Προς το περιεχόμενο

Dirt PS4 game digital PSN store only μέχρι 29/11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oποιος δεν το έχει να τρέξει!

Μιλάμε για τον καλύτερο εξομοιωτή ραλλυ στην ιστορία του gaming!

Γραφικά σαν αληθινά, ήχος Μπόμπα, συμπεριφορά αυτοκινήτων απίστευτα αληθινή

Δημοσ.

Και πάλι στο αμερικάνικο store καλύτερες προσφορές...εκεί το δίνουν δωρεάν με την plus συνδρομή. Νομίζω πως μπορεί να το κατεβάσει κάποιος αν κάνει trial δωρεάν συνδρομή, αλλά μετά το τέλος των δωρεάν ημερών δεν θα μπορεί να το παίξει. Πάντως αν κάποιος έχει λογαριασμό εκεί βγαίνει στα 19€ -10% έκπτωση με κωδικό που αναγράφει στο store= 17€ περίπου.

Δημοσ.

Και πάλι στο αμερικάνικο store καλύτερες προσφορές...εκεί το δίνουν δωρεάν με την plus συνδρομή. Νομίζω πως μπορεί να το κατεβάσει κάποιος αν κάνει trial δωρεάν συνδρομή, αλλά μετά το τέλος των δωρεάν ημερών δεν θα μπορεί να το παίξει. Πάντως αν κάποιος έχει λογαριασμό εκεί βγαίνει στα 19€ -10% έκπτωση με κωδικό που αναγράφει στο store= 17€ περίπου.

Που το είδες ktiniatre; Γιατί τπου κοιτάζω εγώ το έχει αρχική τιμή 59.99-50%=29.99 και με 10% αν έχεις PS Plus=23.99$ Δηλαδή 22,5 περίπου Ευρώπουλα. Και τώρα που το κοιτάω το ίδιο συμβαίνει. Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε λίνκαρε ;)

P.S Πολύ καλύ τιμή τα 19.99 πάντως

Δημοσ.

Που το είδες ktiniatre; Γιατί τπου κοιτάζω εγώ το έχει αρχική τιμή 59.99-50%=29.99 και με 10% αν έχεις PS Plus=23.99$ Δηλαδή 22,5 περίπου Ευρώπουλα. Και τώρα που το κοιτάω το ίδιο συμβαίνει. Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε λίνκαρε ;)

P.S Πολύ καλύ τιμή τα 19.99 πάντως

Λαθος μου,το dirt 3 εχει τοσο.
Δημοσ.

Λοιπόν, κόλπο για να το πάρετε και πιο φτηνά....Πηγαίνεις maxplay.gr, αγοράζεις κάρτα PSN  20Ευρώ που κοστίζει 18,5Ε, την προσθέτεις στον λογαριασμό σου και τσουπ με 18,5 Ευρώ έχεις πάρει Dirt Rally!!!! Καφεδάκι κερασμένο :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...