rafinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Τους τελευταίους μήνες έχω διαπιστώσει ότι έχουν ξεφυτρώσει πάρα πολλοί πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας. Ας πούμε της προάλλες μας πήραν τηλέφωνο στο σπίτι από μια εταιρεία που ονομαζόταν νομίζω "Υδροηλεκτρική" ή κάτι τέτοιο. Επίσης η Elpedison, αλλά και άλλη μία που διαφημίζει συνέχεια στην tv. Δηλαδή τόσο φθηνά πουλάει το ρεύμα η ΔΕΗ και μπορούν όλοι αυτοί και το πουλάνε πιο φθηνά από αυτή σε εμάς; Εκτός και αν όλες αυτές οι εταιρείες παρείχαν ρεύμα για τη ΔΕΗ, αυτή δεν τους έχει πληρώσει και τώρα τους λέει, τζάμπα νοίκι στις γραμμές μου και κάντε ότι γουστάρετε. Ξέρει κανείς τι παίζει;
insomnia888 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 προσωπικά δεν βρίσκω καμία διαφορά. πχ η elpedison σου λέει Διασφαλίστε μέχρι και 12% οικονομικότερες χρεώσεις . Και στη ΔΕΗ αν πληρώσεις όλο το ποσό του λογαριασμού σου κάνουν έκπτωση 15%. Τέλος, σε περίπτωση που στριμώχνεσαι οικονομικά, οι εναλλακτικοί πάροχοι μπορεί να κόβουν με μεγαλύτερη ευκολία το ρεύμα και να αρχίσουν και τα τηλέφωνα οι εισπρακτικές 2
idomeneas7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχει ήδη θέμα. Σε αυτό που ρωτάς δεν ξέρω αλλά υποθέτω κάτι παρόμοιο με τους ανταγωνιστές του ΟΤΕ. Δεν θα μείνουν όλες αυτές σε βάθος χρόνου, μαλλον θα καταλήξουμε με 3-4 εναλλακτικές της ΔΕΗ. Η elpedison που λες δεν έχει πάγια και έτσι όπως το είχα υπολογίσει μου έβγαινε αρκετά φθηνότερο και με το -15% της ΔΕΗ.
alfeios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Για τετραμηνιαια καταναλωση περιπου 2500 Kwh ποιο πρόγραμμα προτείνετε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 https://allazorevma.gr/compare/current
alfeios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 https://allazorevma.gr/compare/currentΕυχαριστώ. Θα τα μελετήσω 1
Gigamestin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά να αναφέρω κατι εκτος θεματος αλλα εχει κάποια σχέση.Τις προάλλες ηρθε κάποιος κύριος(τυπο θα τον ελεγα),χτυπαγε κουδουνια και ζηταγε να δει αν βαση του λογαριασμου δικαιουσαι εκπτωση.Προφανως και δεν ανοιξα γιατι ακουσα φωνες απο τον αλλο οροφο.Δεν ελεγε οτι ειναι απο κάποια εταιρία,ουτε είχε αποδεικτικό. Προσοχή λοιπόν 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά να αναφέρω κατι εκτος θεματος αλλα εχει κάποια σχέση.Τις προάλλες ηρθε κάποιος κύριος(τυπο θα τον ελεγα),χτυπαγε κουδουνια και ζηταγε να δει αν βαση του λογαριασμου δικαιουσαι εκπτωση.Προφανως και δεν ανοιξα γιατι ακουσα φωνες απο τον αλλο οροφο.Δεν ελεγε οτι ειναι απο κάποια εταιρία,ουτε είχε αποδεικτικό. Προσοχή λοιπόν Με τιποτα να μην ανογουμε πορτα σε τετοιους απατεωνες.... 1
mobile_32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 στο εξωτερικό κάνουν συμπράξεις με εταιρείες τηλεφωνίας και φυσικού αερίου και τα δίνουν όλα σε ένα μηναίο πακέτο π.χ double play στη σταθερή κτλ, ίσωσ τότε να αλλάξει κάτι για τον καταναλωτή. Άδεια έχουν πάρει και τα ΕΛΤΑ http://www.kathimerini.gr/857244/article/oikonomia/epixeirhseis/ta-elta-sth-lianikh-agora-hlektrikhs-energeias-me-thn-adeia-ths-rae
Ghost_Rider Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 για αυτο και η ΔΕΗ κανει εκπτωση στους συνεπεις...υπαρχουν πολλες τρυπες ανοιχτες
Anorymous Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά να αναφέρω κατι εκτος θεματος αλλα εχει κάποια σχέση.Τις προάλλες ηρθε κάποιος κύριος(τυπο θα τον ελεγα),χτυπαγε κουδουνια και ζηταγε να δει αν βαση του λογαριασμου δικαιουσαι εκπτωση.Προφανως και δεν ανοιξα γιατι ακουσα φωνες απο τον αλλο οροφο.Δεν ελεγε οτι ειναι απο κάποια εταιρία,ουτε είχε αποδεικτικό. Προσοχή λοιπόν Σημερα ηρθε και σε μας μια κοπελα και ρωτουσε για αλλαγη παροχου αλλα δεν ζητησε λογαρισμο 1
Machima22 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Μαγκες τι παιζει με αυτους τους τυπους? Με εχουνε ζαλισει στα τηλεφωνα. Εχει κανει κανενας συμβολαιο τους τυπους? https://www.google.gr/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjzqP6jxdjRAhXBHRgKHf9mCOkYABAA&sig=AOD64_0behoDtk0ImtzkR2VafOzIjZKysQ&q=&ved=0ahUKEwi6s_qjxdjRAhUEiCwKHYPsA3sQ0QwIGA&adurl=
insomnia888 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Ρίξε μια ματιά στο www.allazorevma.gr εκεί βλέπεις τί και αν σε συμφέρει
alfeios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Εκανα αίτηση αλλαγής παροχου ηλεκτρικης ενεργεια απο την ΔΕΗ στην ετερεια ΗΡΩΝ Ηρθε καταμετρητης και πηρε την ενδειξη και εκδόθηκε εκκαθαριστικός λογαριασμός από την ΔΕΗ Την ιδια μερα της καταμέτρησης η ΔΕΔΔΗΕ μου εστειλε ειδοποιηση οτι πρεπει να κανω επανελεγχο της ηλεκτρικης μου εγκαταστασης απο αδειουχο ηλεκτρολόγο και να το προσκομίσω μεσα σε 6 μηνες διαφορετικα θα γινει διακοπή ρευματος χωρις καμια αλλη προειδοποιηση. γραφει μεσα οτι η υποχρεωση αυτη προβλεπεται για ολους ανα τακτα χρονικα διαστηματα , που δεν διευκρινιζει ποια ειναι αυτα. Η παροχη ειναι 44 χρονια και ποτε δεν ειχα λαβει τετοια ειδοποιηση. Ειναι τυχαιο οτι την εστειλαν την ημερα αλλαγης παροχου ; Δεν νομιζω
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Οταν αλλαζει οτιδηποτε στην παροχη ο ΔΕΔΔΗΕ καθε 14 χρονια ζηταει πιστοποιητικο .Εσυ αλλαξες παροχ οποτε λογικο ειναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα