bluesattack Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ρε 'σεις, πεθαμένοι θα 'στε, δε θα τα ακούσετε να τσιλάρετε. Τι σοβαρότητα είναι αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να υποχρεώσετε ένα τσούρμο ανθρώπους να ακούσουν κάτι που θα διαλέξετε εσείς χωρίς να μπορεί να γκρινιάξει κανείς και δε θα τρολλάρετε; Νεα Ορλεανη θα τα κανουμε ? Μαγκικο μπουζουκι θα παιζει
McNerd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ρε 'σεις, πεθαμένοι θα 'στε, δε θα τα ακούσετε να τσιλάρετε. Τι σοβαρότητα είναι αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να υποχρεώσετε ένα τσούρμο ανθρώπους να ακούσουν κάτι που θα διαλέξετε εσείς χωρίς να μπορεί να γκρινιάξει κανείς και δε θα τρολλάρετε;Μη γίνεσαι επικριτικός. Ο καθένας ας ασχοληθεί με τη δική του κηδεία και ας μη κοροϊδεύει των άλλων. 2
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Όποιος πεθάνει δεύτερος κάνει παραγγελιές στον DJ του πρώτου.
bluesattack Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Όποιος πεθάνει δεύτερος κάνει παραγγελιές στον DJ του πρώτου. Και οταν συναντηθουνε - Ρε μπαγλαμα τι τραγουδι ηταν αυτο που διαλεξες ? Ρεζιλι μ'εκανες εδω κατω
lovesucks Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πέθανα....στα γέλια!!το κανα εικόνα να παίζει σε κηδεία..!πολύ καλό!
deesnider Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εγώ που δε θέλω κηδείες, καύσεις και γενικότερα τίποτα που περιλαμβάνει τελετουργικά, δεν έχω να ζαλίζομαι με επιλογές μουσικής. Το μόνο που μού τη σπάει, είναι το ότι απαγορεύεται αυτό που πραγματικά θέλω: Φούντο σε θάλασσα τίγκα στους λευκούς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ότι έχει το menu του Μπούκουρα...
Sugizo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ή εναλλακτικά θα ήθελα τον Will Ferrell να μου τραγουδήσει το Dust in the Wind
fotaras13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αυτό το άσμα θα θελα να συνοδεύσει την κηδεία μου 1
fasttam Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εγώ το έχω ήδη ζητήσει από τους κολλητούς... https://www.youtube.com/watch?v=OWUhHXgZ_dw
Προτεινόμενες αναρτήσεις