Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Οπως έχω ξαναπεί, μπορώ να συζητήσω (για ώρα) μόνο με όσους μπορούν να με καταλάβουν (ακόμη κι αν διαφωνούν προφανώς). Είναι ενα κομμάτι σοβαροτητας που αναζητώ σε όλους τους ανθρώπους. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ και γίνομαι σχεδον "ρατσιστής", είναι οι άνθρωποι που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και οι κουτοπόνηροι.
suffocater Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Η αμήχανη στιγμή που επικαλείται σοβαρότητα το ιδιο ατομο που ο αντιλογος του στο μετρημένο 88% του android ειναι "οχι,δεν ισχυει,εγω βλέπω πιο πολλα μηλα".Τα νουμερα ειναι νούμερα.Κρίμα που σε χαλάνε,αλλα οι "μυρωδιές" του καθένα που δεν μπορεί να το χωνέψει,μηδενική σημασία έχουν,και δεν αλλάζουν το αποτέλεσμα.Εμένα με κουράζουν οι ανθρωποι που ειναι σε αρνηση,αλλα γνωρίζοντας απο τι προκαλείται,τους συμπονώ και λίγο.Με τα χρόνια,θα γινει ευκολότερο γι αυτούς.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Η αμήχανη στιγμή που επικαλείται σοβαρότητα το ιδιο ατομο που ο αντιλογος του στο μετρημένο 88% του android ειναι "οχι,δεν ισχυει,εγω βλέπω πιο πολλα μηλα". Τα νουμερα ειναι νούμερα. Κρίμα που σε χαλάνε,αλλα οι "μυρωδιές" του καθένα που δεν μπορεί να το χωνέψει,μηδενική σημασία έχουν,και δεν αλλάζουν το αποτέλεσμα. Εμένα με κουράζουν οι ανθρωποι που ειναι σε αρνηση,αλλα γνωρίζοντας απο τι προκαλείται,τους συμπονώ και λίγο.Με τα χρόνια,θα γινει ευκολότερο γι αυτούς. Το "όχι δεν ισχύει" είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου (γιατί σε βολεύει). Αυτό το χαρακτηριστικό είναι που με κάνει να σε αγνοώ. Δεν μπορώ να στα συλλαβίζω κάθε φορά. Εγώ δεν συμπονώ κανέναν ενήλικα με αυτά τα χαρακτηριστικά.
strawman Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το "όχι δεν ισχύει" είναι μόνο μέσα στο μυαλό σου (γιατί σε βολεύει). Αυτό το χαρακτηριστικό είναι που με κάνει να σε αγνοώ. Δεν μπορώ να στα συλλαβίζω κάθε φορά. Εγώ δεν συμπονώ κανέναν ενήλικα με αυτά τα χαρακτηριστικά. Τελικα, επειδη μεταξυ αλλων με ενδιαφερουν τα μαθηματικα, θα μου λυσεις εκεινη την εξισωση με τον Σκαρμουτσο? Η απλα, σαν ενηλικο και σοβαρο ατομο θα παραδεχτεις οτι εκανες λαθος?
imoaix Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 κριμα ,δεν ειχα παρει καν πρεφα οτι βγαζουν κ ρουτερ μην τα αγορασω καταλαθος 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 κριμα ,δεν ειχα παρει καν πρεφα οτι βγαζουν κ ρουτερ μην τα αγορασω καταλαθος Εσύ στην ουρά σου παρακαλώ για το Mi mix. Τι, όχι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα