Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο την μερα που γεννηθηκα κατοικουσα στο κεντρο της αθηνας, η πλειοψηφια των ατομων απο 50-80 τους εβλεπα στα καφενεια, τσιγαρο, ποτα, τζογος, κοιλιες που κρεμοντε, σαπια δοντια, ταλαιπωρημενα ατομα, ολοι με προβληματα υγειας...

την τελευταια 5ετια εχω μετακομισει σε παραθαλασσιο μερος και βλεπω το ακριβως αντιθετο, ατομα απο 50-80 ολη μερα εξω βολτες, ψαρεουν, βολτες με ποδηλατα, μερικοι χειμερινοι κολυμβητες, ολοι οι παπουδες εχουν γυμνασμενα σωματα, εχω μιλησει με μερικους και αυτο που μου εχει μεινει ειναι δεν εχουν αρωστησει ποτε στην ζωη τους, βγαινουν με τα φανελακια εξω με 0 βαθμους και γενικα εντελως αλλη νοοτροπια ανθρωπων, δηλαδη ειναι ποιο σκληροι γενικα σε συνθηκες ακομα και απο νεους που βλεπω στα γυμναστηριο που και καλα δεν χαμπαριαζουν μια...

δηλαδη γιατι οι ανθρωποι της πολης να ειναι ετσι, σαν κουτσαβακια και οσοι μενουν κοντα σε θαλασσα η βουνο ειναι εντελως αλλη νοοτροπια?

πειτε αποψεις...

Δημοσ.

Σιγά τώρα η επαρχία δεν πάει καφενεία, δεν πίνει, δεν παίζει τζόγο και δεν είναι σαπιοκοιλιαδες, ποιοι οι εφευρέτες αυτής της ζωής

Μάλλον ζεις σε όνειρο

• Like 4
Δημοσ.

Μάλλον έχεις επιλεκτική όραση ή έχεις κάποια κοσμοθεωρία και ψάχνεις γύρω σου και επιλέγεις να δεις μόνο τα στοιχεία που στην επιβεβαιώνουν.

Τις τόσο απόλυτες περιγραφές που λες δεν τις έχω πετύχει πουθενά. Και για την ακρίβεια κάποια στοιχεία (πχ σάπια δόντια) τα βλέπω περισσότερο σε άλλες περιοχές (πχ αγροτικές) από αυτές που αναφέρεις (πόλη)

• Like 3
Δημοσ.

Εγω δεν πινω δεν καπνιζω ειμαι γυμνασμενος χωρις γυμναστήριο κ τετοια, κολυμπαω κ με -5 εχω κατασπρσα δοντια χωρις κανένα σφραγισμα κ γενικα δεν χαμπαριαζω κ πολλα

Ειναι ο τροπος ζωης κ η διατροφη, οταν κυνηγαμε τατανκα με τοξα στις παγωμενες στεπες, για να ζεσταθουμε τρωμε ωμη την καρδια του θηραματος

• Like 1
Δημοσ.

απο την μερα που γεννηθηκα κατοικουσα στο κεντρο της αθηνας, η πλειοψηφια των ατομων απο 50-80 τους εβλεπα στα καφενεια, τσιγαρο, ποτα, τζογος, κοιλιες που κρεμοντε, σαπια δοντια, ταλαιπωρημενα ατομα, ολοι με προβληματα υγειας...

την τελευταια 5ετια εχω μετακομισει σε παραθαλασσιο μερος και βλεπω το ακριβως αντιθετο, ατομα απο 50-80 ολη μερα εξω βολτες, ψαρεουν, βολτες με ποδηλατα, μερικοι χειμερινοι κολυμβητες, ολοι οι παπουδες εχουν γυμνασμενα σωματα, εχω μιλησει με μερικους και αυτο που μου εχει μεινει ειναι δεν εχουν αρωστησει ποτε στην ζωη τους, βγαινουν με τα φανελακια εξω με 0 βαθμους και γενικα εντελως αλλη νοοτροπια ανθρωπων, δηλαδη ειναι ποιο σκληροι γενικα σε συνθηκες ακομα και απο νεους που βλεπω στα γυμναστηριο που και καλα δεν χαμπαριαζουν μια...

δηλαδη γιατι οι ανθρωποι της πολης να ειναι ετσι, σαν κουτσαβακια και οσοι μενουν κοντα σε θαλασσα η βουνο ειναι εντελως αλλη νοοτροπια?

πειτε αποψεις...

Βλάχος ε? :D

• Like 2
Δημοσ.

Η ζωή στην επαρχία είναι ασύγκριτα καλύτερη, μονο μειονέκτημα οι χειρότερες ιατρικές υπηρεσίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...