Προς το περιεχόμενο

sony z1 compact - Καταναλωση ενεργειας ακομα και οταν ειναι κλειστη


geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το sony z1 compact και σημερα το πρωι που το ανοιξα (το βραδυ ηταν απενεργοποιημενο) πηγα μετα απο λιγες ωρες στη διαχειρηση ενεργειας -> χρηση μπαταριας και ειδα να γραφει 1η 7ω 45λ 1δ με μπαταρια δηλαδη 1 μερα και 7 ωρες. Ειδα απο κατω που δειχνει τις εφαρμογες που καταναλωνουν μπαταρια να δειχνει και ενα παιχνιδι που επαιζα χτες στο 4% καταναλωση ενω σημερα δεν το ανοιξα καθολου. Κανω απενεργοποιηση ξανα και μετα παλι ενεργοποιηση και στη διαχειρηση ενεργειας βλεπω τα ιδια. Στις εφαρμογες που εκτελουνται στη ram εδειχνε να τρεχουν μολις λιγα λεπτα. Το συμπερασμα ειναι οτι με την απενεργοποιηση απενεργοποιουνται οι εφαρμογες που τρεχουν στη ram αλλα για καποιο λογο καταναλωνει ενεργεια ακομα και οταν ειναι κλειστο και αυτο συμβαινει απο χτες. Δοκιμασα να το απενεργοποησω και με ενα εσωτερικο κουμπι off που υπαρχει μεσα στο καπακι της καρτας sim και οταν το ανοιξα ειδα παλι τα ιδια. Τι λυση μπορω να βρω σε αυτο θεμα;

Ευχαριστω

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκανα μια πληρη φορτιση και μηδενιστηκε. Στο παλιο sony miro μηδενιζοταν οταν απενεργοποιουσα την συσκευη κατι δεν συμβαινει με το sony z1 compact.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα μηδενιζετε και στο z1 compact οταν κλεινω τη συσκευη. Δεν ξερω γιατι τις προηγουμενες φορες δεν μηδενιστηκε αλλα σημερα το πρωι που ανοιξα εγραφε στην χρηση μπαταριας 2λ 4δ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...