voltmod Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πολλές οι φήμες που κυκλοφορούν για τα επερχόμενα προϊόντα της Apple, και η τελευταία αφορά σε ένα νέο tablet που θα κυκλοφορήσει η Αμερικάνικη εταιρεία και το οποίο φημολογείται ότι θα διαθέτει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη από το iPad Pro 9.7. Μαθαίνουμε, ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο αυτό tablet με οθόνη 10,5 ιντσών ή με οθόνη 10,9 ιντσών. Όπως και να έχει, το περιβάλλον εργασίας θα είναι πιο… άνετο από αυτό στο iPad Pro 9.7, αλλά “μία καλά πληροφορημένη πηγή” που προέρχεται από την Ταϊβάν ισχυρίζεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν αναμένεται να είναι και το πρώτο της Apple που δεν θα διαθέτει Home button. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το χαρακτηριστικό που θα το αντικαταστήσει, αν θα υπάρχει δηλαδή κάποιο ψηφιακό πλήκτρο ή αν θα χρησιμοποιηθούν περισσότερα “gestures” κ.λπ. Φημολογείται επίσης ότι το νέο αυτό iPad θα είναι σχεδόν bezel-less και πως οι διαστάσεις του, παρά την μεγαλύτερη οθόνη, δεν θα διαφέρουν και πολύ από αυτές του iPad Pro 9.7. Το πάνω τμήμα της συσκευής αναμένεται να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια (το bezel θα είναι μεγαλύτερο στο πάνω μέρος) επειδή ενσωματώνει την εμπρόσθια κάμερα FaceTime μαθαίνουμε ενώ η συσκευή δεν αναμένεται σε πάχος να είναι μεγαλύτερη από 7,5 χιλιοστά. Από την ίδια επίσης πηγή μαθαίνουμε ότι το καινούριο iPad Pro 12.9 αναμένεται να έχει πάχος μόλις 7,2 χιλιοστών. Η εταιρεία επίσης θα αντικαταστήσει το iPad mini 4 με ένα νέο προϊόν –μάλλον θα διαθέτει και αυτό την ονομασία iPad Pro- που θα διαθέτει οθόνη 7,9 ιντσών. Όλες αυτές τις συσκευές, αναμένεται να παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από την Apple τον Μάρτιο. Site: GSMArena
Neg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Φημολογείται επίσης ότι το νέο αυτό iPad θα είναι σχεδόν bezel-less Να δω τον Ive να σχεδιάζει Bezel-less συσκευή.. 8
chris456 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Gestures και έλλειψη home button τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει. ..α ναι blackberry os10 εν έτει 2012... 3
atheatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Aν ἐχει τις ιδιες διαστάσεις με το ipad pro 9,7 κατι γινεται. Το κακο ειναι οτι αν εχει τις ιδιες θα πρέπει να πουλήσω το ipad pro 9,7'.... ΥΓ. Mπορεί να βαλει ενα home button που να ειναι μερος της οθονης. 2
Neg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Gestures και έλλειψη home button τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει. ..α ναι blackberry os10 εν έτει 2012... Τα iPad είχαν ανέκαθεν Gestures built-in δεν θα τα βάλουν τώρα. Ίσως τα εμπλουτίσουν.
Fotis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Eιναι σημαντικο να κρατησει το ιδιο βαρος με το air για "οικιακη" χρηση και οχι μονο ειναι αριστο .Mιλαμε για το προιον με το οποιο η apple εθεσε τα standards στην κατηγορια και στην ουσια την δημιουργησε . Εαν επαληθευουν οι φημες ηρθε η ωρα να αλλαξω το air με το οποιο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και το εχω "λιωσει "στην χρηση στο σπιτι ,σε διακοπες στην παραλια, σε ταξιδια . Δεν μπορω να διανοηθω την καθημερινοτητα μου χωρις ipad . Tο καινουριο pro θα το αντικαταστησει . 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ξεκίνησα να σβήνω τα άχρηστα posts αλλά δεν έχει νόημα. Οπότε σας αφήνω να το φτάσετε εκεί που το φτάνετε πάντα... Και για όσους θέλουν να διαβάσουν κάτι σχετικό με τον τίτλο ...κρίμας! :/ 7
techon1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μόνο OLED να μην είναι και θα είμαι ευχαριστημένος!
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Λογικο να θελει να αφαιρεσει το home button που πιανει χωρο οπως εχει κανει ο ανταγωνισμος, αν και μου φαινεται περιεργο να το κανει πρωτα στο ipad και μετα στο iphone.(σε κινητο ειναι πιο σημαντικο να υπαρχει οσο το δυνατον μεγαλυτερη οθονη σε δεδομενο μεγεθος σασι, με λιγα λογια να μειωθουν τα bezels) Για oled ειναι νωρις για την apple να την βαλει σε tablet οπως κανει χρονια ο ανταγωνισμος. Πρωτα θα το κανει σε iphone και απο το 2018 που θα εχουν φθηνυνει αρκετα οι ανωτερες oled θα τις βαλει και σε ipad. Αργοτερα, θα ακολουθησουν και τα φορητα με oled. Οπως και να εχει, φαινεται οτι θα ειναι μια σοβαρη αναβαθμιση στο ipad 10", μιας και το ipad pro 10" σε σχεση με το ipad air 2 δεν ηταν μεγαλη αναβαθμιση. Ουσιαστικα θα αλλαξει ριζικα το ipad 10" για πρωτη φορα απο τοτε που παρουσιαστηκε. 2
mustercoo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ενδιαφέρον μόνο και μόνο επειδή θα έχει περισσότερο χώρο για οθόνη.Αλλά πώς θα διαβάζει το δάχτυλο?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Έχουν αφαιρεθεί τα offtopic σχόλια. Όταν αποφασίσουμε να συζητήσουμε για το θέμα, ήτοι την ενδεχόμενη κυκλοφορία νέου iPad Pro στις 10,9 ίντσες χωρίς Home button, τότε μπορούμε να συνεχίσουμε. 6
Vassilis_GR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Παιδια για ποιο λογο να αφαιρεθει το home button? Απλα και μονο για να μικρυνει το bezel? (Ειλικρινης απορια)
jmirko15 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Gestures και έλλειψη home button τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει. ..α ναι blackberry os10 εν έτει 2012... Εγώ θα γούσταρα gestures σαν το ΒΒ10!!
atheatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Παιδια για ποιο λογο να αφαιρεθει το home button? Απλα και μονο για να μικρυνει το bezel? (Ειλικρινης απορια) το home button βασικα φτιαχτηκε για το fingerprint sensor. Απο την στιγμη που μπορει να εχει fingerprint sensor χωρις button δεν νομιζω οτι χρειαζεται. (Αρκει βεβαια να μην μπει στη πλατη ο fingerprint sensor...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα