Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι όταν πίνω χυμό, Αμιτα κλπ νιώθω να ανεβαίνει η πίεση, να παγωνουν χέρια και γενικά ένταση στο σώμα και μυαλό. Το έχει πάθει κάποιος;

Δημοσ.

Μπορει να εισαι αλλεργικος σε καποια ουσια πχ ροδακινο.

Πιθανόν ναι.. Τώρα ηρέμησα ήμουν χάλια.

Μήλο ήταν.

Δημοσ.

και εγω οσες φορες εχω πιει οποιοδηποτε χυμο απο αμιτα εχω προβληματα,,,βλεπε πισω τα υλικα καποιο μπορει να σε ενοχλει...μην ξαναπιεςι απο αυτην την εταιρια..πινε frulite ή life ή καλυτερα απο ολα ολυμπος..

Δημοσ.

και εγω οσες φορες εχω πιει οποιοδηποτε χυμο απο αμιτα εχω προβληματα,,,βλεπε πισω τα υλικα καποιο μπορει να σε ενοχλει...μην ξαναπιεςι απο αυτην την εταιρια..πινε frulite ή life ή καλυτερα απο ολα ολυμπος..

Νιώθεις και κάτι άλλο μηοως;

Δημοσ.

με ποναει και το στομαχι, σαν ενα καψιμο.

Αυτό ακριβώς, δεν πίνω ξανά τέλος, πήρα ένα ντεπον να συνέλθω. Καλά τι σκατα βάζουν μέσα;

Δημοσ.

Ανάλογα, οι "φυσικοί" χυμοί που πουλάνε με διαλύουν το στομάχι(και ενιότε έχουμε και 3-2 καταστάσεις).

Καλύτερα βαμμένο νερό αλά φάντα,παρά αυτούς που πουλάνε σαν "φυσικούς".

Το μόνο που με αρέσει και δεν είχα κανένα πρόβλημα είναι αυτό:

2e3115627e3b718aaf6b6ca2ada369f1aa6657be

• Like 3
Δημοσ.

Οι περισσοτεροι χυμοι περαν της απειρης ζαχαρης, εχουνε πολλα συντηρητικα και αλλες χημικες ουσιες που εχουνε διαφορες παρενεργειες σε πολλους. Υπαρχουν πλεον πολλες μικροτερες εταιριες, που δεν βαζουνε τοση η και καθολου ζαχαρη, οπως και λιγοτερες τριτες ουσιες, σε σχεση με τις μεγαλες εταιριες.

Προτιμησε αυτες.

Δημοσ.

Ανάλογα, οι "φυσικοί" χυμοί που πουλάνε με διαλύουν το στομάχι(και ενιότε έχουμε και 3-2 καταστάσεις).

Καλύτερα βαμμένο νερό αλά φάντα,παρά αυτούς που πουλάνε σαν "φυσικούς".

Το μόνο που με αρέσει και δεν είχα κανένα πρόβλημα είναι αυτό:

2e3115627e3b718aaf6b6ca2ada369f1aa6657be

Σε πιο σούπερ έχει τέτοια;

Δημοσ.

Οι χυμοι αναφερουν τη συνθεση τους ,οσο ειναι αληθινα τα στοιχεία ,ακομα και φυσικοι χυμοι που διαφημίζονται έχουν περιεκτικοτητα σε ποσοστο,δεν ειναι 100% πολλοι .Επίσης αναγραφουν ότι είναι απο συμπυκνωμενο χυμο ,δηλαδη σε βαρελια σαν μελι ή παγοκολονα .Για την δημιουργία συμπυκνωμενων χυμων μπορει να περιλαμβανει φρουτα σε οποιαδηποτε κατασταση αναλογα τον προμηθευτη.Αναλογα τον τροπο διατηρισης μπορει να περιέχουν συντηριτικα .Μετα είναι και το θεμα επεξεργασιας και η αποθηκευση.Δεν θελει πολυ να δημιουργηθουν αντιδρασεις σαν μικροβια,που μπορει να πειραξουν κάποιον .

Δημοσ.

Στην Ελλάδα δεν ξέρω,αλλά στην Δανία σε κάθε σούπερ μάρκετ που ξέρω. :ph34r:

Ελλάδα είμαι :)

Δημοσ.

Ελλάδα είμαι :)

Τότε θα είναι καλό να ψαχτείς με ποιοτικούς == ακριβούς χυμούς,ο εν λόγω είναι ο ακριβότερος που προσφέρεται σε νορμάλ μαγαζιά εδώ(κάπου 3.7€/λίτρο), εάν ντε και καλά θέλεις να αγοράσεις κάτι τέτοιο.

Επίσης η "δύσκολη" και βαρετή λύση είναι το χειροκίνητο μέσο που φτιάνεις δικούς σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...