανταγωνισμο, ενω ειναι και ακριβοτερο. Υστερεί σε σταθερότητα, ταχύτητα, συμβατότητα; Εγώ χρόνια που τα χρησιμοποιώ ό,τι μη apple συσκευή έχω συνδέσει δουλεύει αψεγάδιαστα και ταχύτατα. Για σταθερότητα σύνδεσης internet υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που την επηρρεάζουν. Σε σταθερότητα τοπικού δυκτίου ήταν πάντα βράχος. Μπόρει να υπάρχουν καλύτερες συσκευές, αλλά εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. ΄Οσοι κράζουν έχουν άραγε προσωπική εμπειρία; 1
haHa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Υστερεί σε σταθερότητα, ταχύτητα, συμβατότητα; Εγώ χρόνια που τα χρησιμοποιώ ό,τι μη apple συσκευή έχω συνδέσει δουλεύει αψεγάδιαστα και ταχύτατα. Για σταθερότητα σύνδεσης internet υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που την επηρρεάζουν. Σε σταθερότητα τοπικού δυκτίου ήταν πάντα βράχος. Μπόρει να υπάρχουν καλύτερες συσκευές, αλλά εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. ΄Οσοι κράζουν έχουν άραγε προσωπική εμπειρία; (που ειδες κραξιμο; ) Ενδεικτικα: ταχυτητα εσωτερικου wifi δικτυου που ειναι στα 1.3Gbps, ενω υπαρχουν λυσεις στα 1.7Gbps που μαλιστα πιανουν συνηθως καλυτερο σημα/μεγαλυτερες ταχυτητες σε δυσκολα περιβαλλοντα. Με συμβατοτητα υπαρχουν θεματακια, ειδικα στο θεμα configuration που πχ δεν μπορεις να κανεις απο μια android συσκευη. Δεν προσφερει τελος UPnP, αλλα μια δικια της λυση και δεν ειναι οτι καλυτερο μια network συσκευη που θα κρατησουμε χρονια να μην ακολουθει τα στανταρ πρωτοκολλα. Τελος, αυτο ελειπε να μην εισαι ευχαριστημενος οταν αγορασες ενα αρκετα ακριβο router. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν καλυτερα(οπως λες και εσυ) σε αυτη την τιμη. Το ιδιο ισχυει και για το airport express των 100€ που δεν προσφερει καν gigabit ethernet ή 802.11ac. 1
atheatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 (που ειδες κραξιμο; ) Ενδεικτικα: ταχυτητα εσωτερικου wifi δικτυου που ειναι στα 1.3Gbps, ενω υπαρχουν λυσεις στα 1.7Gbps που μαλιστα πιανουν συνηθως καλυτερο σημα/μεγαλυτερες ταχυτητες σε δυσκολα περιβαλλοντα. Με συμβατοτητα υπαρχουν θεματακια, ειδικα στο θεμα configuration που πχ δεν μπορεις να κανεις απο μια android συσκευη. Δεν προσφερει τελος UPnP, αλλα μια δικια της λυση και δεν ειναι οτι καλυτερο μια network συσκευη που θα κρατησουμε χρονια να μην ακολουθει τα στανταρ πρωτοκολλα. Τελος, αυτο ελειπε να μην εισαι ευχαριστημενος οταν αγορασες ενα αρκετα ακριβο router. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν καλυτερα(οπως λες και εσυ) σε αυτη την τιμη. Το ιδιο ισχυει και για το airport express των 100€ που δεν προσφερει καν gigabit ethernet ή 802.11ac. Σιγουρα υπάρχουν καλυτερα routers. Ειναι τοσα πολλά και παντου υπάρχει πια wifi. Τα περισσοτερα βεβαια με τεραστιες κεραιες και ασχημα. Προσφερουνε πολυ περισσοτερα σε επιδοσεις και οπως ξερουμε τα συγκεκριμενα προιοντα δεν τα παιρνει κανενας για την εμφανιση, για αυτο η apple εστω και καθυστερημενα, κατάλαβε οτι δεν εχει μέλλον σε αυτη την κατηγορια. Μπορει να πας σε ενα πολυομορφο σπιτι με ωραία επιπλα και να εξεχει η κεραία του router αλλα ειναι κατι ανεκτο. Οπως επισης να κουβαλας του ρουτερ στην τσεπη σου οπως παλια με το airport ειναι ξεπερασμένο γιατι δεν χρειαζεται. Τωρα τα περισσοτερα ξενοδοχεια παρέχουν wifi και ta ethernet καλωδια ειναι στα σκουπιδια....
tsalin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πάντως υπάρχουν τουλάχιστον 5 άνθρωποι σε τούτο εδώ το φόρουμ που έχουν δώσει τα ωραία τους λεφτά για να πάρουν router apple.... Αυτό λέει πολλά όχι για την apple αλλά για τους χρήστες των προϊόντων της... ΥΓ: Μάλλον το έχουν βάλει στη μέση του σαλονιού με το μήλο ανάποδα... που είπε και ένας φίλος πριν... ΥΓ2: Πριν πείτε τίποτα εσείς οι apple funboyz σας προλαβαίνω... ναι δεν έχω να πληρώσω $200 για ένα ρούτερ.... 1
Neg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πάντως υπάρχουν τουλάχιστον 5 άνθρωποι σε τούτο εδώ το φόρουμ που έχουν δώσει τα ωραία τους λεφτά για να πάρουν router apple.... Αυτό λέει πολλά όχι για την apple αλλά για τους χρήστες των προϊόντων της... ΥΓ: Μάλλον το έχουν βάλει στη μέση του σαλονιού με το μήλο ανάποδα... που είπε και ένας φίλος πριν... ΥΓ2: Πριν πείτε τίποτα εσείς οι apple funboyz σας προλαβαίνω... ναι δεν έχω να πληρώσω $200 για ένα ρούτερ.... Όμως ένα αξιοπρεπές καλό ρούτερ τόσο κοστίζει και από ISP να αγοράσεις τόσα θα σου ζητήσουν. Το ενδεχόμενο να το αγόρασαν από την Apple γιατί είναι συμβατό με τα Mac και τα iPhone τους σου λέει κάτι; Δηλαδή τι το κακό έχει στα μάτια σου επειδή έχει πάνω το μήλο; Αν δεν είχε δηλαδή πάνω το μήλο θα το έβλεπες με άλλο μάτι; Τι κολλήματα είναι αυτά που έχετε μερικοί. 4
atheatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πάντως υπάρχουν τουλάχιστον 5 άνθρωποι σε τούτο εδώ το φόρουμ που έχουν δώσει τα ωραία τους λεφτά για να πάρουν router apple.... Αυτό λέει πολλά όχι για την apple αλλά για τους χρήστες των προϊόντων της... ΥΓ: Μάλλον το έχουν βάλει στη μέση του σαλονιού με το μήλο ανάποδα... που είπε και ένας φίλος πριν... ΥΓ2: Πριν πείτε τίποτα εσείς οι apple funboyz σας προλαβαίνω... ναι δεν έχω να πληρώσω $200 για ένα ρούτερ.... Ποσο χρονων εισαι και απο ποτε ξερεις την apple και τα προιοντα της ? Παντα ασχολεισαι με τα λεφτα των αλλων? 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ποσο χρονων εισαι και απο ποτε ξερεις την apple και τα προιοντα της ? Παντα ασχολεισαι με τα λεφτα των αλλων? Είναι APPLE λέμε. Αφού...
tsalin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Όμως ένα αξιοπρεπές καλό ρούτερ τόσο κοστίζει και από ISP να αγοράσεις τόσα θα σου ζητήσουν. Το ενδεχόμενο να το αγόρασαν από την Apple γιατί είναι συμβατό με τα Mac και τα iPhone τους σου λέει κάτι; Δηλαδή τι το κακό έχει στα μάτια σου επειδή έχει πάνω το μήλο; Αν δεν είχε δηλαδή πάνω το μήλο θα το έβλεπες με άλλο μάτι; Τι κολλήματα είναι αυτά που έχετε μερικοί. Αγαπητέ, προσωπικά έχω ένα 876 και πίστεψε με κάτι γνωρίζω από καλό λάδι... Όμως επί της ουσίας μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις ενισχύει αυτό που λέω. Βλέπεις το ότι κάποιος αγοράζει ένα σπιτίσιο ρούτερ με γνώμονα τη συμβατότητα, μου λέει -και ίσως θα έπρεπε να λέει και σε εσένα- πάρα πολλά για την τεχνολογική επάρκεια του.... Επίσης αν τα mac και iPhone δεν είναι απολύτως συμβατά με οποιοδήποτε ρούτερ της αγοράς, τότε κάτι τρέχει με τα mac και τα iphone και όχι με τα ρούτερ... Το μηλαράκι δεν μου λέει τίποτα κακό -το αντίθετο, βλέπεις είχα και έχω ακόμα προϊόντα της- οι πλειονότητα των χρηστών της μου προκαλεί γέλιο -και εννίοτε ναυτία-... Αυτά.
Neg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Αγαπητέ, προσωπικά έχω ένα 876 και πίστεψε με κάτι γνωρίζω από καλό λάδι... Όμως επί της ουσίας μάλλον δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που γράφεις ενισχύει αυτό που λέω. Βλέπεις το ότι κάποιος αγοράζει ένα σπιτίσιο ρούτερ με γνώμονα τη συμβατότητα, μου λέει -και ίσως θα έπρεπε να λέει και σε εσένα- πάρα πολλά για την τεχνολογική επάρκεια του.... Επίσης αν τα mac και iPhone δεν είναι απολύτως συμβατά με οποιοδήποτε ρούτερ της αγοράς, τότε κάτι τρέχει με τα mac και τα iphone και όχι με τα ρούτερ... Το μηλαράκι δεν μου λέει τίποτα κακό -το αντίθετο, βλέπεις είχα και έχω ακόμα προϊόντα της- οι πλειονότητα των χρηστών της μου προκαλεί γέλιο -και εννίοτε ναυτία-... Αυτά. Φαίνεται η δική σου επάρκεια. Ούτε εγώ έχω AirPort γιατί δεν μου χρειάζεται αλλά άστο δεν πρόκειται να καταλάβεις τι εννοώ οπότε άδικος κόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα