Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε το eshop που έχω στην υπογραφή μου στον Πύργο Ηλείας.

Η εταιρεία μας που βρίσκεται από πίσω είναι δεκαετίες στην αγορά του αλουμινιου με κορυφαίες συνεργασίες , με εμπειρία και μεγάλο τεχνικό υπόβαθρο.

Μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι πουλάμε αλλά...

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι το τηλεφωνο της επαρχίας λειτουργεί αποτρεπτικά προς τον κόσμο και πιστεύω οτι αν ειχαμε ενα 801..... η ενα τηλεφωνο Αθήνας ίσως να ήταν καλύτερο.

Επειδή είμαι από Αθήνα και δεν εχω μεγαλώσει εδώ μου κακοφαίνεται λίγο να πω την αλήθεια και θα προτιμούσα κάποιον αθηναικο αριθμό η κάποιο 801

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πάρω λες εναν αριθμό στον οποίο να δέχομαι εισερχόμενες?

Edit

Μίλησα μαζί τους. 

Με ενα τηλεφωνάκι voip πιστεύω να κάνω την δουλεια μου. Και οι χρεώσεις τους για εξερχόμενες ειναι πολύ καλές

συν του οτι μπορούμε να βάλουμε την γραμμή και στο κινητό

Πήρα και καλές γνώμες από 2 φίλους οπότε το προχωράω

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.

Το χρησιμοποιω ήδη στο δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα με 2 νούμερα VOIP.. Στην αρχή τα είχα απλά προώθηση και μετά, λόγω ότι όντως ήταν πολλές οι κλήσεις από Αθήνα(Θεσσαλονίκη εδώ..) πήραμε συσκευές voip..

Μια χαρά η ποιότητα κλήσης!!

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά.

Μίλησα με ένα φίλο πριν λιγο και μου ειπε οτι ειδε αισθητη διαφορα στο eshop του οταν εβαλε voip με αθηναικο αριθμό.

Κάναμε αιτηση και αυριο θα στειλουμε κάποια πιστοποιητικα που χρειάζονται περί σύστασης εταιρείας για να ταυτοποιηθούμε

Δημοσ.

Αν μπορει καποιος να εξηγησει πως ακριβως λειτουργει η Yuboto Telephony και πως γινεται να εχεις αθηναικο νουμερο ενω βρισκεσαι στην επαρχια.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν με επηρεάζει ο αριθμός για την παραγγελία , το πιθανότερο είναι να προβληματίσει κάποιον η πόλη παρά το τηλ. νούμερο

Δημοσ.

Σε εμένα θα λειτουργούσε αποτρεπτικά να βλέπω Αθηναϊκό τηλέφωνο και διεύθυνση στον Πύργο.

Δημοσ.

εμενα δε θα με απασχολουσε,θα θεωρουσα οτι εχουν καποιο τηλεφωνικο κεντρο στην αθηνα η κατι τετοιο,αλλα ισως φταιει που ειμαι πιο εξοικιωμενος.

Δημοσ.

εμενα δε θα με απασχολουσε,θα θεωρουσα οτι εχουν καποιο τηλεφωνικο κεντρο στην αθηνα η κατι τετοιο,αλλα ισως φταιει που ειμαι πιο εξοικιωμενος.

+1

Δημοσ.

Εμένα τίποτα από τα όσα προαναφέρθηκαν δεν είναι αποτρεπτικά.Ίσα ίσα πολλοί επαρχιώτες που διατηρούν επιχειρήσεις λειτουργούν πολύ πιο επαγγελματικά από τους αντίστοιχους Αθηναίους χωρίς να θέλω να τους τσουβαλιάσω όλους μιας και στην Αθήνα υπάρουν μεν αξιόλογοι αλλά δυστυχώς λίγοι.

Και ένα παράδειγμα για να μην μιλάω στον αέρα...

Πριν 2 μήνες είχα στείλει e-mail σε διάφορες εταιρίες κυρίως από Αθήνα για να πάρω προσφορές για μια γκαραζόπορτα τηλεχειριζόμενη.

Έκατσα τους έφτοιαξα σχέδιο του χώρου που με ενδιαφέρει, τους έκανα μέτρηση ακριβείας χιλιοστού , τους έστειλα και φωτογραφίες καθώς και το τι προδιαγραφές ζητάω.

Ε από τις 5 Αθηναϊκές εταιρίες μου απάντησαν οι 3 , εκ των οποίων και οι τρεις μου έκαναν μια πολύ πρόχειρη μπακαλίστικη προσφορά του στύλ τόσο είναι και αν σου αρέσει και μόλις ζήτησα περισσότερες διευκρινήσεις για κάποια ασαφή θέματα , μόνο ο ένας απάντησε και αυτός στο στυλ "τι θες και μας σκοτίζεις τα ούμπαλα"...

Αντιθέτως , σε όσους επαρχιώτες ζήτησα προσφορά η απάντηση ήταν πολύ πιο ολοκληρωμένη και άμεση και βοηθούσαν με λεπτομέρειες που δεν είχα σκεφτεί οτι μπορεί να προκύψουν.

Απλά το αναφέρω για να δεις οτι πολλοί πουθενάδες ανοίγουν επιχειρήσεις και νομίζουν οτι έχουν ποιάσει τον παπά από τα @@

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...