normal40 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι όταν πίνω χυμό, Αμιτα κλπ νιώθω να ανεβαίνει η πίεση, να παγωνουν χέρια και γενικά ένταση στο σώμα και μυαλό. Το έχει πάθει κάποιος;
kirdou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μπορει να εισαι αλλεργικος σε καποια ουσια πχ ροδακινο. 1
normal40 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μπορει να εισαι αλλεργικος σε καποια ουσια πχ ροδακινο. Πιθανόν ναι.. Τώρα ηρέμησα ήμουν χάλια. Μήλο ήταν.
markoliaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 και εγω οσες φορες εχω πιει οποιοδηποτε χυμο απο αμιτα εχω προβληματα,,,βλεπε πισω τα υλικα καποιο μπορει να σε ενοχλει...μην ξαναπιεςι απο αυτην την εταιρια..πινε frulite ή life ή καλυτερα απο ολα ολυμπος..
normal40 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 και εγω οσες φορες εχω πιει οποιοδηποτε χυμο απο αμιτα εχω προβληματα,,,βλεπε πισω τα υλικα καποιο μπορει να σε ενοχλει...μην ξαναπιεςι απο αυτην την εταιρια..πινε frulite ή life ή καλυτερα απο ολα ολυμπος.. Νιώθεις και κάτι άλλο μηοως;
markoliaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 με ποναει και το στομαχι, σαν ενα καψιμο. 1
normal40 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 με ποναει και το στομαχι, σαν ενα καψιμο. Αυτό ακριβώς, δεν πίνω ξανά τέλος, πήρα ένα ντεπον να συνέλθω. Καλά τι σκατα βάζουν μέσα;
LongTom Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ανάλογα, οι "φυσικοί" χυμοί που πουλάνε με διαλύουν το στομάχι(και ενιότε έχουμε και 3-2 καταστάσεις). Καλύτερα βαμμένο νερό αλά φάντα,παρά αυτούς που πουλάνε σαν "φυσικούς". Το μόνο που με αρέσει και δεν είχα κανένα πρόβλημα είναι αυτό: 3
Getta Robo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Οι περισσοτεροι χυμοι περαν της απειρης ζαχαρης, εχουνε πολλα συντηρητικα και αλλες χημικες ουσιες που εχουνε διαφορες παρενεργειες σε πολλους. Υπαρχουν πλεον πολλες μικροτερες εταιριες, που δεν βαζουνε τοση η και καθολου ζαχαρη, οπως και λιγοτερες τριτες ουσιες, σε σχεση με τις μεγαλες εταιριες. Προτιμησε αυτες.
normal40 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ανάλογα, οι "φυσικοί" χυμοί που πουλάνε με διαλύουν το στομάχι(και ενιότε έχουμε και 3-2 καταστάσεις). Καλύτερα βαμμένο νερό αλά φάντα,παρά αυτούς που πουλάνε σαν "φυσικούς". Το μόνο που με αρέσει και δεν είχα κανένα πρόβλημα είναι αυτό: Σε πιο σούπερ έχει τέτοια;
Gary_Kokkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Οι χυμοι αναφερουν τη συνθεση τους ,οσο ειναι αληθινα τα στοιχεία ,ακομα και φυσικοι χυμοι που διαφημίζονται έχουν περιεκτικοτητα σε ποσοστο,δεν ειναι 100% πολλοι .Επίσης αναγραφουν ότι είναι απο συμπυκνωμενο χυμο ,δηλαδη σε βαρελια σαν μελι ή παγοκολονα .Για την δημιουργία συμπυκνωμενων χυμων μπορει να περιλαμβανει φρουτα σε οποιαδηποτε κατασταση αναλογα τον προμηθευτη.Αναλογα τον τροπο διατηρισης μπορει να περιέχουν συντηριτικα .Μετα είναι και το θεμα επεξεργασιας και η αποθηκευση.Δεν θελει πολυ να δημιουργηθουν αντιδρασεις σαν μικροβια,που μπορει να πειραξουν κάποιον .
LongTom Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Σε πιο σούπερ έχει τέτοια; Στην Ελλάδα δεν ξέρω,αλλά στην Δανία σε κάθε σούπερ μάρκετ που ξέρω.
normal40 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Στην Ελλάδα δεν ξέρω,αλλά στην Δανία σε κάθε σούπερ μάρκετ που ξέρω. Ελλάδα είμαι
LongTom Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Ελλάδα είμαι Τότε θα είναι καλό να ψαχτείς με ποιοτικούς == ακριβούς χυμούς,ο εν λόγω είναι ο ακριβότερος που προσφέρεται σε νορμάλ μαγαζιά εδώ(κάπου 3.7€/λίτρο), εάν ντε και καλά θέλεις να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Επίσης η "δύσκολη" και βαρετή λύση είναι το χειροκίνητο μέσο που φτιάνεις δικούς σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα