DDevil Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ακουστε λιγο, θελω να ειμαι ξεκάθαρος με τους φαν μου, οποτε αν ακουσετε κατι απο τα ΜΜΕ οτι εχω σχεσεις με κοινες θνητες κ οχι διασημες, είναι ολα ψεματα Πριν μπω να διαβασω σκεφτηκα οτι στανταρ πάλι θα περιαυτολογεις :cry: 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Γιατί όπως ξέρουμε το μέλος volos τα λέει ΤΕΛΕΙΏΣ σοβαρά.
volos27 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πριν μπω να διαβασω σκεφτηκα οτι στανταρ πάλι θα περιαυτολογεις :cry: Το κανω γιατι το αξιζω, δεν φταιω εγω που ειμαι λιγο ανωτερος απο εσας, ετσι γεννηθηκα, θα με κατηγορησετε κ γιαυτο; μα τι άνθρωποι ειστε; 2
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Το κανω γιατι το αξιζω, δεν φταιω εγω που ειμαι λιγο ανωτερος απο εσας, ετσι γεννηθηκα, θα με κατηγορησετε κ γιαυτο; μα τι άνθρωποι ειστε; Φιλε μου τι να κάνουμε κάποιοι γεννηθήκαμε κοινοι θνητοί θα το αντεξουμε
volos27 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Θα σας καταγγειλω για κοινωνικο ρατσισμο κ ψυχολογικο μπουλιγκ
star12 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Και για πες, καιλι ή bieber; Ποιον γουσταρεις απ τους δυο, εστω ψευδοαισθητικα; ειπαμε καιλι θεα εσυ εισαι του μπιμπερ το ξερω πως παντα σε αρεσε μην ανυσηχεις αυριο που ναι το Black friday θα σου στειλω το σιντι να χεις να το ακους οταν τρως τη γαλοπουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα