Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε θα είναι καλό να ψαχτείς με ποιοτικούς == ακριβούς χυμούς,ο εν λόγω είναι ο ακριβότερος που προσφέρεται σε νορμάλ μαγαζιά εδώ(κάπου 3.7€/λίτρο), εάν ντε και καλά θέλεις να αγοράσεις κάτι τέτοιο.

Επίσης η "δύσκολη" και βαρετή λύση είναι το χειροκίνητο μέσο που φτιάνεις δικούς σου.

Δεν με συμφέρει τίποτα από τα δύο.. Το θέλω εν κινήσει κάτι να πιω :)

Σε ευχαριστώ πάντως.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι όταν πίνω χυμό, Αμιτα κλπ νιώθω να ανεβαίνει η πίεση, να παγωνουν χέρια και γενικά ένταση στο σώμα και μυαλό. Το έχει πάθει κάποιος;

Το παθαίνεις γενικά με τους χυμούς;

Ίσως έχεις πρόβλημα με το στομάχι σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το παθαίνεις γενικά με τους χυμούς;

Ίσως έχεις πρόβλημα με το στομάχι σου.

Δεν ξερω γιατι δεν πινω συχνα..σημερα πηρα εναν χυμο μηλο τυχαια και το επαθα ! τι προβλημα δηλαδη ;

Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι δεν πινω συχνα..σημερα πηρα εναν χυμο μηλο τυχαια και το επαθα ! τι προβλημα δηλαδη ;

Ένιωθες όξινο το στομάχι σου και κάψιμο στο στομάχι και τον οισοφάγο;

• Like 1
Δημοσ.

Ένιωθες όξινο το στομάχι σου και κάψιμο στο στομάχι και τον οισοφάγο;

ναι  και μετα ενιωσα κρυα τα χερια μου και το κεφαλι μου ιδρωσε λες και ετρεξα 100 μετρα φουλ ταχυτητα!

Μετα πηρα ντεπον και σε μιση ωρα ημουν καλα!

Δημοσ.

ναι  και μετα ενιωσα κρυα τα χερια μου και το κεφαλι μου ιδρωσε λες και ετρεξα 100 μετρα φουλ ταχυτητα!

Μετα πηρα ντεπον και σε μιση ωρα ημουν καλα!

Τσέκαρε τότε μήπως έχεις παλινδρόμηση στο στομάχι (ΓΟΠ κλπ).

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε τότε μήπως έχεις παλινδρόμηση στο στομάχι (ΓΟΠ κλπ).

να σου πω την αληθεια βαριεμαι να τρεχω σε Ιατρους κλπ. Πως το τσεκαρω;

Δημοσ.

Εάν έχεις καούρες και όξινα στο στομάχι -σε πολλές τροφές που τρως- πιθανόν τότε είσαι παθών και καλό είναι να επισκεφτείς ιατρό. Εάν στο έκανε μόνο τώρα με το χυμο και είναι μεμονωμένη περίπτωση τότε ξαναδοκίμασε μετά από μερικές μέρες και δες αν θα σε ξαναπιάσει. Αν ναι, δες ιατρο. Μην το αφήσεις.

(με άλλους χυμούς έχεις το ίδιο πρόβλημα; )

• Like 1
Δημοσ.

Εάν έχεις καούρες και όξινα στο στομάχι -σε πολλές τροφές που τρως- πιθανόν τότε είσαι παθών και καλό είναι να επισκεφτείς ιατρό. Εάν στο έκανε μόνο τώρα με το χυμο και είναι μεμονωμένη περίπτωση τότε ξαναδοκίμασε μετά από μερικές μέρες και δες αν θα σε ξαναπιάσει. Αν ναι, δες ιατρο. Μην το αφήσεις.

(με άλλους χυμούς έχεις το ίδιο πρόβλημα; )

γενικα δεν πινω χυμους , επισης το εχω ξαναπαθει με φαγητο...ειναι κατι σοβαρο ;

Δημοσ.

γενικα δεν πινω χυμους , επισης το εχω ξαναπαθει με φαγητο...ειναι κατι σοβαρο ;

Εξαρτάται το στάδιο που βρίσκεσαι και πόσο το έχεις αφήσει (απ' ότι κατάλαβα, αν υφίσταται κάτι τέτοιο είσαι σε πολύ πρώιμο στάδιο).

Πχ. εγώ (παθών) δεν έδινα καμία σημασία για πολύ καιρό και τώρα είναι αδύνατο να φάω σχεδόν το οτιδήποτε (πλην ελάχιστων) και να μην φρικάρει το στομάχι μου ή να μην πάρει φωτιά ο οισοφάγος μου.

Τελείως φιλικά, δες γιατρό ώστε να δεις τι θα σου πει και αν συνεχίσεις να βλέπεις συμπτώματα μην το αφήνεις.

(Μπορεί να μην έχεις τίποτα από τα παραπάνω -μακάρι- και διαγνώσεις από το internet δεν γίνονται. Δεν είμαι γιατρός φυσικά και μόνο ως παθών στα έγραψα μιας και έχω ΓΟΠ)

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτας στο insomnia, μολις το κανες οποτε τιποτα αραξε...

• Like 2
Δημοσ.

Ρωτας στο insomnia, μολις το κανες οποτε τιποτα αραξε...

Εννοούσα βασικά ποια είναι η εξέταση που πρέπει να γίνει στον ιατρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...