Hal9000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Η Google δε σταματά να προσθέτει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά σε μία από τις καλύτερες υπηρεσίες που παρέχει δωρεάν, τα Google Maps. Η τελευταία ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον κάθε ενδιαφερόμενο, για το πόσο κόσμο έχει το το μπαρ, το εστιατόριο ή το κατάστημα που προτίθεται να επισκεφθεί. Η δυνατότητα αυτή έρχεται να προστεθεί στη λειτουργία Popular Times η οποία εμφανίζει στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google αλλά και στους Χάρτες, στατιστικά στοιχεία για το πόσο κίνηση έχει ένα συγκεκριμένο μέρος κατά τη διάρκεια μιας ημέρας καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Για τη λειτουργία πλέον της ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση που έχει ένα μέρος εν όψει μάλιστα και της ημέρας προσφορών Black Friday, η Google χρησιμοποιεί ανώνυμα δεδομένα τοποθεσίας από smartphones χρηστών αλλά και από αναζητήσεις που αυτοί πραγματοποιούν μέσα από τη μηχανή αναζήτησής της. Παρόμοια τακτική ακολουθεί η εταιρεία για την εμφάνιση της κίνησης στους δρόμους και πάλι σε πραγματικό χρόνο, μια δυνατότητα που εδώ και ένα χρόνο υποστηρίζει και τη χώρα μας. Άλλες πληροφορίες που εμφανίζει η Google στους χάρτες της σχετικά με διάφορες τοποθεσίες και χώρους είναι το πόσο χρόνο κατά μέσο όρο ξοδεύει κάποιος σ' αυτό όπως επίσης τις ώρες λειτουργίας του αν είναι μουσείο, κατάστημα ή άλλη επιχείρηση. Site: Google
Drop_Dead Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Αφού τα παίρνει που τα παίρνει τα δεδομένα τοποθεσίας, ας τα χρησιμοποιήσει σε κανένα καλό feature όπως αυτό 20
stelios18120 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Να βάλουν να ξέρουμε και πόσους καφέδες έκαναν παραγγελία,τι τραγούδια παίζει εκείνη την ωρα,και γενικά να ξερουμε τα πάντα 6
Δημοφιλής ανάρτηση Panahs Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΡΊΤΣΑΑΑΑ 59
eko13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Eγω στην Γκουγκλ δινω και το πιν απο τον (μηδενικο) τραπεζικο μου λογαροασμο! Αν δεν το ξερει ηδη χαχαχα Μας αγαπαει η γκουγκλ!
Δημοφιλής ανάρτηση Avatar_GR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Προβλέπω οι μαγαζάτορες να αγοράζουν καμία 100αριά φτηνοκινητά android να τα φορτώνουν σε καρότσι και να τα πάνε βόλτα μέσα-έξω στο μαγαζί!!! 31
georgetsl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 και ετσι ο "τρελος" θα ξερει ποτε να παει να "γαζωσει" τιποτα θαμωνες ,να κανει καμια ληστεια την ωρα που θα εχει σπασει και ο κοσμος ...να βαλουν καλυτερα και το που βρισκονται τα περιπολικα εκεινη την ωρα τουλαχιστον να ξερει ο καθε εγκληματιας και ποσο χρονο εχει .......... 9
BlackSunrise Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 και ετσι ο "τρελος" θα ξερει ποτε να παει να "γαζωσει" τιποτα θαμωνες ,να κανει καμια ληστεια την ωρα που θα εχει σπασει και ο κοσμος ...να βαλουν καλυτερα και το που βρισκονται τα περιπολικα εκεινη την ωρα τουλαχιστον να ξερει ο καθε εγκληματιας και ποσο χρονο εχει .......... Ναι την Google περίμεναν. Ασε μας ρε φιλε. Εσυ νομιζεις πως οι ληστειες γινονται yolo οχι με σχεδιασμό. Ελεος με τους πειραγμένους της ιδιωτικοτητας 20
whoever81 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Αφού τα παίρνει που τα παίρνει τα δεδομένα τοποθεσίας, ας τα χρησιμοποιήσει σε κανένα καλό feature όπως αυτό Αυτό. Βέβαια αμφιβάλλω για την ακρίβεια των δεδομένων. Εγω π.χ. σπάνια έχω ανοιχτό το GPS στο κινητό και σχεδόν ποτέ δεν συνδέομαι σε δημόσια wifi. Πόσο καλό είναι λοιπόν το location accuracy μέσω των κεραιών κινητής; 1
firepc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το κωλόμπαρα ειναι γεματα ρε google. Το ξεραμε αυτο
georgetsl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ναι την Google περίμεναν. Ασε μας ρε φιλε. Εσυ νομιζεις πως οι ληστειες γινονται yolo οχι με σχεδιασμό. Ελεος με τους πειραγμένους της ιδιωτικοτητας Τυπε ,η πληροφορια σημερα ειναι το μεγαλο οπλο ...οταν εχεις πληροφοριες επιλεον, κινεισαι πιο ανετα ...και οταν λεμε για εγκληματικη πραξη εννοουμε πασης φυσεως ,οχι μονο ληστειες ...εσυ βεβαια σταθηκες μονο σε ληστειες ....και προφανως μονο στην περιοχη της γειτονιας σου ....θα φυλας σκοπια φαινεται !!! ....τα ιδια λεγανε και με τις κοινοποησεις ιδιωτικοτητας στο facebook με αποτελεσμα τωρα να να αρχιζουν οι ενημερωσεις απο την αστυνομια να μην κοινοποιει ο κοσμος στα social media το που βρισκεται και το τι κανει γιατι προκαλει τον ληστη να μπουκαρει ξεροντας ποτε εισαι μεσα ή εκτος οικιας ...προφανως γραμμη δεν εχεις παρει εσυ !!! 4
polaki Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 τα ιδια λεγανε και με τις κοινοποησεις ιδιωτικοτητας στο facebook με αποτελεσμα τωρα να να αρχιζουν οι ενημερωσεις απο την αστυνομια να μην κοινοποιει ο κοσμος στα social media το που βρισκεται και το τι κανει γιατι προκαλει τον ληστη να μπουκαρει ξεροντας ποτε εισαι μεσα ή εκτος οικιας ...προφανως γραμμη δεν εχεις παρει εσυ !!! Έχω φίλο που στο FB γράφει τόσο τη διεύθυνση του σπιτιού του όσο και το που βρίσκεται το βράδυ. Φταίει το facebook, ή αυτός? Το ότι η αστυνομία κάθεται και κάνει ενημερώσεις σαν αυτές που λες, δείχνει πόσο χαμηλό είναι το IQ του κόσμου που δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα. Ε τί να κάνουμε, και στην εποχή των ανθρώπων των σπιλαίων, τον χαζό τον έτρωγαν τα λιοντάρια, στην εποχή τη δική μας δεν έχουμε λιοντάρια να φάνε τον χαζό, έχουμε επιτήδιους που τον κλέβουν, τουλάχιστον δεν τον τρώνε, κάτι είναι και αυτό. Να το κάνουμε και πιο απλό για να το καταλάβεις: Αν εγώ πάω και φάω 100 ασπιρίνες και μου τρυπήσει το στομάχι, θα φταίει η Bayer? Άσε λοιπόν το FB και ας δούμε ο καθένας μας ξεχωριστά τί κάνει και προκαλεί αυτά που του συμβαίνουν. 6
georgetsl Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Έχω φίλο που στο FB γράφει τόσο τη διεύθυνση του σπιτιού του όσο και το που βρίσκεται το βράδυ. Φταίει το facebook, ή αυτός? Το ότι η αστυνομία κάθεται και κάνει ενημερώσεις σαν αυτές που λες, δείχνει πόσο χαμηλό είναι το IQ του κόσμου που δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα. Ε τί να κάνουμε, και στην εποχή των ανθρώπων των σπιλαίων, τον χαζό τον έτρωγαν τα λιοντάρια, στην εποχή τη δική μας δεν έχουμε λιοντάρια να φάνε τον χαζό, έχουμε επιτήδιους που τον κλέβουν, τουλάχιστον δεν τον τρώνε, κάτι είναι και αυτό. Να το κάνουμε και πιο απλό για να το καταλάβεις: Αν εγώ πάω και φάω 100 ασπιρίνες και μου τρυπήσει το στομάχι, θα φταίει η Bayer? Άσε λοιπόν το FB και ας δούμε ο καθένας μας ξεχωριστά τί κάνει και προκαλεί αυτά που του συμβαίνουν. οι δυο πρωτες παραγραφοι ειναι αυτο που λεω και εγω περι ιδιωτικοτητας και ισως απασχολει τον αλλον απο πανω που μας αποκαλεσε πειραγμενους της ιδιωτικοτητας ....η τριτη παραγραφος δεν εχει καμια σχεση με το θεμα μας .....η τεταρτη παραγραφος ειναι αστοχη με το αρθρο ,διοτι εδω δεν εχει να κανει με το τι κανει ο καθενας ξεχωριστα ....θα δινει δεδομενα το google(θελεις, δεν θελεις ) που βρισκεται η "μαζα" και δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο ......το επιασες ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα