Προς το περιεχόμενο

Hondos center

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και....αντρας, ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα για τα Ηondos center, μιας και εχουν παψει εδω και χρονια να ειναι απλώς καταστήματα καλλυντικών, και φέρνουν πολλά άλλα προιόντα και για αντρες, για δώρα, γενικής φύσης, για ταξίδια, αξεσουάρ κλπ.

Ένα θετικό τους είναι ότι έχουν πλέον καταστήματα σχεδόν σε κάθε πόλη της Ελλάδας-μεγάλο δίκτυο, οπότε υπάρχει πρόσβαση σχεδόν από όλους.
Μπορούμε εδώ να κάνουμε συζήτηση για προϊοντα που θελουμε να σχολιάσουμε ή να ρωτήσουμε οτιδήποτε άλλο, ωστε πιθανως να εχουμε ανταλλαγη πληροφοριών με άλλους συμφορουμίτες, για να κάνουμε καλύτερες αγορές, αν περάσουμε το κατώφλι του καταστήματος...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ααααχ, πόσο έχει αλλάξει

Παλιά έπαιρνες ένα κρεμοσάπουνο κι έφευγες έχοντας στη σακούλα προμήθειες για όλο το σπίτι (1 στυλό, 2 αναπτήρες και 10 υγρά μαντηλάκια).

Τώρα μόνο αν πάρεις καμιά Miyake (μεγάλη συσκευασία 50+ ευρώ) παίζει να φύγεις με ένα υγρομάντηλο :P

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παλια ε;

E πλεον εχει γινει κατι σαν μονοπωλιο στο ειδους του.

Ολες οι αλλες αλυσιδες εχουν πλεον κλεισει, ή αν δεν εκλεισαν χαροπαλευουν με ελαχιστα πια καταστηματα μεχρι το οριστικο λουκετο....

Ασχημο πραγμα η ελλειψη ανταγωνισμου, περα κι απο την κριση...

Δημοσ.

Χτες εκανα μια αγορα 20 ευρω απο το hondos.

Δεν εδωσαν ουτε τσιχλα....και το λεω γιατι οπως ειπε ο φιλος πιο πανω παλια σε γεμιζαν εξτραδακια...

Αληθεια, αν κατι δεν το εχουν στο καταστημα και το εχουν στο site, μπορεις να τους πεις να στο φερουν στο καταστημα που σε βολευει για να πας εκει και να το αγορασεις;

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν μ'αρέσουν..2 στις 3 φορές που πήγα στο κατάστημα της Ερμού μου συμπεριφέρθηκαν απαίσια..

Και τα εξτραδάκια να τα βράσω

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μ'αρέσουν..2 στις 3 φορές που πήγα στο κατάστημα της Ερμού μου συμπεριφέρθηκαν απαίσια..

Και τα εξτραδάκια να τα βράσω

δηλαδη?

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγινε ενα μπερδεμα με τις τελευταιες ειδησεις/ανακοινωσεις.

Τελικα δεν κλεινει το δικτυο hondos center.

Hondos Center: Δεν είμαστε εμείς αυτοί που πτώχευσαν

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/epixeiriseis/hondos-center-den-eimaste-emeis-aytoi-poy-ptwxeysan.4788557.html

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι δυο διαφορετικά δικτυα. Διαβασε την επεξηγηση του αρθρου που παρεθεσες.

Δημοσ.

Ειναι δυο διαφορετικά δικτυα. Διαβασε την επεξηγηση του αρθρου που παρεθεσες.

Ναι, στην αρχη κι εγω μπερδευτηκα, αλλα δεν μπερδευτηκα μονο εγω, μπερδευτηκαν και ειδησεογραφικα sites, γι'αυτο και βγηκε αυτη η ανακοινωση, για να ξεκαθαρισει το τοπιο.

Δημοσ.

Με πήρε η μάνα μου μεσάνυχτα για να ρωτήσει αν κλείνουν, τέτοια ανησυχία ούτε στα capital controls δεν είχε δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...