Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερίζω το φόρουμ

Εχω βρεί μια dslr σε πάρα πολυ καλή τιμή από το εν λόγω site αλλά δε ξέρω τι γίνεται όσο αφορά την αξιοπιστία του και τα τελωνία.

Λογικά φόρους δε θα έχει αφού είναι στην Ιταλία, επίσης δε ξέρω τι παίζει με τις πληρωμές δέχεται paypal ή revolut;

και κυρίως είναι αξιόπιστο;

Αυτά κάθε βοήθεια δεκτή , Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Κορυφαία αξιοπιστία, τελωνείο δεν έχει λόγω ΕΕ, έχει όμως διαφορά ΦΠΑ. Δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές(χρεωστική είναι και η revolut), paypal από όσο ξέρω όχι.

Δημοσ.

Έχω πάρει xbox one, όλα καλά! Με χρεωστική alpha bank. Γενικά ισχύει ό,τι ισχύει για όλα τα amazon, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι!

Για τα ιταλικά, μπορείς να βάλεις ένα add on μετάφρασης για να κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ και κάτι τελευταίο πως το γυρνάμε στα αγγλικά το site γιατί ιταλικά δε σκαμπάζω γρι;;;;;

Δεν ξέρω πως, δεν ξέρω καν αν υπάρχει τέτοια επιλογή. Εγώ κάνω δουλειά μου με τον μεταφραστή του chrome(απλά δεξί κλικ-Μετάφραση σε Ελληνικά), login έκανα με το password που έβαλα φτιάχνοντας λογαριασμό στο amazon.co.uk.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ και κάτι τελευταίο πως το γυρνάμε στα αγγλικά το site γιατί ιταλικά δε σκαμπάζω γρι;;;;;

Νομίζω μόνο το Γερμανικό amazon έχει επιλογή γλώσσας στα Αγγλικά και πάλι δεν είναι 100% μεταφρασμένο στα Αγγλικά. Κατά τα άλλα όπως είπε ο φίλος παραπάνω, google translate και στο μεταφράζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...