Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα VDSL?Router?PS4?!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

πραγματικά όποιος έχεις όντως γνώσεις στο θέμα θέλω την βοήθειά του!!

Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Έχω βάλει εδώ και 5 μήνες από ADSL 24mbps που είχα, το νέο πρόγραμμα VDSL 30mbps του οτε (cosmote). Επίσης μου άλλαξαν και το ρούτερ και έβαλαν το νέο δικό τους ρουτερακι! μέχρι πριν 1 μήνα όλα λειτουργούσαν καλά με το νεο VDSL. έχω και ένα PS4 με το οποίο παίζω συνήθως multiplayer pvp παιχνίδια.. όμως εδώ και ένα μήνα έχω συνέχεια μα συνέχεια αποσυνδέσεις!! πάνω από 20 λεπτά οnline για pvp δεν μπορώ να κάτσω και με πετάει, γράφει WIFI network lost και βλέπω το router όλα να αναβοσβήνουν και σιγά σιγά αναβουν ένα ένα και τα υπόλοιπα μετά και επανέρχεται η σύνδεση!! όσες φορές και να προσπαθήσω να μπω οnline με το PS4 για pvp games μετά από λίγο το ρούτερ θα τα παίξει, θα με πετάξει και θα αναβοσβήνουν όλα μεχρι να ξανασυνδεθεί!!

αν δεν συνδεθώ με το ps4 για online games δεν αποσυνδέεται καθόλου, αν μπω με υπολογιστή μπορώ να βλέπω online ταινίες για ώρες! Αυτό συμβαίνει τον τελευταίο μήνα συνέχεια όμως, και πριν έπαιζα online αλλα ΔΕΝ με πεταγε!!

Έχω πάρει την τεχνική υπηρεσία του οτε 100 φορές, έχουν έρθει 4 τεχνικοί στο σπίτι, μου έχουν αλλάξει ρουτερ , έκαναν αλλαγές στην πριζα ,σε καλώδια μονώσεις , παράλληλες γραμμές κλπ, έχουν παει και στο καφαο για κατι αλλαγές ασφάλειες κλπ μου είπαν, κ πάλι εχω ακόμα το ίδιο προβλημα!!! Την Δευτερα περιμένω ΄πάλι να ξαναρθει κάποιος και να μιλήσω και με υπεύθυνο!!

Κανείς μα κανείς δεν ξέρει να μου πει τι έχει συμβεί τον τελευταίο μήνα! Μου λένε πως δεν έχει σχεση το PS4 και μιλάμε για αποσυνδέσεις καθαρά και πως και βλάβη να είχε το PS4 δεν θα επηρεαζε το router!!

Ενημερώνω και εσας όποιος πραγματικά έχει οντως γνώσεις και μπορεί να με βοηθήσει επιτέλους, τα εξής: Δεν έχω συναγερμό στο σπίτι, έχω μόνο μία συσκευή στο σπίτι, το ρουτερ συνδέεται απευθείας στην πριζα, η συσκευή τηλεφώνου (ασύρματο) συνδέεται απευθείας στο ρουτερακι του οτε στο Phone1, χωρίς φίλτρα ή άλλα πράματα, μου είπαν δεν χρειάζεται γιατι ειναι VoIP πλεον..

Δεν πάει άλλο όμως, δεν ξέρω τι να κάνω, αν όντως δεν υπάρχει λύση να ξαναγυρίσω σε ADSL 24?? ή μήπως φταίει το ρουτερ και πρέπει να πληρώσω εγώ ένα ακριβό ASUS ή TP link για να μην συμβαίνουν αποσυνδέσεις όταν μπαίνω με το PS4?? ή μπορεί να φταίει το PS4 και να κάνει το router να αποσυνδέεται (δεν ξέρω πως?!) ?..Τι να κάνω επιτέλους με αυτό???

Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει καποιος που όντως γνωρίζει γιατί εδώ και ένα μήνα ακουω μόνο θεωρίες και κανείς ουτε κανένας τεχνικός έχει καταφέρει να μου λύσει το πρόβλημα!!!

Σας ευχαριστώ παρα πολύ εκ των προτέρων!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ή μήπως φταίει το ρουτερ και πρέπει να πληρώσω εγώ ένα ακριβό ASUS ή TP link για να μην συμβαίνουν αποσυνδέσεις όταν μπαίνω με το PS4?? ή μπορεί να φταίει το PS4 και να κάνει το router να αποσυνδέεται (δεν ξέρω πως?!) ?..Τι να κάνω επιτέλους με αυτό???

 

Το ενδιαφέρον είναι, ότι ακόμα και εάν δεν έχεις πρόβλημα να αναλάβεις το κόστος του εξοπλισμού, στο συνδυασμό VDSL / VoIP η Cosmote ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ να συνδεθείς με δικό σου εξοπλισμό! Οπότε, θες δε θες, το δικό τους modem / router θα έχεις.

 

Και φυσικά, αν πάθει ζημιά, μένεις χωρίς υπηρεσίες μέχρι να στο αλλάξουν, δε κουμπώνεις απλά ένα παλιό και ξεμπερδεύεις.

 

:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ Haldol για την απάντηση.. άρα μάλλον το ρουτερ τους έτσι? τι προτείνεις? να αλλάξω πάροχο? η cyta ή η vodafone σου δίνουν πιο αξιόπιστα ρουτερ?ή σε αφήνουν να συνδεθείς με δικό σου εξοπλισμό?? δεν βρίσκω λύση και δεδομένου ότι όλοι οι πάροχοι θα καταλήξουν στο VoIP  στο τέλος, δεν ξέρω τελικά τι γίνεται....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Cyta είναι ήδη VoIP (από πάντα) ενώ ισχύει το ίδιο και σ' αυτούς: συνδέεσαι μόνο με δικό τους εξοπλισμό. Η Vodafone από την άλλη (μέχρι τώρα) δίνει POTS. 

 

Είσαι σίγουρος όμως ότι μπορείς να αλλάξεις πάροχο; Έχεις μεν πρόβλημα, από την άλλη έχεις και συμβόλαιο. Διάβασε πολύ καλά τους όρους που έχεις αποδεχτεί και υπογράψει εάν σκέφτεσαι αλλαγή παρόχου, μην καταλήξεις να τους πληρώνεις κι από πάνω...

 

Συνδέσου και με καλώδιο με το PS4 αντί για WiFi, δοκιμαστικά έστω. Πάντα υπάρχει πιθανότητα να έχει γίνει κακή σχεδίαση σε κάποιο κύκλωμα ή κακός προγραμματισμός (είτε στο PS4, ή στο modem / router) και να τρώει φρίκη όταν στέλνονται συγκεκριμένα πακέτα από συγκεκριμένο interface. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά ούτε με το LAN κατάφερα να παραμείνω online...το ρουτερ κάνει πάλι αποσυνδέσεις...μου είπαν θα το έφτιαχναν σήμερα και πως βρήκαν την βλάβη και μάλιστα θα δούλευαν εκτός σπιτιού και κατάλαβα πως κάτι παίζει με το καφαο..τελικά μεχρι τώρα δεν το εφτιαξαν ...μάλλον θα έρθουν και αύριο!! αλλιώς θα τους πως γειά σας! τι να πω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν μου φτιάξουν την βλάβη το πολύ μεχρι αύριο αναγκαστικά θα φύγω και ας με χρεώσουν,, έτσι κ αλλιώς ένα μήνα τώρα έχω χαλασμένο vdsl και τους πληρώνω!! έλεος πλέον.. δεν μπορούν να βρούν και να μου φτιάξουν το πρόβλημα?!.. τι να πω φίλε μου, άστα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανε μια καταγγελια στην εεττ για να γινει οτι μπορει 

η vodafone gia adsl ρουτερ με χρεωση για vdsl δωρεαν 

η cyta δωρεαν αλλα ψαξτο γτ σε χρεωσουν γυρω στα 125 ευρω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά είτε το πιστεύετε είτε όχι ακόμα δεν μπόρεσε κανένας τεχνικός του οτε να βρει τι συμβαίνει!! αλλαξαν τα παντα...μου εβαλαν μεχρι και ενα ups και τπτ......αποσυνδέσεις οι οποίες τελικά δεν εχουν σχέση με το ps4 γιατι πλεον δεν το χρησιμοποιώ μεχρι να λυθει...και αποσυνδεσεις γίνονται και απο μόνες τους χωρις να χρησιμοποιήσω τπτ!!

 

κανεις δεν ξερει τι συμβαινει και κανει αποσυνδεσεις...ή τουλάχιστον ξέρουν και δεν μου λένε!! Αυτό που μου είπαν θα αναγκαστούν να κάνουν πλέον είναι να διακόψουν το VoIP και να γυρίσουν σε απλή αναλογική την γραμμή του τηλεφώνου.. μου είπαν επίσης πως για το ιντερνετ θα συνεχίσει να είναι vdsl.... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοείς να αλλάξω πάροχο? το σκέφτομαι να παω vodafone!! αλλά θέλω να δω τι θα κάνουν και να βρω ποιο είναι το πρόβλημα.. γιατί εφόσον και από άλλο πάροχο χρησιμοποιούνται οι γραμμές του οτε τότε σημαίνει πως αν υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή θα έχω και με το άλλον πάροχο...αν βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα τότε τελικά το πρόβλημα θα είναι στο ρούτερ τους!!..που μάλλον εκεί έχω καταλήξει!!


απλή κοινή λογική....η γραμμή είναι άριστη μέχρι το καφάο...το ίδιο και οι οπτικές ίνες από το καφαο και μετα....άρα το πρόβλημα είναι στο ρουτερ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...