Προς το περιεχόμενο

Win 10 pro mail Hol account


x10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην εφαρμογη mail των windows 10, βαζω λογαριασμο gmail και προσπαθω ανεπιτυχως να εισαγω και τον λογαριαμο μου στην Hol (Vodafone Home). Εκανα τουλαχιστον 4 προσπαθειες με εισαγωγη και αφαιρεση κλπ, κλπ. Αδυνατον. Να σημειωσω οτι στο λειτουργικο μπαινω με δικο μου λογαριασμο και οχι της Microsoft, και ουτε προτιθεμαι να το αλλαξω. Γνωριζετε μηπως που οφειλεται αυτη η αδυναμια η παραουσιαζεται και στα mails αλλων παροχων?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Από ότι ξέρω τα Email της HOL παίζουν ΜΟΝΟ στην δική τους πλατφόρμα από 30/6/214 σου παραθέτω απόσπασμα από το Site της Vodafone

Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και της εμπειρίας σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανανεώνεται και από τις 30 Ιουνίου 2014 και μετά θα παρέχεται αποκλειστικά από μια νέα, σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη υποδομή. Η νέα υπηρεσία email της Vodafone αποτελεί μια ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή λύση που σας παρέχει «έξυπνες» και χρηστικές λειτουργίες, τόσο για την πρόσβαση όσο και για την διαχείριση του email σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...